Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt még a műveltebb, látszólag intelligensnek tűnő nők is?

Figyelt kérdés

Főleg Tinderen, de úgy általában elmondható a netes társkeresési próbálkozásaimról is, hogy egy pár tőmondatos szóváltás után egyszerűen nem válaszolnak.

Lényegében kb lehetetlen valakiben felkelteni az érdeklődést pár mondat alatt, ezért eléggé elkeserítő, hogy folyton ez történik, meg se akarnak ismerni gyakorlatilag.

Amit elfogadnék, ha ezt valamilyen formában jeleznék nekem, majd "szétválnánk" és kész. Ez igy viszont nagyon lélekölő.

Most éppen egy autista gyerekekkel foglalkozó nő játszotta el ezt velem, ami érthetetlen, mert gondolnám, hogy akinek van türelme, empátiája, esetlegesen hivatás tudata is, mentális sérült gyerekkel foglalkozni, az nem ignorál szó és magyarázat nélkül valakit.

Én ha esetleg véletlenül jobbra húzok valakit, akkor mindig beszélgetek vele és ha abszolút nem jön be, akkor valami hihető, de a kiábránduláshoz pont elegendő dologgal lezárom a beszélgetést, igy ő se sérül és én sem érzem rosszul magam, hogy megbántottam valakit. Természetesen ilyenkor szó nélkül törölnek. :D

Én vagyok férfi létemre a hiperérzékeny, vagy a nők lettek ennyire érzéketlenek?

Egyébként nem vagyok rossz vétel, átlagnál szebb és értelmesebb barátnőim voltak mindig is, és mindig kulturáltan, intelligensen beszélgetek.

#Tinder #az érzéketlen #ribik :D
2022. jan. 6. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
90%

Ha jobban érzed magad, akkor elmondom, hogy a pasik is full ez csinálják.

Rájuk írok, valami aranyos, vicces kezdéssel, aminek fordítva én is örülnék, és szétválnak a fenébe. Na de nem is velük van a legnagyobb baj:

Volt egy srác, akivel 2 hétig folyamatosan írogattunk esténként. Tök hosszú, karakterszámot meghaladó üzeneteket váltottunk, napról napra. Érződött, hogy valóban érdeklem. Nem vette félvállról az ismerkedést. Míg nem egyszer szétvált a semmiből. Aztán ismét párba álltunk, majd ismét szétvált. Semmi előjel nélkül. Nekem eddig ez esett a legrosszabbul.

Ma volt egy nagyon durván „művészlélek” srác, feltett egy tök hosszú kérdést, amiben érződött, hogy minden intellektusát beletette, ami volt neki. Értelmesen hosszan válaszoltam. Mire se szó, se beszéd szétvált. Mintha azt várta volna, hogy nem értem a kérdést, és ezt bevallva neki, ő okosabbnak tűnhessen nálam.

A top 2 rossz élményem az volt, amikor kiderült, hogy a srácnak barátnője van.. Vele tök jókat beszélgettünk esténként, azonnal írt. Sokat poénkodtunk, végig oltottuk a másikat. Egy idő után ez átment bókolásba, értelmes udvarlásba. Később szerettem volna messengeren folytatni a beszélgetést. És akkor írta, hogy az neki mindig bugos, nem használja stb. Nekem meg ez gyanús volt.. Megtaláltam a facebookját, és már az első képen egyértelmű volt, hogy barátnője van. Ki is volt posztolva, hogy kapcsolatban van. Na már most én ezután megkérdeztem, hogy akkor így mégis mit szeretne? És azt válaszolta, hogy barátkozni.. nagyon jól esett >< fun fact a barátnője tudta, hogy tinderezik. Tőle elbúcsúztam mielőtt szétváltam.

Na, de nem csak rossz sztorim van. Igazából ahogy folyamatosan használom, rájövök, hogy mindig van 1-1 ember, aki miatt megéri nem letörölni. A legaktuálisabb az a srác, akivel online kártyázni szoktunk. Nem soká folytatjuk a kanaszta partynkat.

Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam. Mindig elkap a hév, ha a tinderről van szó, és arról, hogy csak a nők lehetnek rosszak itt..

2022. jan. 6. 22:01
 32/82 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy incel, 30+os szüzek, nőgyűlölők, de hogy mindenki örüljön és pártatlan legyek: feminista dumákra se vagyok kíváncsi.

Itt nem tartozásról, vagy kötelességről van szó, hanem alapvető műveltségről, emberségről.

Nem hinném, hogy bárkinek is jól esne, ha nem válaszolnának neki csak úgy ad hoc. Magyarul mindenkinek illene legalább valami béna kamu dumát bedobni, hogy lekopjon a másik, ha már nem érdekel. Lehet ezt szépen is....

Ha meg nem érti a másik, már pedig ha ügyes vagy, akkor nem lehet gond, akkor max letiltod a picsába. Ennyi.

