Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan értetitek meg magatokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értetitek meg magatokkal, hogy nem fogtok társat találni?

Figyelt kérdés
Hiába vágytok rá nagyon, ezt nem lehet erőltetni és nem érdem kérdése.

2021. okt. 17. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam magammal beszélni.
2021. okt. 17. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Kb. 30 éves korom után tudomásul vettem. De ez nem egy "felismerés", hanem inkább egy állapot ami magától eljön, már nem érdekel annyira az egész úgymond, idővel sokkal jobban "lenyugszol", nem görcsölsz annyit ezen "lesz ami lesz" jelleggel éled az életed és kész.
2021. okt. 17. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak próbálom elfogadni nehezen megy de el kell fogadnom.
2021. okt. 17. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Nehezen. Próbálok másra koncentrálni, olvasok, számítógépes játékkal játszom, TV-t nézek, de majd próbálok még új hobbikat keresni. Valamint próbálom magamnak bemagyarázni, hogy velem senki nem lenne boldog. Kilátástalan jövő, borzasztó kommunikációs készség, csúnya arc, nemi betegség, gyenge testalkat, folytonos szorongás stb. Mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha én örökre egyedül maradok.:(
2021. okt. 17. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:
14# nemi betegség prostitol van?
2021. okt. 17. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 nem
2021. okt. 17. 21:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem gyógyítható?

Lehet erre lenne megoldás. A többi meg csak rajtad múlik!

2021. okt. 17. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
na akkor ha nem prostitol, akko valahogy neked is összejött 1x legalább valami, akkor többször is menni fog és vége
2021. okt. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!