Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Titeket utasítottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket utasítottak már vissza átlag alatti kinézetű lányok?

Figyelt kérdés

2018. dec. 27. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
Nekem olyan volt hogy igyekeztem egy rettentően rusnya novel kedves lenni. Nem akartam semmit se tőle csak normalis voltam vele. Erre elhajtott mert úgy gondolta ha valaki beszél vele akkor neki ő a királynő. Azóta kevésbé vagyok kedves a nekem nem szimpatikus nőkkel.
2018. dec. 27. 23:21
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Inkább élnék együtt egy macskával, és dugjon meg néha a szőke herceg, mint egy olyan "normális" pasival, aki átlag alattinak tart, és örüljek, hogy hajlandó velem szóba állni.
2018. dec. 27. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
12-es, és ha a szőke herceg is átlag alattinak tart, az nem baj? :D
2018. dec. 27. 23:32
 14/18 anonim válasza:
0%

12

Ki mondta, hogy a szőke herceg megdug? Csak felhasznál, hogy az exkluzív szexmunkás barátnőjét féltékennyé tegye.

Neked marad a macska.

2018. dec. 28. 00:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

:-O

Akinek "szexmunkás" barátnője van, az mégis mitől herceg?

Az nekem eleve legalja.

Érdekes, hogy egyesekben fel sem merül, hogy van, akinek a "herceg" meghatározott külső ÉS belső tulajdonságokkal rendelkező egyén.

2018. dec. 28. 00:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#11-es, a nő, még ha látszólag félre is értett, abban nagyon pontosan működtek a megérzései, hogy az egész viselkedésed teljesen hamis, magadra erőltetett kompenzálás volt. Az ilyenre egy önmagát kicsit is értelmesnek tartó embernek valóban semmi szüksége.
2018. dec. 28. 00:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem értem, egyes pasik itt miért háborognak azon hogy egy nő inkább van egyedül, mint egy olyan pasi mellett, aki őt átlag alattinak tartja és nagy kegyesen megdugná.

Komolyan nem értem, ez nektek kapcsolat? És szerintetek azzal a nővel van baj, aki inkább megvárja, míg találkozik olyannal akivel kölcsönösen van kémia legalább és talán a belső tulajdonságaik is össze illenek? Miért fáj, ha inkább van valaki egyedül, mint veled, ha te magad sem tartod őt jó nőnek? Milyen kapcsolatot akarnál vele amúgy is?

2018. dec. 28. 11:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17-es, nekik nem kapcsolat kell, hanem saját szavaikkal élve "ingyen szex". Méghozzá rendszeresen. Ez az egyetlen, ami érdekli őket.
2018. dec. 28. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!