Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt még a műveltebb, látszólag intelligensnek tűnő nők is?

Figyelt kérdés

Főleg Tinderen, de úgy általában elmondható a netes társkeresési próbálkozásaimról is, hogy egy pár tőmondatos szóváltás után egyszerűen nem válaszolnak.

Lényegében kb lehetetlen valakiben felkelteni az érdeklődést pár mondat alatt, ezért eléggé elkeserítő, hogy folyton ez történik, meg se akarnak ismerni gyakorlatilag.

Amit elfogadnék, ha ezt valamilyen formában jeleznék nekem, majd "szétválnánk" és kész. Ez igy viszont nagyon lélekölő.

Most éppen egy autista gyerekekkel foglalkozó nő játszotta el ezt velem, ami érthetetlen, mert gondolnám, hogy akinek van türelme, empátiája, esetlegesen hivatás tudata is, mentális sérült gyerekkel foglalkozni, az nem ignorál szó és magyarázat nélkül valakit.

Én ha esetleg véletlenül jobbra húzok valakit, akkor mindig beszélgetek vele és ha abszolút nem jön be, akkor valami hihető, de a kiábránduláshoz pont elegendő dologgal lezárom a beszélgetést, igy ő se sérül és én sem érzem rosszul magam, hogy megbántottam valakit. Természetesen ilyenkor szó nélkül törölnek. :D

Én vagyok férfi létemre a hiperérzékeny, vagy a nők lettek ennyire érzéketlenek?

Egyébként nem vagyok rossz vétel, átlagnál szebb és értelmesebb barátnőim voltak mindig is, és mindig kulturáltan, intelligensen beszélgetek.

#Tinder #az érzéketlen #ribik :D
2022. jan. 6. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 A kérdező kommentje:
Ja, az kimaradt, hogy a nőgyűlölő, incel, 30+os szüzek baromságai nem érdekelnek, elsősorban a nők válaszaira vagyok kíváncsi.
2022. jan. 6. 20:14
 2/82 anonim ***** válasza:
84%

A kérdésedet nem tudom megválaszolni, azok a kategóriák viszont, amik alapján a nőkről írsz, azok alapján nem keltesz olyan nagyon pozitív benyomást.

Pedig emberekkel dolgozom és a munkámhoz türelem és empátia kell :D

2022. jan. 6. 20:15
 3/82 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a kérdésedre a választ, de megosztom tapasztalataimat onnan.

Ma kezdtem ugyan csak Tinderezni, de mihelyst valakivel kiírta, hogy párban vagyunk, 5 percen belül szét is váltunk. Miért nem nézik meg a férfiak, hogy kit húznak jobbra? Ennek mondjuk ugyanúgy nincs értelme.

2022. jan. 6. 20:17
 4/82 anonim ***** válasza:
91%
Amikor még tindereztem, az első pár napban nagyon lelkesen válaszoltam mindenkinek. Aztán a pasik is azt csinálták, amit te a nőkről írsz. Úgyhogy egy idő után, ha valaki nem volt érdekes csak kiléptem a beszélgetésből, vagy eltűntem. Genyó dolog, de ez van.
2022. jan. 6. 20:17
 5/82 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem túl komolyan veszed a netes ismerkedést és kapcsolatokat. Én világéletemben csak 3D-ben ismerkedtem, emiatt a neten maximum csak unaloműzésből beszélgetek férfiakkal, tény hogy nem társkeresőn, de amíg személyes ismertség nincs, én nem tudom túl komolyan venni az egészet.
2022. jan. 6. 20:18
 6/82 Noren1989 ***** válasza:
9%
Szerintem tinderen nincs fenn műveltebb nő.
2022. jan. 6. 20:20
 7/82 A kérdező kommentje:

2/3: a tagekre gondolsz? :D Az vicc lett volna, még ha kretén is, a végére kissé nyomasztónak éreztem amit irtam és elvicceltem, elsősorban saját magam szórakoztatására irtam oda, meg persze, hogy legyen mibe belekötni. Ja, szar a humorom, de tisztelem a nőket.

Vagy ha nem arra gondolsz, akkor mire?

3/3: Ez a másik ami bántó, hogy a barátaim röhögnek rajtam, hogy én végig nézem az összes képet és elolvasom a leirásokat is és csak azt húzom jobbra, akivel úgy gondolom, hogy összeillenénk. A legtöbb férfi jobbra húz mindenkit, mert akkor úgy "beakadnak olyanok is, akik 1-2 alkalomra jók csak." Amit én sem vetek el, de nekem alkalmira is csak olyan kell aki teljes mértékben vonz. Meg persze nekem van eszem és scriptet használok amivel ingyé' látom, hogy kit kell jobbra húzni, mert már jobbra húzott. :D :D :D

2022. jan. 6. 20:22
 8/82 A kérdező kommentje:

4/7: Igen, erről is tudok, van sok nő barátom, akik fullosak, meg hát nők is, de velük is ezt játszák a férfiak.

Arra is gondoltam, hogy esetleg a Tinder korlátozza ilyenkor a beszélgetést, hogy fizess, de elvileg nincs ilyen.

5/7: Részben még a 4esnek is: Bármit is csinál a másik, bármi is a cél, alapvető műveltség, hogy egy beszélgetést nem szakitunk meg ok nélkül. Ha élő, ha nem, ha bunkó volt előtte 200 másik ember, akkor se, mert ez is egy kicsit "pillangó effektus", egy idő után visszajut majd hozzátok is, mondom ezt mindenféle rossz indulat nélkül.

2022. jan. 6. 20:26
 9/82 anonim ***** válasza:
74%
Sok match van nekik, és akadt jobb, mint te...
2022. jan. 6. 20:34
 10/82 anonim ***** válasza:
86%

Tindezerem jó ideje, értelmes nőnek tartom magam, végtelen a türelmem, empatikus vagyok, szerető társra vágyom.

Kivétel nélkül ghostingolom azokat a palikat, akik ilyeneket kérdeznek : hogy telt a napod, hogy vagy, hogy indul a reggel, mi újság.

Persze, beszélgetést lehet ezekkel is kezdeni, fent is lehet tartani ideig óráig, de amíg belépek tinderre és 3 hogy vagy még két milyen volt a napod fogad, akkor mind az 5 urat egyszerre törlöm sajnos.

Genyó dolog, de untat, úgyhogy akkor inkább olvasok pár oldalt ehelyett a kedvenc könyvemből.

Ha őszinte akarok lenni, akkor engem nem érdekel egy vadidegen reggele, kedve, mert ezekre sosem az a válasz jön, ha én kérdezem, hogy "hát, köszönöm kérdésed, a kertvárosban lakom, de Budán dolgozom, a forgalom pedig ma lassú volt, úgyhogy kis késéssel értem ma be sajnos, egyébként informatikus vagyok egy kis cégnél, de imádom csinálni, szóval ez a hobbim is. Te mit szeretsz szabadidődben csinálni? "

Hanem :"jól vagyok, dolgozok(direkt k-val a végén), és te?"

Remélem érthető, nekem például mi a gondom alkalmanként.

2022. jan. 6. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!