Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem röhej ami a TikTokon zajlik a nők részéről?

Figyelt kérdés

Videók tömkelege arról szól - egyébként gyonyoru nőktől - arról hogy milyen gusztustalanságokat műveltek velük az exeik. Legjobb barátnővel csalta meg, tesójával csalta meg, csaj megvette a méregdrága ajándékokat a pasasnak születésnapra aztán a pasi kidobta.

Aztán megy a sírás meg a kommentekben a hasonló sztorik.

Ilyenkor azért furának tartom, hogy én úgymond miért nem járok így soha? Értem miért nem volt ennyire soha odáig egy nőm se? Mindig engem dobtak/csaltak szét, én meg lelkemet kitettem mindnek. Soha nem voltam szemét görény, mégis nekem jutott a depresszió, meg az öngyűlölet, ami jelenleg is tart…

2021. dec. 30. 22:55
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%
Nem kötelező tiktokozni. Soha életemben nem tiktokoztam és még élek, szóval töröld nyugodtan, semmi rettenetes nem fog történni.
2021. dec. 30. 23:04
 2/44 Noren1989 ***** válasza:
89%
Same as #1. Azt se tudom, miről beszélsz.
2021. dec. 30. 23:05
 3/44 anonim ***** válasza:
56%
Az a helyzet, hogy az emberek önmagukat jobban szeretik pozitív színben feltüntetni. Ha egy kapcsolat tönkremegy, az mindig a 2 félen múlik.
2021. dec. 30. 23:09
 4/44 anonim ***** válasza:
84%
Tiktokon a kicsik vannak, ne perverzkedj.
2021. dec. 30. 23:11
 5/44 anonim ***** válasza:
90%

Azt se tudom hogy néz ki 😁

Ismerőseim meg vannak kattanva, állandóan kuldozgetik onnan a hulyesegeket. Nem mintha foglalkoznék velük.

2021. dec. 30. 23:24
 6/44 anonim ***** válasza:
93%

És neked a tiktok jelenti a világot, vagy mi?

Nem kicsit kellemetlen, hogy felnőtt emberként egy kiskamaszoknak kitalált idióta homokozóban töltöd az idődet?

2021. dec. 30. 23:27
 7/44 anonim ***** válasza:
91%
Én használom a tiktokot, de teljesen más tartalmakat nézek rajta, így ezek nem jönnek szembe, vagy csak nagyon ritkán. Ne nézegesd őket, és akkor kevesebbet kapsz belőlük.
2021. dec. 30. 23:43
 8/44 Ollókezű Edward ***** válasza:
84%
"Soha nem voltam szemét görény"... hááááááááááááááát azt nem tudhatod. Legalábbis a leírásodból kiindulva nem vennék rá mérget.
2021. dec. 30. 23:46
 9/44 anonim ***** válasza:
10%

2021-re meglett a teljes női szabadság, amivel a többségük nem tudott mit kezdeni, ezért lehetőleg minden helyzetben betolják az áldozatszerepet. Ha a pasi egy bunkó és bunkózik velük, szakításig "de normálisnak tűnt", szakítás után meg "jajj, bunkó volt és bántott". Meg hasonlók.

Az meg, hogy egy nő tehet arról, hogy kit VÁLASZT társnak? Ezt manapság már meg sem lehet említeni.

Tiktokról amúgy nekem az a kedvencem, hogy a nők panaszkodnak, hogy tárgyiasítják őket, de kevés kivételtől eltekintve ők tárgyiasítják magukat.

2021. dec. 30. 23:48
 10/44 Ollókezű Edward ***** válasza:
90%
9-es: Azért orbitális nagy hazugság, ferdítés és áldozathibáztatás, amit írsz, mert nyilván, aki csak bántani és kihasználni akarja a msikat, aki nárcisztikus, görény, stb., az hazudni fog és mutatni fogja a szépet egészen addig, amíg bebetonozva nem érzi magát. Szóval ezt a "veeeeete választottad, veeeee" c. áldozathibáztatást feldughatod magadnak oda, ahol soha nem süt a nap.
2021. dec. 30. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!