Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy látszólag egyedul van a férfi?
Egy 47 éves ferfitöl van szó , aki terapeutakent csinalt karriert kulföldön . Tehat jól áll anyagilag , de múltjában nincs volt feleség , nincs gyerek .
Allitólag volt rövidebb élettársi kapcsolata
Szerintem vagy van baratnöje , akit nem vett el , vagy meleg .
Kerdes az , hogy akkor miert tarskeresözik.
Unja magát ?
Sokat filozofal es úgy beszel velem mint egy pacienssel nem erzem hogy kulönösebben ragaszkodna .
Mondta hogy mindenki akarja összzeboronalni mindenfele növel mert egyedul latjak , es az anyja is szeretne ha lenne valakije , de ö szeret magától találni valakit
Mi lehet a titka? A magánya oka ?
Igy latatlanban mire tippeltek?
Így látatlanban kb 3924865463 oka lehet.
- meleg
- volt komoly kapcsolat, csak nem tudsz róla, ő meg nem beszél
- volt rengeteg nője, nem állapodott meg egyik mellett sem, persze nem azzal fog neked sem indítani, hogy csak levarr párszor, aztán viszlát
- olyan trauma érte, ami miatt nem akar kapcsolatot
- egyszerűen nem vágyik tásra/társaságra (sok ilyen ember van)
Ennek millió oka lehet, te meg csak azt látod belőle, amit látni akarsz.
Mintha rólam írtál volna. Csak én még csak 25 éves vagyok.
Ennek lehet az oka az is, hogy spirituálisan felébredett, és ennek megfelelően olyan társat szeretni, aki az ő tudatszintjén van, de mivel az emberiség nagy része még mindig az egós tudatállapot rabja, így ez igen "nehéz".
A spirituálisan felébredett ember sosem unatkozik, és nem is magányos. Ezek a dolgok csak az elmével azonosult állapotban léteznek.
- Talán a személyisége brutálisan kibírhatatlan.
- Vagy korábban elvált és köszöni de neki így elég volt ennyi a nőkből.
- Esetleg korábban meghalt a felesége és nem szeretne új kapcsolatot nyitni.
- Vagy van valami szenvedélye ami leköti minden idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!