Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem röhej ami a TikTokon zajlik a nők részéről?

Figyelt kérdés

Videók tömkelege arról szól - egyébként gyonyoru nőktől - arról hogy milyen gusztustalanságokat műveltek velük az exeik. Legjobb barátnővel csalta meg, tesójával csalta meg, csaj megvette a méregdrága ajándékokat a pasasnak születésnapra aztán a pasi kidobta.

Aztán megy a sírás meg a kommentekben a hasonló sztorik.

Ilyenkor azért furának tartom, hogy én úgymond miért nem járok így soha? Értem miért nem volt ennyire soha odáig egy nőm se? Mindig engem dobtak/csaltak szét, én meg lelkemet kitettem mindnek. Soha nem voltam szemét görény, mégis nekem jutott a depresszió, meg az öngyűlölet, ami jelenleg is tart…

2021. dec. 30. 22:55
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk nincs olyan óriási minőségbeli különbség a tipikus, megcsalós s..ggfej pasik, és a hozzád hasonló "jófiúk" között.

Mindkét kategória kizárólag a saját érdekeit tartja fontosnak, és képtelen empátiát érezni a nők iránt.

2021. dec. 31. 13:25
 42/44 anonim ***** válasza:
20%

Jót röhögtem azokon akik ugráltak itt mekkora nőgyűlölő lúzer vagyok. :DDD

Kifejtem szívesen miért van egyértelműen igazam.

Szóval én a 29es válaszolóra reagáltam.

Nézzük a tényeket: Már tizenévesen alulmaradt mert nem jött össze neki pasika, akik neki tetszettek azok rá se bagóztak. Valószínű hogy nem egy szép lány és nem is népszerű, szóval vagy ronda vagy átlagos de mellé nagyon béna személyiségű. 18 éves korára segítséggel ugyan de valamilyen szinten felfogta hogy nem lesz pasija ha nem ad le az elvárásaiból. Az hogy odáig kellett leadnia hogy undorodjon, megint engem igazol hogy a nők alsó halmazába tartozik mivel egy kicsit is szebb lánynál fel sem merülhet ilyen mivel azok még szóba se állnak ilyen pasikkal. Azt nem tudjuk hogy a srácnak pontosan mi váltotta ki a viselkedését de én simán el tudom képzelni hogy szerencsétlent bántották, tönkretették és amikor mégis lett barátnője akkor érezte hogy a csaj is lenézi és undorítónak tartja és az a dühét gerjesztette tovább hogy ő is megalkudott a csajjal de neki mégse volt akkora arca hanem beérte volna vele, urambocsá szerette volna. Gondolom a nyitott kapcsolatosdival erre akart visszavágni.

Végül a csaj abból hogy ez a srác elvileg az ő szemszögéből nézve bántotta, levonta tanulságnak azt hogy neki joga van ahhoz hogy megint visszamenjen az elképesztő igényeihez és nagy arccal megmondja hogy innentől csaj jópasik nyúlhatnak a szentséges testéhez :DDD

Ha valaki szerint ez az egész nem erkölcstelen, felszínes és szánalmas akkor mégis mi az?

2021. dec. 31. 15:27
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

Szánalmas,csak nem úgy ahogy te gondolod.:D az a szánalmas mikor igazi világi lúzerek

(és nem minden csúnya fiú lúzer, vannak igazi Qasimodok akiknek jó dumája van és ragadnak rá a nők)

Azt hiszi neki jár szép, házias barátnő aki örömmel aláfekszik a büdös, ragyás fejének. Na ez szánalmas kisbarátom😆

Egyébként meg igen, tiktokon nagyon megy ez a "szegény nők, mindig azt kell sajnálni akinek p1nája van", ez is szánalmas. Vállalják a felelősséget azért amit csinálnak, aki kur v@nak áll, ne sírjon ha b @sszák.

Megérdemlik egymást a picsogó feministák meg az incel nyomorultak.

Csak minket normális embereket ne fárasztanának a kreténségükkel.

Na buék!

2021. dec. 31. 16:20
 44/44 anonim ***** válasza:
34%
Én inkább KotKodálok. :))
2021. dec. 31. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!