Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt még a műveltebb, látszólag intelligensnek tűnő nők is?
Főleg Tinderen, de úgy általában elmondható a netes társkeresési próbálkozásaimról is, hogy egy pár tőmondatos szóváltás után egyszerűen nem válaszolnak.
Lényegében kb lehetetlen valakiben felkelteni az érdeklődést pár mondat alatt, ezért eléggé elkeserítő, hogy folyton ez történik, meg se akarnak ismerni gyakorlatilag.
Amit elfogadnék, ha ezt valamilyen formában jeleznék nekem, majd "szétválnánk" és kész. Ez igy viszont nagyon lélekölő.
Most éppen egy autista gyerekekkel foglalkozó nő játszotta el ezt velem, ami érthetetlen, mert gondolnám, hogy akinek van türelme, empátiája, esetlegesen hivatás tudata is, mentális sérült gyerekkel foglalkozni, az nem ignorál szó és magyarázat nélkül valakit.
Én ha esetleg véletlenül jobbra húzok valakit, akkor mindig beszélgetek vele és ha abszolút nem jön be, akkor valami hihető, de a kiábránduláshoz pont elegendő dologgal lezárom a beszélgetést, igy ő se sérül és én sem érzem rosszul magam, hogy megbántottam valakit. Természetesen ilyenkor szó nélkül törölnek. :D
Én vagyok férfi létemre a hiperérzékeny, vagy a nők lettek ennyire érzéketlenek?
Egyébként nem vagyok rossz vétel, átlagnál szebb és értelmesebb barátnőim voltak mindig is, és mindig kulturáltan, intelligensen beszélgetek.
48/49: Szomorú, ha valóban én vagyok az átlaghoz képest a túl érzékeny, és nem az én szempontomból elsősorban. Persze mindenki úgy vet, ahogy akar. :)
Nem rugózok rajta, átlagolva minden 10. párom után szakad a cérna, leginkább olyanoknál, akikből abszolút nem nézném ki.
Egyébként meg kedvem sincs már ráirni senkire a legutóbbi óta. Tényleg, mindig ugyan az az eredmény. Pedig nem vagyok sikertelen nők terén, de egy kor felett és egy olyan foglalkozásnál ami a társadalomtól elzártan működik, plusz még a covid is ugye, eléggé nehéz élőben ismerkedni. Tinderen meg hiába ismerkedem, ha folyton eltűnnek a párjaim. Az a vicc, hogy nem is törölnek, csak egyszerűen nincs többé válasz. :D
#44: Újra eljutottunk oda, hogy a beteges logikátlanságotok toljátok: Ha egy férfi válaszoló nem ért veletek egyet, akkor egyből nem talál soha barátnőt. De, ti ugyanúgy itt írtok ám... A nőkre miért nem írod ezt?
Releváns választ már írtam, keresd vissza, ha szeretnéd.
#46: Te mégis miről beszélsz?
#47: Szintén... Valakivel nagyon keversz. Sosem írtam olyat, hogy feleségem lenne, de ideje lenne felkeresned egy pszichológust, ha ennyire itt éled ki magad. Lockdown alatt pedig nem tudom, hogy mit értesz. A lezárások alatt nem is voltam az oldalon, az elmúlt kb. fél évben legalábbis felénk nem volt lockdown.
Mikor én ismerkedtem, és érződött, hogy ez nem működik (mert vagy rajtam, vagy a chat partneremen látszódott, hogy érdektelenek vagyunk) kb magától abbamaradt a beszélgetés. Volt olyan, hogy 2-3 napja beszélgettünk. Egyszercsak egyre ritkábban írt. Akkor már egyértelmű volt, hogy nem akar semmit. Egyszer just in case rákérdeztedm, hogy szeretné-e folytatni. Ha válaszolt, és mondta, hogy nem, elfogadtam. Ha nem válaszolt semmit, nálam az is egyértelmű nem volt, szóval nem foglalkoztam vele többet.
Feleslegesen hergeled magadat ezzel.
#54: Akkor miről beszélsz? Csak, mert az elmúlt fél évben voltam aktívabb. Előtte maximum havi 2 választ írtam és más kategóriákba.
Ha nem életed csúcspontja, akkor miért pörögsz ismeretleneken és miért próbálod betalálni őket több, mint fél éves dolgokkal? Ráadásul olyannal, ami nem is róla szól?
Valami nálad nagyon nincs rendben. Sajnálom.
53/53: Az a baj, hogy idegből töröltem most is az összes párom, pedig bemásolva a beszélgetéseket lenne egyértelmű, hogy mi a bajom.
Ráirok, vicceskedés, még bók is van, aztán random csevej, vicceskedés és: volt, nincs. Ezt nem értem. Persze van amikor én is látom már az elején, hogy nem nagy a lelkesedés, az engem sem érdekel. De amikor bókol is egy csaj, értjük is egymást vicceit, nagyjából életszemlélet is az, akkor fszomért lép le random?
Azt ne mondjátok, hogy ez nem idegesitő, vagy lélekölő. Jó tudom a kérdésben a kezelhetőbb feléről irtam, de lényegében mindegy, az se érthető számomra, meg ez se.
Én egy random srác vagyok, aki 25 évesen szűz, olyan a hangja mint egy kasztrált manónak és az öngyilkosságot tervezgeti... én mit szóljak, ti ezen veszekedtek, hogy ki miért és hogyan nem szivel
meg ír vissza! Én meg még egy lány kezét se foghatom meg!
#58: Mást nem is vártam tőled. Az már meghaladj a képességeid, hogy válaszolj kérdésekre és átgondold, hogy mennyire problémás, amit művelsz. Fogalmam sincs, hogy ki vagy, de tényleg sajnállak. Remélem, egyszer rendbe jön az életed.
Legyen szép estéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!