Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A diplomás nők szerint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás nők szerint a szakmunkás vagy szimpla érettségizett férfi az “kevesebbet ér náluk” ?

Figyelt kérdés
Miért alakult ki ez a lenéző bánásmód?
2022. jan. 4. 11:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
26%

Én nem tudom miért alakult ki ez a nézőpont a nőknél! Diplomás férfi vagyok, és a diplomámmal semmit nem értem el. Keresek 200 nettót azt jónapot. A gázszerelő meg csak azért elkér 10 ezer Forintot, hogy kijön. A "melósok" meg egy heti munkára kapnak majdnem 100 ezret egy burkolásért, meg hasonlóért.

Viszont nemegyszer találkoztam már a nőktől ezzel a hozzáállással. Fiataltól, időstől... Nevetséges amúgy, komolyan mondom.

2022. jan. 4. 11:21
 2/35 anonim ***** válasza:
15%

Nem kevesebbet ér. Csak kevesebbet keres. En diplomával netto 450-500 körül keresek. Mi a francot kezdjek egy melóssal, aki jo esetben ennek a felét keresi meg????

32N

2022. jan. 4. 11:25
 3/35 anonim ***** válasza:
80%
Pár hónapja mintha lett volna ugyanez a kérdés.
2022. jan. 4. 11:38
 4/35 anonim ***** válasza:
86%
#3 nem, ez a kérdés szó szerint minden nap van. Minden áldott nap kiírja ez a suttyó, vagy valamelyik másik töketlen, csak mindig kicsit máshogy fogalmazzák meg. Ennyi erővel már simán szerezhetett volna csávókám egy diplomát....
2022. jan. 4. 11:40
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
Diplomás nő vagyok, vőlegényem szakmunkás és jóval többet keres nálam vállalkozóként. Nincs szó lenéző bánásmódról.
2022. jan. 4. 11:40
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azokat nézem le, akik szerint attól ér valaki többet / kevesebbet és az a diplomás / szakmunkás ember legfőbb erénye, hogy mennyit keres.
2022. jan. 4. 11:43
 7/35 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként én is ott tartok gépészmérnökként (3 éve végeztem el), hogy irigylem a szakmunkásokat, mert rohadt jól keresnek, még hozzám képest is. Egy cnc programozó, gépkezelő egy jobb multinál, tapasztalattal bruttó 500-600-at simán elvisz.

Én is eddig ott kaptam a legjobb fizetést, ahol csak előny volt a diplomám, egyébként középfokú pozíció volt. pedig azért voltam előtte fejlesztőmérnök, tervezőmérnök ,energetikus.

2022. jan. 4. 11:45
 8/35 anonim ***** válasza:
67%
#1-nek: már két éve is elkértek egy 2 hetes burkolásért majdnem 1 millió munkadíjat. De a lábazati szigetelő+térköves is 600ezer munkadíjat kapott 5 napra...
2022. jan. 4. 11:46
 9/35 anonim ***** válasza:
89%

Nemtom, én diplomás nő vagyok, a férjem nem diplomás. Köszi, jól vagyunk 12 éve, és nem, nem azért lett ő a férjem, mert másnak nem kellettem volna :D

33N

2022. jan. 4. 11:51
 10/35 anonim ***** válasza:
96%
Én nem gondolnám, hogy csak azért többet érek bárkinél, mert neki nincs diplomája, nekem meg van. Viszont az is igaz, hogy olyan szakmunkással, aki nem képes magát sem eltartani és engem pumpolna, meg olyannal, aki egy faragatlan sudribunkó, ill. műveletlen proli (a nap fénypontja a sörözés közben Való Világ / NBI-II nézés), nem jönnék össze, mert nem illünk egymáshoz (és oké, hogy diplomás is van ilyen, de azért jó részben nem a tanult réteg sajátossága)... ez sok pasas szemében már egyenlő a lenézéssel, mert "hát szegénynek tetszel, becsüld mán meg".
2022. jan. 4. 11:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!