Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás nők szerint a szakmunkás vagy szimpla érettségizett férfi az “kevesebbet ér náluk” ?
Én nem tudom miért alakult ki ez a nézőpont a nőknél! Diplomás férfi vagyok, és a diplomámmal semmit nem értem el. Keresek 200 nettót azt jónapot. A gázszerelő meg csak azért elkér 10 ezer Forintot, hogy kijön. A "melósok" meg egy heti munkára kapnak majdnem 100 ezret egy burkolásért, meg hasonlóért.
Viszont nemegyszer találkoztam már a nőktől ezzel a hozzáállással. Fiataltól, időstől... Nevetséges amúgy, komolyan mondom.
Nem kevesebbet ér. Csak kevesebbet keres. En diplomával netto 450-500 körül keresek. Mi a francot kezdjek egy melóssal, aki jo esetben ennek a felét keresi meg????
32N
Egyébként én is ott tartok gépészmérnökként (3 éve végeztem el), hogy irigylem a szakmunkásokat, mert rohadt jól keresnek, még hozzám képest is. Egy cnc programozó, gépkezelő egy jobb multinál, tapasztalattal bruttó 500-600-at simán elvisz.
Én is eddig ott kaptam a legjobb fizetést, ahol csak előny volt a diplomám, egyébként középfokú pozíció volt. pedig azért voltam előtte fejlesztőmérnök, tervezőmérnök ,energetikus.
Nemtom, én diplomás nő vagyok, a férjem nem diplomás. Köszi, jól vagyunk 12 éve, és nem, nem azért lett ő a férjem, mert másnak nem kellettem volna :D
33N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!