Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kedvetek abbahagyni a csajok miatti rinyálást és kezdeni valamit magatokkal?
Komolyan mondom már kva idegesitő ez a hópihe hiszti amit nyomtok éjjel nappal.
Menjetek le a terembe vagy takaritsátok ki a szobátokat, fürödjetek meg, stb.
Kezdejetek már el férfiak lenni nem ilyen nyomorult kis puncik b+.
Jajj, bárcsak ennyire egyfaktoros dolog lenne a társkeresés, mint ahogy azt gondolod. Én tavaly év elején úgy néztem ki, mint egy teliszart esőkabát, 125 kg-al. Most 83 kg vagyok (185 centihez), életem eddigi legjobb formájában vagyok és semmi sem változott. Ugyan úgy szó nélkül ghostingolnak, csak talán becsúszik előtte 1-2 randi. Mondjuk nem szoktam rinyálni, ezt sem annak szánom.
Persze, tök jó lenne ha kezdenének magukkal valamit az emberek, de nem fog semmilyen sikert sem garantálni a változás.
Nincs kedvetek még abbahagyni, a gyk-n csajok miatt rinyáló emberek baszogatását? Kezdjetek már valamit magatokkal!!!
Na, ez kb. ugyanaz.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!