Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim ti is lemondtatok már erről? Kötöttetek kompromisszumot magatokkal? Többi lent
Van egy három éves nagyon jó párkapcsolatom, sok közös cèllal,minőségi időtöltéssel, vidám napokkal együtt.
Kapcsolatunk fekete foltja az intimitás és szenvedély másképp szólva nem jó a szex..
Az előző partnereimnél előtte jó volt a szex de ők lelkileg nem tudták megadni amit a mostani párom igen
Valahol vágyódom arra a szerelemre amitől kocsonyás lesz a lábam ,de azt is tudom hogy a nagy hévvel teli szerelmek nem tartanak sokáig és csak a mozivásznon mutatnak jól
Néha viszont teljesen eltudom fogadni ezt a helyzetet,néha nem...
Úgy gondolom az élet kiegyenlít mindent
Másban nem “diétázom”
Jó körülmények között élek nincsenek anyagi gondjaim,sok célomat elértem már idáig ...minden nem lehet tökéletes
Van aki szintén megalkudott már magával?
26/N
Ugyanez. Akivel a szex jó volt, azzal a kapcsolat nem ért egy kalap ...
Akivel a kapcsolat jó, azzal a szex lapos.
Nekem nem a szex a legfontosabb, az utóbbit választottam. Nagyon sokan vagyunk így, csak a többség magának is hazudik, vagy előtte se élte át, milyen a vad, bugyitépős szex, és nem is hiányzik.
Nekem fontos a szex, szóval ha nem menne, de minden más igen, akkor is állandó hiányérzet lenne bennem és nem lennék boldog hosszú távon. Neked kell eldöntened mennyit ér a szex egy kapcsolatban, úgy tudsz mérlegelni, hogy elfogadod a helyzetet vagy sem.
Volt egy kapcsolatom, amiben hasonló gondjaim adódtak, mint neked, és rájöttem, hogy nekem túl fontos ahhoz, hogy lemondjak róla minőségben és mennyiségben is. Nálunk nem csak a szex okozott problémaforrást, így könnyen eldőlt a sorsunk, de kommunikáld le a pároddal, hogy tudnátok-e változtatni rajta, talán még nincs veszve. 20L
Nehéz kérdés.
Minőségi szex és vágy nélkül ugyanúgy bedöglik egy kapcsolat. Viszont ezen talán könnyebb változtatni, mintha a szex jó, de a többi nem.
Próbáljatok javítani rajta. Beszéljetek róla őszintén, legyetek kreatívak vagy forduljatok szakemberhez, tanácsadóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!