Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő a világon, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő a világon, aki gyűlöli az embereket és nem akar mindenáron "valahova elmenni"?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 22:49
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Van olyan nő a világon, aki gyűlöli az embereket és nem akar állandóan "valahova elmenni" stb.?
2018. szept. 3. 22:50
 2/27 anonim ***** válasza:
63%

Én.

Szinte mindenkit gyűlölök.

2018. szept. 3. 22:51
 3/27 anonim ***** válasza:
24%
Az a nő aki nem kapta meg soha azt amit az egoja kivánt . Igen az ilyen.
2018. szept. 3. 22:53
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt egy ilyen csajom, én jól kijöttem vele, bár sosem értettem, miért pazarolja az energiáját arra, hogy gyűlölje az embereket, amikor sztem sokkal kényelmesebb szimplán csak leszarni őket, én legalábbis ezt teszem. 😎
2018. szept. 3. 22:55
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én lefordítottam a kérdést magyarra: otthonülős hölgyeményt keresel? :D
2018. szept. 3. 22:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Mizantróp vagyok. Utálok emberek között lenni.
2018. szept. 3. 23:03
 7/27 A kérdező kommentje:
Hívhatjuk otthonülősnek is, bár a kettő nem teljesen ugyanaz, de nyilván hasonló.
2018. szept. 3. 23:09
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
En nem gyulolom oket, az inkabb tinikoromban volt jellemző (a korosztalyombol eleg sok mindenkire). Csak egyszeruen szarul erzem magam sok ember között. Attol fuggetlenul nem szeretek allandoan otthon ulni, jo "valahova elmenni", ahol nincs sok ember. 22L
2018. szept. 3. 23:16
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Én gyűlölöm az embereket, de szeretek eljárni otthonról,szóval a kettő nem jár mindig együtt :D
2018. szept. 3. 23:26
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Én is utálok kimozdulni, ha néha van is kedvem hozzá, mire eljön a program napja, legszívesebben felakasztanám magam. :D :D
2018. szept. 3. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!