Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kötnek kompromisszumot az átlag csajok?
Rengeteg ismerős átlagos csajt látom hetente siránkozni, hogy Pl. idén is egyedül töltöm a valentin napot és hasonlók...
Meg ilyeneket: mikor olvasom a régi üzeneteidet, hogy te vagy a mindenem és visszagondolok, hogy most mással vagy (jobb nővel van a csávó)
Itt jövők én a képbe, az átlag vagy átlag alatti csávó: ráírok a csajra: hogy nem lenne e kedve talizni, jaj nem mert mert mennek kell ide oda amoda... aztán megint síránkozás osztva a facen .
Nem zaklatom őket, de én is visszaléptem már jó pár lánytól akik, jóformán kinevettek és túléltem.
És egyre jobban érzem azt, hogy elmegy a kedvem az egész társkereséstől.
De komolyan, most hol ismerkedjek ha mindenhonnan a vissza útasítást kapom?
tinderen törölnek,facen nem válaszolnak, utcán elhajtanak stb.
semisejó nekik,
Na, a napi atlagos csaj kerdes. Miert nem kezdesz egy atlag alattival, es onnan lepsz feljebb? Hamar kiderulne, hogy falak vesznek korul, mert te sem vagy atlagos, hiaba gondolod magad annak. Igazabol a falakat latod, de a sajat szintedet ebbol nem tudod megitelni.
42F
Az legutóbbi lány az életemben átlag alatti volt mégis,
mindent feladtam volna érte. Erre összetörte a szívem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!