Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket utasítottak már vissza átlag alatti kinézetű lányok?
12
Ki mondta, hogy a szőke herceg megdug? Csak felhasznál, hogy az exkluzív szexmunkás barátnőjét féltékennyé tegye.
Neked marad a macska.
:-O
Akinek "szexmunkás" barátnője van, az mégis mitől herceg?
Az nekem eleve legalja.
Érdekes, hogy egyesekben fel sem merül, hogy van, akinek a "herceg" meghatározott külső ÉS belső tulajdonságokkal rendelkező egyén.
Egyszerűen nem értem, egyes pasik itt miért háborognak azon hogy egy nő inkább van egyedül, mint egy olyan pasi mellett, aki őt átlag alattinak tartja és nagy kegyesen megdugná.
Komolyan nem értem, ez nektek kapcsolat? És szerintetek azzal a nővel van baj, aki inkább megvárja, míg találkozik olyannal akivel kölcsönösen van kémia legalább és talán a belső tulajdonságaik is össze illenek? Miért fáj, ha inkább van valaki egyedül, mint veled, ha te magad sem tartod őt jó nőnek? Milyen kapcsolatot akarnál vele amúgy is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!