Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van Tiktokon ennyi fiatal, szép csaj, akik videóban sajnáltatják magukat, hogy nincs pasijuk?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem. Nagyrészt átlagon felüli, már-már fotómodell kaliberű, jellemzően 20-30 közötti csajok nyávognak, hogy nincs pasijuk. A másik verzió, amikor már a 100. randijáról mesél, hogy az összes esetén melyik pasi miért ilyen gáz-olyan gáz. És akkor sok pali még sajnálja őket kommentben. a én meg beírom, hogy mit válogatsz annyit, az meg istenkáromlásnak minősül.

2021. jan. 30. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Ez szerintem elég szépen leírja a dolgot.

[link]

2021. jan. 30. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. jan. 30. 21:07
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es nem értem, hogy jön ide a végzettség. Ezt a tiktok videókból nem lehet megítélni, de egyébként jó helyen laknak, amennyire a videókból kilátszik (tele új, dizájner cuccokkal), szóval nem hinném, hogy csórók ezek a lányok, és ezért nem találnak pasit maguknak. Némelyik ha jól emlékszem még az autójában ülve is rak fel videót.
2021. jan. 30. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert senki nem jó nekik, pedig van ott jelentkező bőven.
2021. jan. 30. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem

, azért hogy növeljék az önbizalmukat a kommentek és a lájkok alapján, miközben "sajnáltatják" magukat, hogy ők szinglik. Persze, biztos van nekik udvarlójuk is (tisztelet a kivételnek), de egyéb okok miatt nem adnak esélyt nekik. Vagy csak divatból csinálják.🤷‍♀️

Én sem értek sok mindent tiktokon...főleg a kutyás posztokat, ahol kiirják hogy "elment" meg hogy "elkell altatni"...stb.

2021. jan. 30. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Még arra is gondoltam, hogy egynémelyik esetleg prostiféleség és így próbál magának kuncsaftokat szerezni?

Legalábbis, akik elkezdenek táncolni, igen hiányos öltözetben, és közben oda van írva, hogy szingli...

Sok ilyenre oda is írtam az 1987-es Robotzsaruból jól ismert szöveget, hogy: "I'd buy THAT for a dollar" :D

2021. jan. 30. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Na azt sosem fogom megérteni, hogy a férfiak miért ilyen szinten a megszállottjai a nők randizasi szokásainak. Az öregasszonyok kapják meg folyton, hogy belemásznak a fiatal lányok életébe, de ti rosszabbak vagytok; ti még vadidegen lányokon is számon kéritek, hogy miért randizik, miért nem randizik, kivel randizik, bla bla...
2021. jan. 31. 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
7-szerintem olvasd el mégegyszer, úgy tűnik nem ment át.
2021. jan. 31. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!