Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt még a műveltebb, látszólag intelligensnek tűnő nők is?

Figyelt kérdés

Főleg Tinderen, de úgy általában elmondható a netes társkeresési próbálkozásaimról is, hogy egy pár tőmondatos szóváltás után egyszerűen nem válaszolnak.

Lényegében kb lehetetlen valakiben felkelteni az érdeklődést pár mondat alatt, ezért eléggé elkeserítő, hogy folyton ez történik, meg se akarnak ismerni gyakorlatilag.

Amit elfogadnék, ha ezt valamilyen formában jeleznék nekem, majd "szétválnánk" és kész. Ez igy viszont nagyon lélekölő.

Most éppen egy autista gyerekekkel foglalkozó nő játszotta el ezt velem, ami érthetetlen, mert gondolnám, hogy akinek van türelme, empátiája, esetlegesen hivatás tudata is, mentális sérült gyerekkel foglalkozni, az nem ignorál szó és magyarázat nélkül valakit.

Én ha esetleg véletlenül jobbra húzok valakit, akkor mindig beszélgetek vele és ha abszolút nem jön be, akkor valami hihető, de a kiábránduláshoz pont elegendő dologgal lezárom a beszélgetést, igy ő se sérül és én sem érzem rosszul magam, hogy megbántottam valakit. Természetesen ilyenkor szó nélkül törölnek. :D

Én vagyok férfi létemre a hiperérzékeny, vagy a nők lettek ennyire érzéketlenek?

Egyébként nem vagyok rossz vétel, átlagnál szebb és értelmesebb barátnőim voltak mindig is, és mindig kulturáltan, intelligensen beszélgetek.

#Tinder #az érzéketlen #ribik :D
2022. jan. 6. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 A kérdező kommentje:
9/9: Ez érthető, de ettől még lehet a másiknak válaszolni. Akár a valóság leirva, akár úgy ahogy én szoktam. Irják azt, hogy "valamit tudnom kell rólam, férfiként születtem" Egyből elveszik a kedvem. :D És nem is olyan lelketlen mint egyszerűen nem válaszolni többé.
2022. jan. 6. 20:39
 12/82 anonim ***** válasza:
4%

Attól, hogy valaki iskolázott, még nem lesz szociálisan is értelmes. Tinderen az ilyen nők egyszerű ösztönlények. Nem szól nekik másról az ismerkedés, csak arról, hogy fél perc alatt hengereld le őket a szövegeddel, de még inkább a külsőddel. Ha nálad jobb kinézetűvel is beszélgetnek, te csak tartalék vagy.

Jelenleg pedig még az sem menő a nők részéről, hogy egy minimális tiszteletet megadjanak és közöljék, hogy bocs, lett más.

(Ez az oldal is tök jó példa, hogy mennyire elcsúszott sok nő. Ha megemlíted ezt, az érintettek kiakadnak és fröcsögnek.)

2022. jan. 6. 20:42
 13/82 anonim ***** válasza:
14%

ma 20:38

lentebb az agarakkal kincsem. Egy jó faszit fixen nem törölsz akármit is írjon...

2022. jan. 6. 20:42
 14/82 anonim ***** válasza:
7%

ma 20:38

igen, ezt mondom én is... csak fáj az igazság :D

2022. jan. 6. 20:43
 15/82 A kérdező kommentje:
12/14: Pont ez fáj a mostani esetben, hogy aki autista gyerekekkel foglalkozik, illetve érdekli a pszichológia, plusz a szemén, testtartásán is látszik, hogy introvertált, érzékenyebb teremtés, az miért csinál ilyet? Biztos nem azért mert érzéketlen.
2022. jan. 6. 20:53
 16/82 anonim ***** válasza:
41%

#15: Meg sem tudom számolni, hány olyan csajt láttam, akik azt tolták, hogy érdekli őket a pszichológia... Buták voltak, mint a föld és max. pár nők lapja meg she cikket olvastak és ennyiben ki is merült náluk a pszichológia... :D

A nők között pedig manapság alig van érzékeny. Törtetők és önzők, nyakon öntve önsajnáltatással és áldozatszerep felvételével. Hálát adok az égnek, hogy kifogtam egy értelmes és valóban érzelmes nőt.

2022. jan. 6. 20:55
 17/82 A kérdező kommentje:

13/15: Mondtam, hogy az incel baromságokat hanyagoljátok, mert bár szép és egyszerű magyarázat lenne mindenre, csak nem igaz.

