Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő a világon, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő a világon, aki gyűlöli az embereket és nem akar mindenáron "valahova elmenni"?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 22:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
Nem gyűlölködöm feleslegesen, de nem szeretek kimozdulni, és általában csak érdekből tartom a kapcsolatot az emberekkel (pl egyetemi csoporttársak).
2018. szept. 3. 23:44
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

A második válaszadóval tök jó párt alkotnánk, ha engem nem gyűlölne:D

Én is olyan vagyok, hogyha kimozdulok itthonról, mindig olyan helyre megyek, ahova élő ember be nem teszi a lábát :))))))))))

2018. szept. 4. 01:38
 13/27 A kérdező kommentje:
Üdv lelki rokon, antiszociális asszonyt keresek magamnak, merrefelé laksz?
2018. szept. 4. 01:45
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki gyűlőli az embereket, az párt sem akar. Illetve lehet, hogy szexre szüksége van, de a kapcsolat túl sok, még fogják utálni egymàst is.
2018. szept. 4. 07:22
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
Mintha csak a pasim tette volna fel a kérdést 😂
2018. szept. 4. 13:23
 16/27 anonim ***** válasza:
31%

ez nem igaz. en utalom az embereket. az emberek 99%-at. de van par baratom, akiket kedvelek nagyon is es a paromat is szeretem.

szerintem a legtobb ember, aki azt mondja, hogy utalja az embereket, az valoszinuleg az emberek tobbsegerol beszel, a birkakrol, akiknek nincs egyeniseguk, pop kulturaban nottek fel, tudasra nincs igenyuk, kim kardashian vagy kylie jenner, es meg sorolhatnam a jellemzoiket.

en szimplan nagyon valogatos vagyok es talan kisee elb*szott, ezert nem tudok azonosulni a legtobb emberrel.

ennek ellenere szeretek kimozdulni, a depressziom rosszabbodik, ha tul sokat vagyok itthon. de nekem johet mindenfele nyugisabb hely, muzeumok, kihalt kavezok, termeszet.

de ha vesz nekem valaki 20 macskat es 5 kutyat, akkor valoszinuleg otthon is el tudnam magam foglalni.

2018. szept. 5. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az is elég, ha aszociális, nem? Minek gyūlölnie az embereket? Ha gyūlöli az embereket, akkor te miért lennél kivétel?
2018. szept. 5. 18:01
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
#16 Érdekes, az ilyen emberek miért nem találják meg a saját társaságukat? Amit leírtál az nem jellemzõ az emberiség nagy részére, tehát nem hiszem, hogy emiatt kéne antiszociálisnak lenni. Lehet szocializálódni értelmesebb körökben is. Akinek ez nem megy, az ráfogja arra, hogy az “emberek hülyék”.
2018. szept. 5. 18:05
 19/27 anonim ***** válasza:
Huh látszik összegyűlt itt a társadalom elitje, krémje. Nem is tudom melyik embergyűlőlő csajszira írjak rá így hirtelen xD. Jaj dikk.
2018. szept. 5. 18:25
 20/27 anonim ***** válasza:
30%

#18 már nem azért,de az emberek tényleg hülyék. Mutatja az is, hogy mindig azt szavazzák meg, aki a legnagyobbat kamuzik. Ha megnézed az extrovertált embereket, a személyiségük 99%-ban a média által összehordott szarkupac, meg a fajtársaiktól átvett valami.

Sokkal jobban megéri antiszociálisnak lenni.

2018. szept. 5. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!