Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket utasítottak már vissza átlag alatti kinézetű lányok?
Átlagos nő vagyok, de nyilván van akinek átlag feletti, van akinek átlag alatti. A férfiak 99%át visszautasítom, ami természetes is. Miért lennék olyannal akivel nem illünk össze? Függetlenül attól, ki hogy néz ki? Csak egyet fogadok (majd) el, ő lesz az 1%. Nehogy azt hidd, hogy azért mert nem vagyok top modell, bárkivel össze jövök. És nem, nem külsőre meg pénzre válogatok, de ha nincs kémia, nincsenek jó beszédtémák, nem érzem a kölcsönös vonzódást nem fogom pazarolni az időmet.
Találkoztam olyan pasival aki nem értette, miért baj az nekem, hogy nem tart engem különlegesnek, nem szerelemes belém stb. Amikor eltölthetnék jól együtt az időnket. Nos, egyedül is tudom jól tölteni az időmet, kapcsolatra mindenki olyat keres aki neki különleges.
jah, igen.
Az ilyen lepattintós "fehér lovon szőke hercegváró" típusú "nőknél" általában így alakul a story:
Miután lepattintotta a normális férfiakat, akik még hajlandóak voltak szóba állni vele, aztán dobta a fullgazdag szőke herceg csávója mert csak 2 menetre kellett neki, aztán jött a "kösz de van nálad jobb". Azóta egy macskával él együtt, és minden macskakaja-akcióra lecsap a szupermarketben. Gratulálok. Női függetlenség megvalósítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!