Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értetitek meg magatokkal, hogy nem fogtok társat találni?
probléma nélkül, elvesztettem a tökéleteset és hozzá hasonlóra se lesz esélyem soha többé
összetörtem és esélyét se látom h valaha is relatíve normális leszek annyira h találjak magamnak valakit, pláne olyat mint amilyen volt
és senkit se akarok potlékként hülyíteni vagy kezelni az nem lenne fair f/28
Ha nem magadra érted kérdező, akkor felejtsd már el ezt az emberek fölötti kontrollmániádat.
Mindenkinek van szabad akarata, és ha akar talál magának olyan társat aki minden szempontból megfelelő neki.
Annak ellenére hogy ott legyeskednek körülötte a trógerek is, előbb utóbb úgyis észreveszik, hogy nem ők kellenek neki.
Ha ez lett volna a másik amit írsz, hogy de csak ilyeneket dobnál elé. Természetesen olyan nem kell aki nem kell, aki ezt nem érti annak tudom ajánlani a 107-et távolságtartásira.
Aki meg kell az fordítva is kell vica-verza nem csak az egyiknek, a másiknak is.
Nincs olyan hogy majd te megmondod, hogy az emberek ne is keressék egymás társát.
Ha csalódtál arra meg a legjobb módszer, hogy ne vetítsd ki mindenkire a te elképzelésed, hogy az a másik is biztos olyan.
Először önmagadat kell helyre tenned, ha kalandozol máshol akkor ne csodálkozz, hogy ilyeneket írsz.
Önmagadat találd meg. Ez a titka. Utána a társkeresés is könnyen megy és a társtalálás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!