Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt még a műveltebb, látszólag intelligensnek tűnő nők is?

Figyelt kérdés

Főleg Tinderen, de úgy általában elmondható a netes társkeresési próbálkozásaimról is, hogy egy pár tőmondatos szóváltás után egyszerűen nem válaszolnak.

Lényegében kb lehetetlen valakiben felkelteni az érdeklődést pár mondat alatt, ezért eléggé elkeserítő, hogy folyton ez történik, meg se akarnak ismerni gyakorlatilag.

Amit elfogadnék, ha ezt valamilyen formában jeleznék nekem, majd "szétválnánk" és kész. Ez igy viszont nagyon lélekölő.

Most éppen egy autista gyerekekkel foglalkozó nő játszotta el ezt velem, ami érthetetlen, mert gondolnám, hogy akinek van türelme, empátiája, esetlegesen hivatás tudata is, mentális sérült gyerekkel foglalkozni, az nem ignorál szó és magyarázat nélkül valakit.

Én ha esetleg véletlenül jobbra húzok valakit, akkor mindig beszélgetek vele és ha abszolút nem jön be, akkor valami hihető, de a kiábránduláshoz pont elegendő dologgal lezárom a beszélgetést, igy ő se sérül és én sem érzem rosszul magam, hogy megbántottam valakit. Természetesen ilyenkor szó nélkül törölnek. :D

Én vagyok férfi létemre a hiperérzékeny, vagy a nők lettek ennyire érzéketlenek?

Egyébként nem vagyok rossz vétel, átlagnál szebb és értelmesebb barátnőim voltak mindig is, és mindig kulturáltan, intelligensen beszélgetek.

#Tinder #az érzéketlen #ribik :D
2022. jan. 6. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
15%

#39: Persze, hogy lehet bunkó, csak nem kéne akkor ennyire felszínesnek lenni. Ha meg valaki az, akkor ne azt mondja, hogy nincs egy normális pasi sem, hanem fogja fel, hogy ő nem nyújt a nála jobban kinézőkhöz eleget. És ez ugyanúgy áll a férfiakra is.

"Jézusom, akkora red flag vagy, mint a ház."

Pont, mint ezen az oldalon a nők 90%-a.

2022. jan. 6. 22:42
 42/82 anonim ***** válasza:
93%
Én egy szóval sem mondtam, hogy nincs egy normális pasi sem, mivel én is találtam magamnak egyet.
2022. jan. 6. 22:45
 43/82 anonim ***** válasza:
17%

#42: Hol írtam, hogy te mondtál ilyet? Olvad vissza, amit írtam. Értelemszerűen, kiestél a művelt és intelligens kategóriából, ha nem értesz meg egyszerű mondatokat. Gondolom, azért a kategórián belülinek gondolod magad.

Én is találtam normális nőt. Fura, hogy ő az itteni női válaszokkal szinte sosem ért egyet. Vajon miért?

2022. jan. 6. 22:48
 44/82 anonim ***** válasza:
81%

42-es, te álmaidban találtál max nőt. Ha lenne csajod, nem itt vergődnél és gyártanád az egykaptafára írt kérdéseidet.

Írta a kérdező, hogy releváns választ vár de egyet sem sikerült írnod.

2022. jan. 6. 22:54
 45/82 A kérdező kommentje:

39/43: Vagy te vagy az érzéketlen. :) Nyilvánvalóan vannak érzelmi szintek.

Ha rád dudálnak a zebrán mert lassan mégy át. Jól esik? Nem, de csak egy random hülye autós.

Ha a feleséged megcsal az esküvötök másnapján. Jól esik? Nem, életed csalódása.

Na és akkor képzelj a kettő közé még vagy 10 szintet legalább és ezek közül a netes elutasitás a 2. Lentről.

Ugyan igy rosszul esik az is, ha pl egy szakmai kérdésben megkeresek egy illetékest és nem válaszol. Azt ne mondd, hogy ez bárkinek is jól esik. Nem esik jól és hat az érzelmeire, még ha csekély módon is. blablabla

2022. jan. 6. 22:54
 46/82 anonim ***** válasza:
88%
Önkritikás, te jó Isten, tudtam, hogy megéri elkezdeni megint kommenteket olvasgatni ezen az oldalon! Örülök, hogy több hónap elteltével még mindig itt, vagy már nem is reménykedtem :( Most akkor tisztázod kérlek, hogy a képzeletbeli hölgy a barátnőd, vagy a feleséged-e? Emlékszem annak idején egyik kérdéshez ezt írtad, a másikhoz meg azt.
2022. jan. 6. 22:56
 47/82 anonim ***** válasza:
86%
44-es, jajj a lockdown alatt, mikor sokat lógtam itt, minden egyes kérdés alatt szitkozódott :D Természetesen a kommentjei végén verte a mellét, hogy bezzeg neki van nője, aki valamikor a barátnője, valamikor a felesége volt. Egyből megismertem a stílusát :D
2022. jan. 6. 23:00
 48/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, értjük, hogy nem esik jól. De attól még nem lesz az embereknek több ideje és több kedve ahhoz, amit te elvársz. Főleg, hogy a legtöbb ember nem ír a másiknak ha lezárják a netes ismerkedést, a nőknek sem, hogy ennyi volt.

Lehet, hogy érzéketlenség, de ha mindenki ilyen érzéketlen akkor a többséghez képest lehet, hogy te vagy túlérzékeny, nem? Ha így van, akkor az indokok keresése helyett érdemes egyszerűen elfogadni, hogy ilyen vagy. Biztos több időd maradna új társat találni, mint ha minden adandó alkalommal azon rugózol, hogy ki miért nem válaszolt.

2022. jan. 6. 23:02
 49/82 A kérdező kommentje:

Mi lenne ha mindenki hanyagolná a személyeskedést és tárgyilagosak maradnánk?

Eddig annyi derült ki, ami számomra hasznos, hogy sok válaszoló szerint teljesen rendben van, hogy nem válaszolnak mert csak.

2022. jan. 6. 23:02
 50/82 anonim ***** válasza:
76%
Érkezett több hasznos válasz is, pedig ez a kérdés is olyan, hogy hetente minimum megkérdezi valaki, hogy miért nem válaszolnak tinderen, miért nem írnak, ha szétválnak, stb.
2022. jan. 6. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!