Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire sok a golddigger?
Tinderen nézem, egy eddig szimpinek tűnő csaj elkezdi mondani, hogy nem a pénz meg a vagyon számít, utána két mondattal később elkezdi ecsetelni, mennyire becsüli azokat a hapsikat, akik már a húszas! éveikre saját lakással és autóval, jó munkahellyel bírnak.
És mikor írják neki páran, hogy azért manapság ezt nagyon nehéz elérni, pláne itthoni fizetésből a covid és a rossz politikai helyzet közepén, akkor arra az a válasza, hogy ezért becsüli őket, mert ők ezt is véghezvitték.
Fogom a fejem, és a csaj ráadásul még csak nem is néz ki jól szerintem.
Röhelyes, hogy a tindert felhasználva így akar vagyonos hapsit fogni magának. De ezt sok egyéb helyen is látom, mintha a realitásérzékük megrekedt volna a NER elitnél kb.
Én gépészmérnök vagyok és én nem átom, hogy a nők el lennének nyomva itt sőt.
Ugyan keesen vannak, mert keesen akarnak ilyesmit tanulni, bár ez is egyre jobban jön föl.
Egyik munkahelyemen kertészmérnök nő volt gépészeti tervező, pedig az egy könnyebb szak.
"húszas! éveikre saját lakással és autóval, jó munkahellyel bírnak."
Mondhatni mindegyik megvan (és igen, nem az én érdemem), de így sem kellek senkinek. A lakást örököltem, nemrég újítottam fel spórolt pénzből, a munkahelyem egész jó, és a fizetés is élhető (bár még junior), kocsim is van, igaz, egy 20 éves F Astra.
Én azt vettem észre, hogy elsősorban a kinézet számít.
Ha jól nézel ki, és átestél ezen a "szűrőn", akkor nézik inkább az egzisztenciádat, és a személyiségedet.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!