Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm folyamatosan kiakad mert készítek magamnak ennivalót?
A barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze közös albérletbe. Ő úgy érezte, hogy van rajta egy kis felesleg ezért diétába kezdett, pedig számomra így is tökéletes lenne. 1 hónapja össze vissza eszik és mozogni is próbál de nem látszik rajta lényeges változás. Az igazi pokol pár napja kezdődött amikor elkezdett egy 7 napos léböjt kúrát és azóta, ha készítem a saját ennivalómat bedühödik, hogy így neki nagyon nehéz diétáznia és milyen szemét vagyok, hogy nem tartom tiszteletbe a diétáját és előtte eszek sült húst, pörköltett meg pizzát stb. Ma például készítettem hamburgert és teljesen kiakadt, hogy tudom-e neki ez milyen rossz érzés, hogy nem ehet belőle?
Most komolyan nekem is szemetet kellene ennem, mert ő diétázik és enne belőle? Ő vállalta a diétát. Ne én legyek már a hibás, ha nehezen tartja. Azt nem várhatja el, hogy madársalátát egyek én is sajttal meg öntettel.
Ma például kidobta a hamburgeremet, hogy ő ennek nem akarja érezni az illatát.
26F és 24L
Te vagy a gofris kérdező is ugye?
Nem illetek össze akik a kaján igy viselkednek h egymás torkának ugranak, azok máson nagyobb dolgokon is igy fognak. Nem kell eröltetni a megszokásbol együtt levést,ide vezet h a kaján is cirkuszoltok.. Ha nekem kidobna vki a kajámat,mehetne utána csomagolni..
Imádom a férfiakat. Hamburgert zabálnak csülkös cupákkal, és egy deka felesleg sincs rajtuk. Emiatt elkezdik osztani a nőt akin 1 gramm felesleg van, hogy milyen dagadt, fogyjon le. A nő nem eszik semmit, csak nyomorult leveleket, és mégsem fogy semmit. A férfi elégedetten beleharap a hamburgerébe, csorog a nyomorult szósz végig a habzsolós pofáján, és kiosztja a koplalós nőt, hogy milyen hisztis pcsa az éhezéstől, nem lehet vele együttélni.
Sggfejek. Egyszer cserélnétek egy hétre, lenne rinyálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!