Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő a világon, aki gyűlöli az embereket és nem akar mindenáron "valahova elmenni"?
A második válaszadóval tök jó párt alkotnánk, ha engem nem gyűlölne:D
Én is olyan vagyok, hogyha kimozdulok itthonról, mindig olyan helyre megyek, ahova élő ember be nem teszi a lábát :))))))))))
ez nem igaz. en utalom az embereket. az emberek 99%-at. de van par baratom, akiket kedvelek nagyon is es a paromat is szeretem.
szerintem a legtobb ember, aki azt mondja, hogy utalja az embereket, az valoszinuleg az emberek tobbsegerol beszel, a birkakrol, akiknek nincs egyeniseguk, pop kulturaban nottek fel, tudasra nincs igenyuk, kim kardashian vagy kylie jenner, es meg sorolhatnam a jellemzoiket.
en szimplan nagyon valogatos vagyok es talan kisee elb*szott, ezert nem tudok azonosulni a legtobb emberrel.
ennek ellenere szeretek kimozdulni, a depressziom rosszabbodik, ha tul sokat vagyok itthon. de nekem johet mindenfele nyugisabb hely, muzeumok, kihalt kavezok, termeszet.
de ha vesz nekem valaki 20 macskat es 5 kutyat, akkor valoszinuleg otthon is el tudnam magam foglalni.
#18 már nem azért,de az emberek tényleg hülyék. Mutatja az is, hogy mindig azt szavazzák meg, aki a legnagyobbat kamuzik. Ha megnézed az extrovertált embereket, a személyiségük 99%-ban a média által összehordott szarkupac, meg a fajtársaiktól átvett valami.
Sokkal jobban megéri antiszociálisnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!