Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag keresetű embereket miért zavarja hogy sok nő a
pénzre megy?
"sok nő a pénzre megy"
Nőgyűlölő!
2018. dec. 6. 14:20
"Méltatlankodó kérdezőink" rovatunk mai versenyzője. :D
2018. dec. 6. 14:23
nem zavar, ha valaki arra megy, legalább az elkerül engem :D
2018. dec. 6. 14:29
Mondjuk azt én sem értem, mikor itt a pasik a golddiggereket szidják, hogy ők aztán kerülik ezeket a nőket, pedig ők sem kellenek a golddigereknek. Ez olyan, mintha én pl. a szakállas pasikat szidnám, mert nem jönnek be nekem, se mivel nem érdekelnek, ezért nem teszem.
2018. dec. 6. 14:50
Engem nőként is "zavar". Szimplán csak mert rettenetesen lenézem az ilyen embereket nemtől függetlenül. Igazából rettentően zavar minden hasonlóan értelmetlen és semmirevaló kapcsolat. Egy kapcsolat lényege a szerelem, egyszerűen csak szánalmat érzek azok felé, akik ezt sosem kapják mert túl idióták hozzá és inkább a pénzt hajszolják.
Mikor ilyen sztorit hallok mindig felidegesít egy kicsit, de ezt el kell tudni engedni. Semmi közöm mások életéhez, ha egy nő a pénzre akar menni akkor tegye. Hála az égnek az én életemben sosem lesz ilyen.
2018. dec. 6. 14:53
5-ös, ha rendben van a saját életed, akkor miért idegesíted fel magadat idegenek magánéletén? A golddigger és az eltartója is így boldog, ezért élnek így. Persze Jucika, aki szerelemből ment hozzá Józsihoz, majd a gyerek után megromlott a házasságuk, de nem tudnak elválni, mert összetartja őket a közös hitel vagy albérlet, ő boldog? Érte nem aggódsz?
2018. dec. 6. 15:15
Engem nem izgat. Multinál dolgozok, minden második ember egy elfajzott sznob, férfi-nő, tök mindegy. Pénz, karrier, hatalom, stb. Éjjel nappal. Annyira megszoktam, hogy néha azon csodálkozok, ha mások nem így gondolkoznak. :D
2018. dec. 6. 16:32
Felszínesség:) Talán majd a pénzre menő nőket is zavarni fogja, ha már 10 éve van boldogtalan, érzelemtelen párkapcsolatban:)
2018. dec. 6. 16:54
De itt nem az a kérdés, hogy az ilyen kapcsolatban élőket zavarja-e, hanem hogy a kivülállókat miért zavarja. Tehát: én nem állok szóba golddiggerekkel, ők sem állnak szóba velem, mert nincs pénzem. Akkor meg miért kell szidni őket?
2018. dec. 6. 17:56
4# "Ez olyan, mintha én pl. a szakállas pasikat szidnám, mert nem jönnek be nekem, se mivel nem érdekelnek, ezért nem teszem."
Csakhogy a szakállas férfiak ritkán játsszák el, hogy nem is szakállasak, ezzel szemben a pénzre hajtó nők...
2018. dec. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések: