Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan értetitek meg magatokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értetitek meg magatokkal, hogy nem fogtok társat találni?

Figyelt kérdés
Hiába vágytok rá nagyon, ezt nem lehet erőltetni és nem érdem kérdése.

2021. okt. 17. 17:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Ne légy ennyire negatív!
2021. okt. 17. 17:14
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
úgy, hogy megembereltem magam, kimozdultam otthonról és láss csodát: nem az a kérdés, hogy lesz-e párom, hanem, hogy melyik lehetőségekkel éljek, melyikekkel meg nem
2021. okt. 17. 17:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

probléma nélkül, elvesztettem a tökéleteset és hozzá hasonlóra se lesz esélyem soha többé

összetörtem és esélyét se látom h valaha is relatíve normális leszek annyira h találjak magamnak valakit, pláne olyat mint amilyen volt

és senkit se akarok potlékként hülyíteni vagy kezelni az nem lenne fair f/28

2021. okt. 17. 17:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt értettem meg magammal, hogy nem vagyok jós, és fogalmam sincs, hogy mi lesz, meg mi nem lesz. Aki ezen túl tud mutatni, az az ufómagazinban ugráljon, ne itt!
2021. okt. 17. 17:23
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem magadra érted kérdező, akkor felejtsd már el ezt az emberek fölötti kontrollmániádat.

Mindenkinek van szabad akarata, és ha akar talál magának olyan társat aki minden szempontból megfelelő neki.

Annak ellenére hogy ott legyeskednek körülötte a trógerek is, előbb utóbb úgyis észreveszik, hogy nem ők kellenek neki.

Ha ez lett volna a másik amit írsz, hogy de csak ilyeneket dobnál elé. Természetesen olyan nem kell aki nem kell, aki ezt nem érti annak tudom ajánlani a 107-et távolságtartásira.

Aki meg kell az fordítva is kell vica-verza nem csak az egyiknek, a másiknak is.

Nincs olyan hogy majd te megmondod, hogy az emberek ne is keressék egymás társát.

Ha csalódtál arra meg a legjobb módszer, hogy ne vetítsd ki mindenkire a te elképzelésed, hogy az a másik is biztos olyan.

Először önmagadat kell helyre tenned, ha kalandozol máshol akkor ne csodálkozz, hogy ilyeneket írsz.

Önmagadat találd meg. Ez a titka. Utána a társkeresés is könnyen megy és a társtalálás is.

2021. okt. 17. 17:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy öreglegényt ismerek, aki már nyugdíjas, soha nem volt senkije. Most meg kézenfogva mászkál egy nővel. Csak idő kérdése.
2021. okt. 17. 17:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Mindig is tudtam magamról, hogy szar nő vagyok (ronda + unalmas, cserébe kicsit sem alárendelődő és szolgalelkű), ilyen pedig nem kell normális, épkézláb férfinak. Csak iszonyatos alakokkal, borzalmas kapcsolatokra lenne esélyem, ezeknél pedig már tényleg jobb az egyedüllét, a semmi, akárhogy is fáj.
2021. okt. 17. 18:12
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
7-es Miért szídod magadat, lehet, hogy más nem is szíd.
2021. okt. 17. 18:36
 9/18 anonim ***** válasza:
Mármint h értsd meg h nem fog veled összejönni vmi külföldi sztár vagy pontosan mi van a kérdés mögött?
2021. okt. 17. 18:36
 10/18 anonim ***** válasza:
40%
#7 azért az önkritikád dicséretes, jobb is ha nem vagy a piacon
2021. okt. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!