Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt még a műveltebb, látszólag intelligensnek tűnő nők is?

Figyelt kérdés

Főleg Tinderen, de úgy általában elmondható a netes társkeresési próbálkozásaimról is, hogy egy pár tőmondatos szóváltás után egyszerűen nem válaszolnak.

Lényegében kb lehetetlen valakiben felkelteni az érdeklődést pár mondat alatt, ezért eléggé elkeserítő, hogy folyton ez történik, meg se akarnak ismerni gyakorlatilag.

Amit elfogadnék, ha ezt valamilyen formában jeleznék nekem, majd "szétválnánk" és kész. Ez igy viszont nagyon lélekölő.

Most éppen egy autista gyerekekkel foglalkozó nő játszotta el ezt velem, ami érthetetlen, mert gondolnám, hogy akinek van türelme, empátiája, esetlegesen hivatás tudata is, mentális sérült gyerekkel foglalkozni, az nem ignorál szó és magyarázat nélkül valakit.

Én ha esetleg véletlenül jobbra húzok valakit, akkor mindig beszélgetek vele és ha abszolút nem jön be, akkor valami hihető, de a kiábránduláshoz pont elegendő dologgal lezárom a beszélgetést, igy ő se sérül és én sem érzem rosszul magam, hogy megbántottam valakit. Természetesen ilyenkor szó nélkül törölnek. :D

Én vagyok férfi létemre a hiperérzékeny, vagy a nők lettek ennyire érzéketlenek?

Egyébként nem vagyok rossz vétel, átlagnál szebb és értelmesebb barátnőim voltak mindig is, és mindig kulturáltan, intelligensen beszélgetek.

#Tinder #az érzéketlen #ribik :D
2022. jan. 6. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, ne gondold túl. Vagy megtalálod, vagy nem. Ez az élet igazságtalansága.
2022. jan. 7. 00:07
 72/82 A kérdező kommentje:
71/71: Of course. Viszont azért az hagy érdekeljen már, hogy miért olyan nehéz válaszolni, vagy legalább indokkal megszakitani a kapcsolatot... Nem azért, de én "szezonban" NAPI 30-40 emberrel beszélgetek, aminek csak a fele lesz vevő. Túl élem, persze ettől függ a megélhetésem, de egy nő, de akár férfi is, felfoghatná azt, hogy vannak hosszútávú befektetések. Lehet ma még nem életed nője/férfije a másik, de ha jobban megismered, ha te érettebb, másabb leszel, akkor máris "megérte" fenntartani a kapcsolatot, tiszteletet adni a másiknak. Minden üzlet. Le is esett, a nők nem értenek az üzlethez. EZ a válasz. :D
2022. jan. 7. 00:24
 73/82 anonim ***** válasza:
78%

Nem olvastam végig mindenki válaszát, de teljesen attól függ érdekes vagy-e, illetve jön-e jobb csávó mint te.

4 hete találkoztam egy lánnyal tinderrol aki randi után megírta hogy bocs, de más jobban bejön. Míg én csak ráfigyeltem addig még 5 palival kavart. Fájt, de nincs mit tenni. Csak magamat hibáztathatom hogy erkolcsomben ütközik és buntudatom van ha 2 lánnyal írok egyszerre.

Én csak azt nem értem hogy "kreatív" vagyok kezdeményezésben és beszélgetés fentartásában, de így is elofordul hogy leírják mennyire akarnak találkozni hogy vacsorázzunk, sétálgassunk, "hiba lenne nem meginnunk egy kávét😉" szó szerint ezt írta egy lány, ugyanúgy folytatom a társalgást majd többet nem ír vissza.

2022. jan. 7. 01:19
 74/82 A kérdező kommentje:

73/73: #metoo :D Én is pont igy vagyok, ha tetszik valaki, akkor csak rá koncentrálok, a többiekkel pedig minimum éreztetem, hogy annyira nem bejövősek.

Nekem amúgy az elutasitás nem gond, csak legyen egyértelmű...ez a nem válaszolok, de nem is törlöm/utasitom el dolog viszont frusztráló.

