Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem röhej ami a TikTokon zajlik a nők részéről?
Videók tömkelege arról szól - egyébként gyonyoru nőktől - arról hogy milyen gusztustalanságokat műveltek velük az exeik. Legjobb barátnővel csalta meg, tesójával csalta meg, csaj megvette a méregdrága ajándékokat a pasasnak születésnapra aztán a pasi kidobta.
Aztán megy a sírás meg a kommentekben a hasonló sztorik.
Ilyenkor azért furának tartom, hogy én úgymond miért nem járok így soha? Értem miért nem volt ennyire soha odáig egy nőm se? Mindig engem dobtak/csaltak szét, én meg lelkemet kitettem mindnek. Soha nem voltam szemét görény, mégis nekem jutott a depresszió, meg az öngyűlölet, ami jelenleg is tart…
Hihetetlen, hogy a kis vakarcs szerint ha tetszik a párod, felszínes vagy. 😆
Van arra szó, mikor valaki anélkül próbálja aláásni az önbizalmad, hogy kapcsolatban élne veled? Mert ezt próbálgatja a hülyegyerek.
Egy elviekben kedvesrendes emberben hogy merülhet fel a gondolat, hogy választasz, vagy undorodsz egy pasitól, aki nem ver, vagy olyannal élsz, aki tetszik és ver. Egyrészt nem igaz, másrészt magukra nem tekintik valahogy érvényesnek, nekik kellenek a "fullos" nők. És végül csak megmutatja, hogy nekik csak segédeszköz a nő. Csókoltatom a rohadt helyes, rohadt bántalmazó faterjaikat, akiktől eltanulták a manipulációt, és itt próbálgatnák.
31 hogy te mekkora ostoba nőgyűlölő barom vagy :)
Hogy bírod magad elviselni nap mint nap?
Erről írj már valamit!
Érdekelne a háttere, hogy az ilyen leköpnivaló hulladékok, akik arra sem méltóak, hogy a lábunkat beléjük töröljük, mivel magyarázzák ki, hogy mindenki hülye, csak ők helikopterek?
Mert ugye kimagyarázzátok magatoknak ti mind valami krva röhejes, kitekeredett, valóságtól elrugaszkodott fszsággal, amit még hirdettek is egymás közt. Ne okozz csalódást, oszd meg velünk, hogy miket találtok ki, miközben szopkodjátok egymást, hogy milyen kedvesrendesek vagytok :)
Tényleg! Miért nem szopkodjátok egymást? Lehet, akkor kicsit kiengednétek a gőzt, és nem lennétek ilyen hisztis, áldozathibaztató, buta pöcsök:)
Az itt vitatkozo két embernek: mindketten idióták vagytok!
1. Igen, van olyan hogy aki a végén sír nyakig sáros abban ami történt vele. (leszamitva a bantalmazast, az soha nem elfogadható)
2. De rohadt sok olyan is van amikor valóban áldozatok és a másik fél szemét volt.
Igen van olyan is amikor egy nyilván valoan bunkó embertől kapják meg ezt. De olyan is hogy nem számítanak rá mert a beetetes idoszakaig egy arany ember volt a másik.
De mivel nem láthatunk bele ténylegesen az emberek kapcsolataba, ezért ha elintezed annyival hogy "te választottad" az a te szegénységi bizonyítvanyod.
Lehet hogy igazad van, de ha nem akkor épp belerugsz egy földön fekvobe. Így szerintem ez a viselkedés semmiképp sem megengedheto.
Szóval én értem mindkettotok verzióját de a masiket egyikotok se akarja meghallani. Ezért vagytok mindketten hülyék.
És ezért nem lesz itt soha béke az oldalon mert a férfiak és a nők is csak a saját szemszoguket fújják.
#27 igen, a nő mindig áldozat! Ha a férfit megcsalják, átverik, akkor magára vessen! Vállalja a döntése következményeit!
Nőknek viszont nem kell!!!! Sőt ha egy nő megcsalja a férfit akkor a férfi a hibás, hogy arra kényszerítette a nőt hogy megcsalja!
Ha ez nem tetszik akkor nőgyűlölő, népirtó, incel, kisbabákat evő náci vagy! 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!