De az, hogy értelmesen, igényesen beszélgetek valakivel és akkor se pusz, se pá. Hát nem tudom, szerintem eléggé bunkóság. Akkor is, ha egyébként vannak rá teljesen ésszerű magyarázatok, hogy miért csinálják ezt az emberek.

2022. jan. 6. 22:02
 33/82 anonim ***** válasza:
7%

"Ha jobban érzed magad, akkor elmondom, hogy a pasik is full ez csinálják."

Azért vicces, hogyha egy kérdésnél ezt írják le, csak fordított nemekkel, megy a kiakadás, hogy most nem erről szól a kérdés és egyebek.

Amúgy meg: Ne keverjük a pasikat a fckboyokkal. Ez olyan, mintha aranyásónak tartanánk minden nőt. Egyik sem igaz.

2022. jan. 6. 22:13
 34/82 anonim ***** válasza:
81%
Megnéztem volna a fejed a helyemben, mikor már a 30-40. palinak írtam le, hogy mivel foglalkozom, és mivel töltöm a szabadidőmet... Ne haragudj, de nekem személy szerint nem volt időm egyesével leírni ennyi embernek, hogy mi nem tetszik benne, miért nem szimpatikus, miért nem akarom folytatni, miért nem akarok neki legalább egy esélyt adni. Az, hogy neked van, az a magánügyed, de mást ne okolj érte!
2022. jan. 6. 22:25
 35/82 anonim ***** válasza:
26%

#34: 30-40 pali? Ugye szólsz azoknak a nőknek, akik itt panaszkodnak, hogy nincs egy normális pasi sem társkeresőn? :O

Egyáltalán, miért ismerkedtél annyival, ha igazából nem is jöttek be? Ha megdugok 10 csajt, de egyik sem jön be igazán, nekem miért kéne magyarázkodnom?

2022. jan. 6. 22:29
 36/82 A kérdező kommentje:

34/34: Én nem okolok senkit, én csak magyarázatot akarok rá találni.

Ne haragudj, de ha 2 nap után már nem tetszik benne valami, nem szimpatikus, akkor túl lazán húzol jobbra. Kicsit ez nekem az emberek érzelmeivel játszás. Hisz kap az ember a párba állással egy pozitiv impulzust, amit aztán csak úgy random megfosztanak tőle. Ez pofátlanság és érzéketlenség.

Nekem is volt már legalább 30 párom és ebből gyakorlatilag mindenki ugyan azt csinálta, miközben a belső értékeimmel szoktam hóditani inkább. Ezt furcsálom csak, hogy külsőre gyenge közepes vagyok, mégis jobbra húznak, beszélni is kezdünk, aztán paff, eltűnnek. Pedig előtte még jól elszórakoztunk, nem történt semmi negativ esemény. És ja, talált jobbat. De ezt 30x és mindig azután rá pár nappal, max héttel, ahogy velem párba álltak? :D Nem tudom..érdekes.

2022. jan. 6. 22:31
 37/82 anonim ***** válasza:
83%

"Na jovan mar feminista 21:51"

Ez fordítva is igaz. Én biztos nem hisztiznék azért, mert szó nélkül lelép egy olyan pasi, akit soha az életben nem láttam, csak beszélgettünk egy kicsit. Nem tartozik semmivel.

Kérdező, te egy kicsit túl érzékeny vagy. Ha meg igaz az, amit írtál magadról, akkor úgyis fogsz találni megfelelő lányt.

2022. jan. 6. 22:32
 38/82 anonim ***** válasza:
9%
#37: Itt állítása szerint, soha nem hisztizne egy nő sem. Mégis ebből áll az oldal nagy része. Ennél a kérdésnél is. A kérdező egy normális érvet vár, de megy a brühühü, hogy miazmár, hogy 1 mondatot nőként le kéne írni és mi az már, hogy valaki a szexet is egy szinten meri említeni.
2022. jan. 6. 22:34
 39/82 anonim ***** válasza:
67%

35-ös puszillak, most ez nagyon meg fog lepni, de attól még mert valaki jól néz ki, lehet bunkó, unalmas, buta, stb. A kúrós/dugós kommentjeidet, örülök hogy kiadhattad magadból!

"Kicsit ez nekem az emberek érzelmeivel játszás. Hisz kap az ember a párba állással egy pozitiv impulzust, amit aztán csak úgy random megfosztanak tőle. Ez pofátlanság és érzéketlenség."

Jézusom, akkora red flag vagy, mint a ház.

Ha egy vadidegen internetes profil, akivel két napja váltasz pár üzenetet, az érzelmeiddel játszik, akkor nálad komoly problémák vannak, és nem csodálom, hogy menekülnek előled.

2022. jan. 6. 22:38
 40/82 anonim ***** válasza:
0%

ma 22:38

Nem tudom mit vergődsz, eddig szerintem pont te meg a másik hozzád hasonló kommentelő lett owned a 3 csillagos pali által xDD Totál igaza van és olyan amatőrök vagyok, hogy még el is szóljátok magatokat

2022. jan. 6. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!