Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönnek az olyan férfiak, mint Berki Krisztián?
Mennyire jön be nektek Berki Krisztián? Magas, erős, határozott, magabiztos, stabil egzisztenciájú, domináns stb egyszóval egy igazi nagybetűs FÉRFI!
Vagy helyette inkább valami kis alacsony, szemüveges, görnyedt kis vékonyka lúzer incelt választanátok aki azt sem tudja "hogyan kell bánni a nőkkel" ?
#40 vagyok
Elnéztem a hozzászólások számát, az első mondatom tekintsd tágytalannak.
"Ha te lennél az akire várt egész életében, 1 éven belül térdenállva pitizne a kezedért."
Jót röhögtem volna, ha 1 év után pitizik a kezemért, ugyanis akkor 20 éves egyetemista volt, és a csupasz valagunkon kívül semmink nem volt. :D
Szerintem aki ilyenekkel jön, mint te, annak valójában fingja nincs a komoly kapcsolatokról.
Nekem speciel híznom kellene, 170 centihez 46 kg vagyok. De köszi a tippet. :D
A többi mondandódnak is ugyanennyi értelme volt. :D
44
Az rossz hír mert az ótvar ronda fejeden max a plasztikai sebész segít :DDD
45
Te meg nekünk vagy undorító és tudod nagyon jól hogy szóba se állna veled kategóriákkal bénább pasi sem nemhogy Berki :D
Csak ne hangoztasd a szánalmas nézeteidet élőben mert egyszer megtapos valaki!
Nem is fogom fel minek írogatsz ide mikor beégtél és leszerepeltél, azt akartad bizonygatni hogy nem csak frusztrált félrelökött nők fújolnak Berkire, holott bizonyítottad hogy pont ez a kategória vagy :D Nem tűnt föl már kicsi korod óta hogy nem kapsz annyi figyelmet és bókot mint a szép csajok? Nem tűnik fel hogy lassan köteleződött el a pasid és lehet egy ideig fel se vállalt? Hány év volt mire bemutatott otthon vagy kitett a social médiára? Nem tűnt fel hogy küzdened kell hogy "komoly kapcsid" legyen? Mindig kimagyarázod valahogy vagy mi az isten? Válaszolj ezekre, ha már így beégettünk akkor legyen annyi becsület benned hogy válaszolsz, mert érdekel mi jár az ilyen nők fejében :D Tényleg :FD
Honnan látod a fejemet? Akárhogy nézem, nincs profilképem itt az oldalon. :D
Te amúgy ennyire szerelmes vagy Berkibe? Hogyhogy nem jöttetek még össze?
Nyilván bárki szívesen utazna találkozni egy potenciális nőverővel. Egyéb okos kérdés? :D
Talizz inkább Berkivel, feküdjetek le, ha ennyire gerjedsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!