Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejönnek az olyan férfiak, mint Berki Krisztián?

Figyelt kérdés

Mennyire jön be nektek Berki Krisztián? Magas, erős, határozott, magabiztos, stabil egzisztenciájú, domináns stb egyszóval egy igazi nagybetűs FÉRFI!

Vagy helyette inkább valami kis alacsony, szemüveges, görnyedt kis vékonyka lúzer incelt választanátok aki azt sem tudja "hogyan kell bánni a nőkkel" ?

2022. jan. 4. 00:10
A kérdező szavazást indított:
IGEN, bejön! Szeretem az olyan határozott magabiztos magas férfiakat, mint Berki Krisztián 💪
Nem, nem jön be. Helyette inkább egy béna mamahoteles lúzer incelt választok, aki még egy zarás táskát se képes venni nekem 🙁
Meleg férfi vagyok, és nekem is bejön 😉🏳️‍🌈
Unatkozó heteró incel férfi vagyok, aki ahelyett hogy olyan lenne mint Berki, akire felnéznek a nők itt lopja a napot és csak nyafog 😫😭
24 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak ez a két opció van?

A férfiak többsége egyik kategóriába se sorolható be ezek közül.

2022. jan. 4. 00:14
 2/65 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Nálam van IQ és EQ minimum is, ő nem éri el.

Az opcióid meg nevetségesek, nyilván.

2022. jan. 4. 00:21
 3/65 A kérdező kommentje:

Miért gyűlölöd a nőket?

Nem gondolkodtál már el azon, hogy a saját sikertelenséged és lúzer nímandságod miatt nem a nőket kellene hibáztasd?

2022. jan. 4. 00:21
 4/65 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Tehát vagy a magát dominánsnak képzelő bunkó vagy a lúzer. Más opció ugye teljesen elképzelhetetlen. Esetleg mondjuk egy arany középút.
2022. jan. 4. 00:26
 5/65 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az olyan, mint? Olyan laposhomlokú?

Én az egyenes, magas, sima homlokúakat szeretem, minden más az mentális zavarról vagy értelmi fogyatékról árulkodik nekem.

2022. jan. 4. 00:26
 6/65 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező az első válaszoló vagyok.. És nő. Nem utálom a nőket. De ahogy láttam nem csak én vagyok azon a véleményen hogy a szélsőségek nem ennyire dominálnak a társadalomban. Lehet az általad ismert közegben igen. Az enyémben nem.
2022. jan. 4. 00:29
 7/65 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik itt sok az irigy lúzer incel pasi. Irigyek vagytok a Berki Krisztiánra, mert ti nem lehettek olyan szexi tesztoszterintitánok mint ő, aki minden olyan tulajdonsággal rendelkezik ami egy nőnek csak kellhet (magabizto, határozott, tudja mit akar stb). Ezért megpróbáljátok itt minimalizálni, hogy "á, nem is jön be igazán" stb holott csak irigyek vagytok rá, hogy ő kell a nőknek míg ti nem. Mivel ti csak nyomi anyuci pici fiacskái vagytok akik tuti valami rendellenességgel rendelkeztek (beszédhiba, másokat hibáztattok saját sikertelenségeitekért, gyávák, oda se mertek menni megszólítani egy nőt stb).
2022. jan. 4. 00:41
 8/65 anonim ***** válasza:
98%
Hát te hülye vagy. De élj nyugodtan a kis álomvilágodban. :D
2022. jan. 4. 00:43
 9/65 A kérdező kommentje:

Ha felkelnél és végre összeszednéd magad és eldöntenéd végre, hogy ettől a pillanattól kezdve hirtelen férfiként kezdesz viselkedni akkor utánad is dőlni fognak majd a nők, akárcsak Berki Krisztián után. De te ehelyett itt hibáztatod a nőket saját incelséged miatt és itt hisztizel anyukád házából. Igazi lúzer kisfiúk vagytok. Nem csoda, hogy egy nőnek sem kelletek.

2022. jan. 4. 00:53
 10/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nő vagyok, de előbb vállalnám az örök magányt önként, mint egy percet is Berkivel legyek!
2022. jan. 4. 00:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!