Poénból még réges rég csináltam egy tipikusan görögisten kinézetű csávóval kamu accountot és próbáltam a lehető legjobban átélni a tipikus "bunkó mácsó" életérzést és nem, nem jött be a nőknek. Legalábbis az én célcsoportomnak nem, a többi, erre fogékony nő meg alapvetően nem érdekel, mint nő.

2022. jan. 6. 20:57
 18/82 A kérdező kommentje:

16/17: Nem 20 éves vagyok, van azért már tapasztalatom kiszűrni azt, aki csak divatból nyomatja.

Egyébként nyilvánvalóan a nők se szentek, vannak igényeik, vágyaik, de úgy gondolom, hogy nemtől függetlenül megkéne adni egymásnak az alapvető tiszteletet.

Biztos ezt csinálják a férfiak is, de ez engem nem érint, mert én nekem alapvető ösztön, hogy úgy beszélek, viselkedem a másikkal, ahogy szeretném, hogy velem tegyék.

2022. jan. 6. 21:00
 19/82 anonim ***** válasza:
93%

Irreálisak az elvárásaid a tinderrel kapcsolatban.

Ha aktívan párt keres valaki és egyszerre több emberrel is beszélget akkor a legtöbben így vagy úgy leépítik azokat, akik kevésbé szimpatikusak. Annak, hogy ez miért ghosting formájában történik meg, számos oka van:

1. A nők hiába érzelmesek ill. magas az az EQ-juk ha ez annyira általános jelenség, hogy mire eljutnak hozzád, addigra már őket is ghostolta száz pasi. Sok amúgy nem csak tinderen hanem az első szex után, mert már "megvolt"l és ugye a férfiaknak is derogál megírni, hogy bocs, de mégsem jön be a dolog. Ez manapság elég gyakori és könnyű belefáradni, hogy az embert jobbra húzzák akkor is, ha csak arra kell.

2. Az előző okból kifolyólag, a nők sokkal komolyabban szűrnek, azt meg főleg hogy kivel találkoznak. De mivel az embernek nincs végtelen mennyiségű ideje, ezért ha talál egy olyan jelöltet akire jobban akar fókuszálni, szimpatikusabb, a többiek leépítésre kerülnek.

3. Az, hogy az ember intelligensebb és érzékenyebb még nem jelenti azt hogy elszámolással tartozik mindenki felé. A nőknek is nyilván van egy szűk ismeretségi köre, akik fontosak számára, prioritást élveznek. A fontosabb (való életben ismert) emberekkel kapcsolatban sokkal fontosabb a kapcsolat ápolása, az udvariasság, míg gyakorlatilag idegen emberek esetében nem.

4. A férfiak nagy része nem tudja értelmesen kezelni az elutasítást. Itt a kategóriában is olvashatod, hogy minden nőnek van olyan tapasztalata, hogy ha kulturáltan elutasít valakit akkor tudomásul vétel helyett jön az értetlenkedés, könyörgés, akadékoskodás, rosszabb esetben szitkozódás, fenyegetőzés, stb. Egy értelmes, érzékeny nő pedig nem szeretné minden alkalommal ezt megtapasztalni, ha végül elutasít valakit.

Amúgy az, hogy valaki autista gyerekekkel foglalkozik nem azt jelenti, hogy feléd is végtelen empátiával és megértéssel lesz.

2022. jan. 6. 21:30
 20/82 anonim ***** válasza:
94%

1. Mikor egyszerre nyolcan írnak nyilván felállítasz egy sorrendet az alapján, hogy ki érdekel a legjobban. Senkinek sincs kapacitása mindenkivel ugyanolyan intenzitással levelezni. Ha van egy kis szabadideje, akkor nyilván arra fordítja, aki jobban bejön, szimpatikusabb. A lista vége így lemorzsolódik. Ha valakivel elkezd klappolni a dolog, pláne nem foglalkozik a többi emberrel.

2. Ha elköszönsz, akkor jön a könyörgés, és ami a kedvencem, a MAGYARÁZAT KÉRÉS. Még neked kell magyarázkodnod, hogy mással ismerkedsz inkább, mégsem szimpatikus, etc. Senkinek nincs ehhez ideje és energiája. Arról nem is beszélve, hogy sokan elküldenek a k*rva anyádba.

3. Eltúlzod. Azért mert egy napon keresztül beszélgettel, nem tartozik neked semmivel. Még az ismerősének sem számítasz. Ha már találkoztatok, energiát, időt, esetleg pénzt áldoztál a dologra, akkor tényleg görénység szó nélkül eltűnni.

2022. jan. 6. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!