2022. jan. 7. 01:37
 75/82 anonim ***** válasza:
72%

Higgyetek el, egy ido utan hozzaszoktok a jelenseghez-vagy megszoktok az appokrol. Velem azt is megcsinalta par pali, hogy 1-2 het beszelgetes es randi leszervezese utan, randi elotti napon eltuntek :D

Vagy mondjuk nem volt idom napkozben valaszolni kerdesekre es irt egy felhaborodott sort, hogy minek vagyok tinderen ha nem válaszolok. Azt mar el se tudtam kuldeni, hogy dolozom amugy, mert letiltott :D

Aztan volt akiket nekem kellett tiltani, mert Fb datingen - ahol nem kell parba allni, hogy irhasson valaki - az adatlapjat megnezve rogton tudtam, hogy nem o kell, meg is irtam szepen, mire kb zaklatni kezdett, hogy mekkora budos ribi vagyok :D

Egy honap elteltevel mar fel sw veszi ezeket az ember, es csak arra figyel, aki elsore szimpi, es gordulekeny a beszelgetes. Mert az x-edik uj beszelgetes utan egyre unalmasabb leirni ugyanazt (munkahely, hobbi stb), foleg ha nem lesz az egeszbol semmi.

Szoval nagyon nagy turelem es kitartas kell, meg egy adag szerencse. 3 honap es 9 randi utan talaltam meg azt, akivel a kozos eletunket tervezzuk. De majdnem feladtam :)

2022. jan. 7. 08:13
 76/82 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj, hogy te már valami special connectiont vélsz felfedezni két napi levelezgetés után. Meg mi ez, hogy csak rád figyeljen? Szerinted ráírsz, hogy szia, hogy vagy?, és már törli is magát az appról? Próbáld meg elfogadni a társkeresők működését, vagy töröld le magad!
2022. jan. 7. 08:51
 77/82 anonim ***** válasza:
23%

Jaj már megint a Tinder. Az arra való hogy gyorsan találkoztok, gyorsan szexeltek, és viszlát.

Nem vicc, a nők is ezt várják ott. Már első randin a kihalt metrón megdugatta volna magát velem dgy csaj, csak nem vagyoj olyan. Le is jöttem onnét.

Ha krva kell, ott a rosszlányok.

2022. jan. 7. 09:05
 78/82 anonim ***** válasza:
60%

Napi több tucat üzenettől mondjuk én is kiégnék egy idő után.

Én általában igyekszem egy kicsit kreatívabb nyitószöveggel indítani, de sokszor én sem erőltetem meg magam, pont ezért. Ha tényleg nagyon tetszel a lánynak, szinte még a legbénább nyitásra is visszír. Ha meg nem, csak egy x.-edik match vagy, vagy insta követőt akar, vagy közben mással randizik már, akkor meg úgysem ír vissza semmit. Nehéz, de próbáld nem magadra venni.

"Ha őszinte akarok lenni, akkor engem nem érdekel egy vadidegen reggele, kedve, mert ezekre sosem az a válasz jön, ha én kérdezem, hogy "hát, köszönöm kérdésed, a kertvárosban lakom, de Budán dolgozom, a forgalom pedig ma lassú volt, úgyhogy kis késéssel értem ma be sajnos, egyébként informatikus vagyok egy kis cégnél, de imádom csinálni, szóval ez a hobbim is. Te mit szeretsz szabadidődben csinálni? "

Én pl. így szoktam írni, de a lányok oroszlánrésze párszavas félmondatokat büfög vissza. Valószínű ők (is) bele vannak fáradva az online társkeresésbe, de részben ez is oka annak, hogy párszavas üzenetekkel indít sok srác... minek fecsérelje az idejét egy igényes szövegre, ha úgysem ír vissza senki?

21F

2022. jan. 7. 12:21
 79/82 anonim ***** válasza:
19%
Mert társkeresőktől nem kell csodát várni. Az egyenlő azzal ha elmégy a közeli szórakozóhelyre ott is ugyan olyan hülyék vannak,egy alkalomnál többet nem lehet várni, én ebbe untam bele és töröltem magam az ilyen parasztságokról. Most egyedül vagyok teljesen jó, nem kell keresgélnem a sok hülye között és nem parancsol senki. De igazából örülök ha haza jövök és pihenek.
2022. jan. 7. 16:47
 80/82 VincentLaw ***** válasza:
100%

Ez egy hatalmas különbség a lányok és pasik társkeresései között. Banyek 3 hónap alatt 9 randi? Én már annak is örülni szoktam, ha 1 évben 1 összejön. Nekem is könnyebb dolgom lehetne, ha lenne egyáltalán választási lehetőség, viszont a pasik többségének nemigen van.

2022. jan. 11. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!