Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis hogy a pasim idegen noket kovet es lajkol folyamatosan instan es tiktokon?
Ti hogy vagytok ezzel lanyok/fiuk?
En idegbajt kapok
Szamomra ez olyan erzes mintha en keves lennek...
Mar beszeltem vele errol tobbszor is es azt mondta jolvan befejezi de nem tette..
Szerintem fuggo..
Es akkor csodalkozik ha feltekeny vagyok es megorulok mikor kulon akar menni bulizni...
Ha ezt csinalja telefonon akkor eloben?
Mindig nyugtat hogy senkit nem csalt meg es ezutan se fog de akkor is szarul esik.
Valakinek sikerult elernie egy pasinal hogy ezt befejezze? Van erre vmi taktika?
Hehe, ott lenne vége a kapcsolatnak, ha megalázni ilyen proli redva viselkedéssel.
Nem vagyok féltékeny típus, de idegen emberekre nyíltan kifejezni, hogy csorog rá a nyálad valaki mellett nem az én szintem. Szégyellem csinálni, fordítva pedig egy percig sem tolerálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!