Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire törődtek magatokkal/v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire törődtek magatokkal/vagytok türelmesek magatokkal párkeresés során?

Figyelt kérdés

Kicsit tisztázva a kérdést, arra gondolok, hogy ha összejöttök valakivel, de úgy érzitek pár hét vagy hónap után, hogy valami nem oké, nincs meg a szikra, vagy csak szimplán szerinted nem illetek össze, akkor egyből dobjátok a másikat és léptek tovább(annak ellenére is, ha pl. a másik szerelmes belétek), vagy vártok? És ezt addig csinálni, amíg nem találtok valakit, akivel úgy érzed működik a dolog.

Ha valaki így csinálja, nem érez önzőséget, hogy sok lánynak/fiúnak összetörte a szívét? Vagy ezt nem így kell felfogni? Esetleg hogy már a 20-adik próbálkozásra sem találtad meg azt aki jó lehet, és elgondolkozol, hogy valamelyik múltbéli ember mégis jó lett volna?

Írhattok véleményeket, tapasztalatokat, ti mit gondoltok erről, vagy hogyan gondoljátok/csináljátok a párkeresést.

2021. dec. 28. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne önzőség az, hogy nem akarok rossz emberrel maradni?

Az meg szerintem a legjobb, ha minél előbb kiderül, hogy nem illünk össze.

2021. dec. 28. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek megadom kezdetben az esély és a bizalmat. Van aki él vele, van aki nem. Ha nem működik lépek. Ha másiknak nem jó akkor ő lép le. Ez egy ilyen lutri.
2021. dec. 28. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Eleve csak és kizárólag azzal jövök össze, akivel megvan a szikra. Nálam úgy működik, hogy van jön szinte azonnal, vagy soha, ezt még az első párkapcsolati próbálkozásomnál megtanultam. Elsősorban a magam idejét becsülöm annyira, hogy nem foglalkozom olyannal, akinél ez nincs meg. Másrészt mással sem akarok kicseszni, de ez másodlagos.

Ha pedig rájövök út közben, hogy nem illünk össze, akkor igen, dobom. Nem úgy kell felfogni, hogy összetöröm valakinek a szívét, hanem mindkettőnknek megadom a lehetőséget arra, hogy olyan párt találjunk, akivel valóban klappol, akivel összeillünk, és aki úgy szeret minket, ahogy vagyunk.

Sosem bántam meg sem a kikosarazásokat, sem a szakításokat. Olyan embert szeretnék magam mellé, akivel kölcsönösen gazdagabbá, boldogabbá, könnyebbé és néha elviselhetőbbé tesszük egymásnak az életét, nem pedig nehezítjük.

2021. dec. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!