Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fizetős barátnője van Molnár Krisztiánnak amikor ingyen is megkaphatna ilyen nőket?
Simán ha normális személyisége lenne és nem lenne ilyen nárcisztikus alkoholista akkor találhatna ilyen nőket ingyen is
Haverom kB így néz ki van ilyen csinos nője csak mondjuk valóban jobb a személyisége
Bazze lemaradtam Kikinek van nője? :OO Vagy ez egy fizetős kislány? xd
Amúgy nem szerintem nem lehetne ingyen is ilyen nőjexd nyilván sok ha meg ha feltételekkel talán egyszer lehetne neki,de most biztosan nem.
Női szemmel nézve 100000%, hogy fizetős a nő, abból is az alja, akit az élettársa futtat, és csak a videó idejére.
Nincs az a nő, aki ezzel a véglénnyel csak elképzelni is képes lenne bármit.
Te pedig 1000%, hogy pasi vagy, és reménykedsz, hogy dagadt, csúnya pasiként te is tálalsz hasonló nőt. Megnyugtatlak: pénzért kaphatsz.
Látom, sokan nincsenek képben. Először is a videóban szerepló hölgy Marádi Niki, aki köztudottan prostituáltként tevékenykedik.
Másodszor, a népszerűség miatt barátkozik Kikivel.
Harmadszor, ez a csók egy elég nagy összegű donétért (pontos összeget nem tudom) valósult meg.
És mint ahogyan előttem is írták, nincs olyan normális nő, aki bármit is akarna egy ilyen Molnár-félétől.
Rákattintottam a videóra.
Nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!