Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki folyamatosan hazudik az nem szereti a párját igaz?
Akkor sajnos el kell engednem a páromat...
Igazatok lehet... a szándékosan eltervezett hazudgalas biztosan nem szeretet.
Erre a kérdésre a legtöbb ember rögtön rávágná azt a választ, hogy igen. Ami többnyire lehet, hogy igaz is. Viszont nekem van egy személyes ismerősöm akit fel tudok hozni példának ezzel kapcsolatban. Az illető férfiről tudom azt, hogy szereti a feleségét és mégis nagyon sokszor hazudik neki. Ez nyilván felveti azt a kérdést, hogy milyen ember az illető és azt is, hogy egyáltalán tiszteli a feleségét. Ez bennem meglehetősen undorító hatást kelt és van egy amolyan meglátásom amit az ilyen emberekre mondani lehet, habár ezzel egy kicsit ellent mondok az előbbi állításomnak.
"Az ilyen ember magán kívül nem szeret senkit sem."
Elkalandoztam egy kicsit a válasz közben, csak eszembe jutott, hogy azért ez nem annyira fekete-fehér, hogy egyértelműen rá lehetne mondani, hogy nem.
Ez tipikusan az a kérdés/dolog ami nem fekete fehér szerintem.
Mégis egyértelműen azok a válaszok, hogy az az ember nem szeret aki hazudgal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!