Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem röhej ami a TikTokon zajlik a nők részéről?
Videók tömkelege arról szól - egyébként gyonyoru nőktől - arról hogy milyen gusztustalanságokat műveltek velük az exeik. Legjobb barátnővel csalta meg, tesójával csalta meg, csaj megvette a méregdrága ajándékokat a pasasnak születésnapra aztán a pasi kidobta.
Aztán megy a sírás meg a kommentekben a hasonló sztorik.
Ilyenkor azért furának tartom, hogy én úgymond miért nem járok így soha? Értem miért nem volt ennyire soha odáig egy nőm se? Mindig engem dobtak/csaltak szét, én meg lelkemet kitettem mindnek. Soha nem voltam szemét görény, mégis nekem jutott a depresszió, meg az öngyűlölet, ami jelenleg is tart…
"2021-re meglett a teljes női szabadság, amivel a többségük nem tudott mit kezdeni,"
Ezeket a szerencsétleneket honnan menesztik?
#10: Köszönöm, hogy ilyen gyorsan prezentáltad is, hogy miről beszéltem!
Aki bunkó, az NEM nárcisztikus. Attól, hogy egyesek képtelenek a döntéseikért vállalni a felelősséget, még NEM lesz minden gyökér automatikusan nárcisztikus.
Attól, hogy egyesek bunkó pasikra gerjednek, még NEM lesznek áldozatok. Attól, hogy valaki ezt közli velük, még NEM lesz áldozathibáztató.
Miután megpróbáltál úgy kioktatni, mint egy 5 éves, légyszi, próbáld már felfogni a szavak jelentését. Köszi!
#11: Nem tudom, hogy honnét menesztik azokat, akik nem tudnak mit kezdeni a szabadságukkal és képtelenek felelősséget vállalni.
#12: De, én személy szerint unom. Te nem unod a férfiak fikázását? Nem unod a nők istenítését? Nem unod, hogy az összeszedett kritikát keveritek a fikázással? Nem unod, hogy csak akkor háborogtok itt, amikor nőkről írnak negatívat, de akkor kussoltok, amikor férfiakról?
Hát peersze, hogy nem. Ezt hívják kettős mércének.
#13: Így van. Megérkeztél és jöttek még utánad egyből ketten.
14-es: Esőkézből tapasztaltam, hogy milyen egy manipulatív, zsaroló emberrel lenni. Az elején nyilván kinyalta a seggem, mindent bevetett, hogy behálózzon, majd amior már mindenki előtt felvállaltan jártunk, akkor mutatta ki a foga fehérjét. Hála istennek, nekem hittek, mikor elmondtam, hogy hogyan bánik velem. De nyilván az én hibám, hogy hazudott, és hamis képet adott magáról az elején, oké, vettem az adást. Akkor inkább soha többt nem ismerkedek senkivel, mert bárki hazudhat az elején, csak azért, hogy szisztematikusan leépítse az önbizalmam a kapcsolatban, és az is az én hibám lesz. Oké!
#áldozathibáztatás# #nőgyűlölet#
#15: Láthatóan továbbra sem sikerült túllépned azon, hogy NEM mindenki manipulatív, aki egy bunkó. (Abba már bele sem merek menni, hogy az sem lesz egy nárcisztikus és manipulatív, akiért valaki a rózsaszín ködtől ösztönvezérelve vakon odavan.)
De, nyilván, könnyebb mindig azt mondani, hogy soha, senki sem tehet semmiről és mindig másra kell mutogatni. Ez olyan #fancy!
Légyszi, nézz már utána annak, hogy mit jelent az áldozathibáztatás és nőgyűlölet. Mert, láthatóan még mindig képtelen volt a pici fejed felfogni, hogy nem úgy működik ez, hogy odavágod mindenre és akkor az lesz. Külön vicces, hogy az állításomat tartom amúgy a férfiakra is. Ők is vannak ám oda néha bunkó nőkért és ők sem lesznek ettől automatikusan áldozatok ám.
(Abba se menjünk inkább bele, hogyha bizonyos szavak jelentését sem tudod, de lelkesen használod, akkor valószínűleg az általad hú, de nagy manipulatív ember mégsem volt annyira nagy, csak te vagy roppant egyszerű. Van ilyen, fejleszd magad. A másra mutogatástól viszont nem fejlődsz ám.)
16-os: A következők szerepelnek a leírásnan:
"Videók tömkelege arról szól - egyébként gyonyoru nőktől - arról hogy milyen gusztustalanságokat műveltek velük az exeik. Legjobb barátnővel csalta meg, tesójával csalta meg, csaj megvette a méregdrága ajándékokat a pasasnak születésnapra aztán a pasi kidobta."
1. tesójával/barátnőjével csalta meg - szerinted a megcsalt ember hibája, és nem bunkóság
2. megvette a drága ajándékot, pasi erre kidobja - ezen lehet vitatkozni, nem kell valakivel csak azért együtt maradni, mert drágaa ajándékot vett.
Szerintem egyszerűen húzd le magad, ha a nők tehetnek arról, hogy ocsmányul viselkedtek velük. Vagy te is habituális csaló vagy, aki az áldozatát hibáztatja, csak hogy könnyebb legyen a lelke?
#18: A környezetemben is történt pár megcsalós sztori. Valamiért, csak elég alja férfiak és nők választottak ilyen párt és a félrelépő fél is elég hamar kiismerhető volt és minimális intelligenciával is bárki levette róluk, hogy megbízhatatlanok. Csak igen... Az a fránya kinézet pár embert könnyen elvakít.
Na, akkor utoljára megpróbálom, mert láthatóan a felfogásoddal komoly problémák vannak:
- Nem húzom le magam, mert felnőtt emberektől felnőtt felelősségvállalást várok és nem sajnálok mindenkit azért, mert az értelmi képességeit félredobja a hormonjai miatt.
- Most már vádaskodsz is velem szemben, hogy csaló vagyok? Ejj, az előbb meg még valami szent oltalmazóként toltad, hogy az áldozathibáztatás milyen rossz. A vádaskodás és rágalmazás az már király vagy mi? Annyira álszent az értékrended, hogy az én pofám ég miattad.
- Az áldothibáztatás szót meg plakátold ki a szobádra, ha ennyire imádod, de légyszi, tényleg, TÉNYLEG NÉZD MÁR MEG, HOGY MIT JELENT EGY SZÓ, HA HASZNÁLOD.
Az én lelkem könnyedségének meg mi köze ahhoz, hogy felnőtt emberek képtelenek felelősséget vállalni és felnőttként viselkedni? Engem is dobtak már ki és vertek át. Felfogtam, hogy én voltam idióta, mert voltak jelek, de nem törődtem velük. Tudod, ez a különbség közted és köztem: Nem csak a személyim miatt vagyok felnőtt, hanem a személyiségem tartalma miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!