Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most őszinték akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most őszinték akartok lenni magatokkal, akkor melyik női korosztály a legvonzóbb számotokra?

Figyelt kérdés

Tök mind1, hogy ti hány évesek vagytok, 20, 30, 40, 50 vagy akár 60. Mind1, mert egy férfinak gyakorlatilag nem számít a kora a vonzósághoz. Ha sikeres egy férfi, akkor 20 évesen a külseje és ambíciói miatt, 60 évesen pedig a sármossága és pénze miatt vonzó, meg a tapasztalatai miatt, ha nem egy gyári melós életét élte, hanem voltak benne kalandos, izgalmas részek is.

Tehát egy férfiban rengeteg vonzalmi faktor van, így a vonzereje lehet független a korától. A nőknél már nem ez a helyzet. Ott a szépség és a fiatalság a legfontosabb, a többi csak egy apró plusz.

Szóval akárhány éves is vagy, kedves férfitársam, akármilyen idős nőd lehet végső soron, ha elég értéket képviselsz a számára. Nyilván épp ezért vannak akiknek csak 40-50 éves nő jut, mert azoknak már nyilván kisebbek az elvárásai, és vannak akiknek a fiatal bombázó csajok.

De ha teljesen őszinték akartok lenni önmagatokhoz, félretéve azt hogy ti milyen nőt érhettek el és milyet nem, mit mondanátok, melyik az a szűk női korosztály amelyik a legvonzóbb lenne nektek? (max 3 év intervallum)

Én a 18-21 éves korosztálynál tenném le a voksom. Szerintem az a tökéletes egy nőben, akkor még friss hamvas, de már nem gyerek, hanem hús-vér nő. Szerintem akkor a legvonzóbbak.

Szerintetek?

2019. nov. 17. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
A nőknél sem a szépség és a fiatalság a legfontosabb szerintem. Bár, aki szeret egy csini, de hárpia, elviselhetetlen, hisztis, ostoba fruskával vacakolni, annak egészségére!
2019. nov. 17. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem a férjem. 27-30-at mondott. Akkor már kezd kialakulni a nő személyisége, nem olyan hisztis. Tudja, hogy mit akar, van tapasztalata is. Azt mondja, a 18-21 se rossz, de szerinte ők még kislányok.

(Én elmúltam egyébként 30, szóval őszinte volt :) )

2019. nov. 17. 10:33
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Kedves Kérdező, nem szeretnék a te szexista, sztereotíp és szimpla világodban élni. Szerencsére nem is ott élek, hanem a valóságban.
2019. nov. 17. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha a sulimban elnézegetem a 18-20 éves lányokat, őszintén nem tudom hogyan találhatja vonzónak őket egy FÉRFI. Annyira gyerekek, hogy hihetetlen...
2019. nov. 17. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
27-35 év nőben
2019. nov. 17. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 vagyok, a kedvenc korosztályom a 28-55 közti nők.
2019. nov. 17. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
25-35. Akkor már kiderül, ki mire vitte és mennyire igényes magára, ezek előtt az emberek előtt van még az élet, ugyanakkor a rossz szokások és a rossz mentalitásuk nyomai már meglátszanak rajtuk és az életükön. Ez a legkevésbé zsákutca korosztály.
2019. nov. 17. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
31 éves vagyok és a 25 vonz a legjobban.
2019. nov. 17. 10:54
 9/12 A kérdező kommentje:

"Hát, ha a sulimban elnézegetem a 18-20 éves lányokat, őszintén nem tudom hogyan találhatja vonzónak őket egy FÉRFI."

Talán azért mert egy egészséges hormonháztartással megáldott férfi?

2019. nov. 17. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Haha, megerősítést keres a kérdező, hogy nem beteg:)

28 vagyok, 26-30ig. Még nem teljesen érett felnőttek, de már nők, nem kislányok. Minimálisan formálhatók, de van saját személyiségük is. Ez a legjobb, tudatosak, de nem befásultak.

2019. nov. 17. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!