Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönnek az olyan férfiak, mint Berki Krisztián?
Mennyire jön be nektek Berki Krisztián? Magas, erős, határozott, magabiztos, stabil egzisztenciájú, domináns stb egyszóval egy igazi nagybetűs FÉRFI!
Vagy helyette inkább valami kis alacsony, szemüveges, görnyedt kis vékonyka lúzer incelt választanátok aki azt sem tudja "hogyan kell bánni a nőkkel" ?
Miért csak ez a két opció van?
A férfiak többsége egyik kategóriába se sorolható be ezek közül.
Nem. Nálam van IQ és EQ minimum is, ő nem éri el.
Az opcióid meg nevetségesek, nyilván.
Miért gyűlölöd a nőket?
Nem gondolkodtál már el azon, hogy a saját sikertelenséged és lúzer nímandságod miatt nem a nőket kellene hibáztasd?
Mit jelent az olyan, mint? Olyan laposhomlokú?
Én az egyenes, magas, sima homlokúakat szeretem, minden más az mentális zavarról vagy értelmi fogyatékról árulkodik nekem.
Ha felkelnél és végre összeszednéd magad és eldöntenéd végre, hogy ettől a pillanattól kezdve hirtelen férfiként kezdesz viselkedni akkor utánad is dőlni fognak majd a nők, akárcsak Berki Krisztián után. De te ehelyett itt hibáztatod a nőket saját incelséged miatt és itt hisztizel anyukád házából. Igazi lúzer kisfiúk vagytok. Nem csoda, hogy egy nőnek sem kelletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!