Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás nők szerint a szakmunkás vagy szimpla érettségizett férfi az “kevesebbet ér náluk” ?
Figyelt kérdés
Miért alakult ki ez a lenéző bánásmód?2022. jan. 4. 11:17
31/35 anonim válasza:
Én büszkén vállalom, hogy aktatologató vagyok, de majd ha hallókészülékre lesz szükségetek, keressétek a kőműveseket vagy a villanyszerelőket. :D
32/35 anonim válasza:
A diplomások egyetemet végzettek lenézik a betanitott munkásokat, mindegy higy férfi vagy nő.és ez szégyen nem vagyunk semmivel kevesebbek, mert nem vagyunk diplomásak
33/35 anonim válasza:
Ne aggódj, külföldön ez nincs így. Ez a lenézés elsősorban a poszt-komcsi országokra jellemző.
34/35 anonim válasza:
32-33: Azért ez fordítva is elég erősen megy idehaza. Betanított munkás ekézi a diplomást, hogy "büfészak, semmit nem ér, csak ül, sokáig tanult rég dolgozni kéne" stb. A betanított munkás inkább nézi le ilyesmivel a diplomást, minthogy a diplomás nézné le őt!
35/35 anonim válasza:
Én nem tartom kevesebbnem magamnál, de nem is kezdenék vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!