Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudnak kompromisszumot kötni?
Én nem vagyok egy adonisz, ezért nem is szoktam szép nőknél próbálkozni, ezt nyíltan ki is szoktam mondani randikon.
Mondom a nőknek, hogy korrekt és rendes leszek velük ha összejövünk de azért ne várja el, hogy úgy bánjak vele mintha egy szép nő lenne.
Amikor ezt elmondom, akkor elutasítanak ezek a csúnya nők, pedig ha kompromisszumot kötne velem és szembe nézve vele, hogy nálam jobbat nem kap, akkor egész boldogok lehetnénk.
"Amikor ezt elmondom, akkor elutasítanak ezek a csúnya nők, pedig ha kompromisszumot kötne velem és szembe nézve vele, hogy nálam jobbat nem kap, akkor egész boldogok lehetnénk."
Te pedig azonáltal akarod fényezni az egódat és önbizalmat szerezni a másikból, hogy őt degradálod. Ez nem nevezhető kapcsolatnak, inkább arra tippelnék, hogy erősen nárcisztikus személyiségzavar jeleit mutatod.
Milyen egoról és önbizalomról beszélsz? Eleve úgy megyek oda, hogy elismerem csúnya vagyok.
"nálam jobbat nem kap"
Ez mi, ha nem ego?
Egyébként is, honnan veszed, hogy egy általad csúnyának ítélt nő nem találna nálad jobbat?
Onnan, hogy én tényleg a csúnya nőknél próbálkozok. Olyanoknál, akik még engem is taszítanak külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!