Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire sok a golddigger?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire sok a golddigger?

Figyelt kérdés

Tinderen nézem, egy eddig szimpinek tűnő csaj elkezdi mondani, hogy nem a pénz meg a vagyon számít, utána két mondattal később elkezdi ecsetelni, mennyire becsüli azokat a hapsikat, akik már a húszas! éveikre saját lakással és autóval, jó munkahellyel bírnak.

És mikor írják neki páran, hogy azért manapság ezt nagyon nehéz elérni, pláne itthoni fizetésből a covid és a rossz politikai helyzet közepén, akkor arra az a válasza, hogy ezért becsüli őket, mert ők ezt is véghezvitték.

Fogom a fejem, és a csaj ráadásul még csak nem is néz ki jól szerintem.

Röhelyes, hogy a tindert felhasználva így akar vagyonos hapsit fogni magának. De ezt sok egyéb helyen is látom, mintha a realitásérzékük megrekedt volna a NER elitnél kb.

2021. dec. 14. 14:30
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

#20 Figyelj, én 28 éves koromra fejeztem be a mérnökit, -nehéz is volt, meg én se vagyok Einstein, hadd ne soroljam tovább- azóta eltelt 3 év, kb. 5-6 milliót spóroltam ezidáig.

Tehát 31 évesen otthon lakom. Házunk többgenerációs, másik telken is van egy örökölt ház, felújítás alatt van. Amilyen építőanyag árak vannak, lassan megy. Egyelőre még nagymamám is él, és lakik a másik lakrészben, kb 100 négyzetméter, és 2,5 szintes.

Nem fogok csak azért százezrekért havonta albiba menni, hogy valami hülye p.csának ezzel imponáljak.

2021. dec. 14. 16:51
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Engem ezért le szoktak pontozni, de nekem az a legfontosabb, hogy azért éljen egyedül, mert szüksége van rá. Mármint aki ilyen, azzal tudom, hogy össze fogunk illeni. Az is nagy biztonság (lelki), hogy valaki csak átbattyog a szomszédba, és máris emberek közt van.

Én nagyon szeretek egyedül lenni, és egy ilyen embernek nem kéne ezt elmagyarázni.

Az fontos, hogy a saját részét állja, de sokkal gazdagabb ne legyen. A gazdagok lenézik, kevesebbre tartják a nem gazdagokat, ami meg szintén rossz.

2021. dec. 14. 17:06
 23/43 anonim ***** válasza:
45%
Én már ott tartok hogy amelyik férfi 30 éves korára nem önálló , az életképtelen! Bőven van lehetőség vàlógatni közöttük, szóval akinek nincs jó állása, lakása , autója az azonnal off. Majd jön egy másik aki képes ezeket megteremteni.
2021. dec. 14. 17:14
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

17

Tudom, hogy próbálod letörni a szarvam anyád szoknyája mögül, de ne fáradj. 3 évet várok még, mert ha azelőtt eladom, többet kell adóznom és az nem optimális. Plusz azóta már HO-ban vagyok és mobilisabb lettem.

Szóval úgy 90%, hogy 3 év múlva nekem lesz egy 30-40 milliós otthonom, aminek már megvan a helye Piliscsaba vagy Budakeszi környékén és amiben nem a 30 négyzetméteremre fogok vergődni, hanem a 60-ra. Te hol leszel 33 éves korodra, otthon plusz 5 millió forinttal, amivel érdemben nem léptél előrébb a mostani állapothoz képest? Lényegében erre céloztam, hogy az első lépcsőfok után könnyebb felfelé sétálni, de az úgy látszik, elkerülte a figyelmed. Szakmabeliként kár velem leállni vergődni, mert egyelőre én vagyok jobban képben azzal, hogy hogyan és mikor érdemes forgatni a pénzt, lévén nap mint nap ilyen jellegű adatokkal dolgozom. Nem, nem éri meg otthon cellázni, hogy elsőre megvedd álmaid lakását. Pontosan ugyanolyan állóvíz, mint életed első munkahelyén kivárni, hogy 100-al emelkedjen a fizud, ahelyett, hogy 1 év tapasztalattal új helyet keresnél és a várt emelésről indítanád az ajánlatot. Egyszerűbb venni egy lakást olcsón, akár végrehajtás alatt állót, akár simán lepukkadtat, beletolni 1-2 milliót és az inflációval meg a lakás minősegi javulásával kalkulálva 8-10 milliót nyerni rajta 5 év múlva. Ha nem többet.

Legalább ha a párkapcsolati területen szopsz, lehetnél művelt másban a saját előrehaladása érdekében. Csak úgy mondom. Kifizetődőbb, mint behisztizni azon, hogy egy anonim ember egy fórumon rávilágított arra, mit csinált ő másképp, hogy neki másképp alakult.

2021. dec. 14. 17:14
 25/43 anonim ***** válasza:
14%
24: Egyébként az érveléssel egyetértek, de egy "lepukkant" kecóba nem 1-2 milliót kell beleölni, hanem 15öt hogy lakható legyen a jelenlegi építőipari árak és infláció, miegymás mellett. 30 milla pedig nem Pest közel, hanem szabolcsi vidék lehet 3 év múlva így. (15ért kapsz valamit amit felújítassz +15ért)
2021. dec. 14. 22:55
 26/43 anonim ***** válasza:
43%

Van saját lakásom(nem 30 nm), kocsim és jól fizető munkahelyem amit szeretek. DE ha nekem azzal állna elő a nő akivel ismerkedem, hogy neki a mik minimum elvárásai, azonnal röhögve otthagynám. Nekem ugyan nem hiányoznak az ilyen számító nők. Én se várok el saját lakást, kocsit de még jól fizető munkahelyet sem egy nőtől. Ha most nincs neki majd megoldja, segítek neki benne.

Én azt szoktam hazudni hogy albérletben lakom, ami igaz is mert még fizetem a hitelt, tehát nem az enyém a lakás. Ha erre húzza a száját

legalább tudom hogy nem engem hanem a pénzem szereti...

2021. dec. 14. 23:38
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt szoktam hazudni hogy albérletben lakom, ami igaz is mert még fizetem a hitelt, tehát nem az enyém a lakás. Ha erre húzza a száját legalább tudom hogy nem engem hanem a pénzem szereti..."

Mi van, ha azért húzza a száját, mert saját lakása van, és nem akarja, hogy azonnal oda akarj cuccolni, meg elterpeszkedni minden segítség nélkül?

2021. dec. 14. 23:41
 28/43 anonim ***** válasza:
74%

26

Saját lakás vs albérlet tekintetében nincs különbség a legtöbb ember szemében. Ahogy többen is írták, a saját anyuk kihasználása és az otthon gyűjtés címszóval megrendezett picsameresztés az, amiből nem kérünk.

2021. dec. 14. 23:42
 29/43 A kérdező kommentje:
Mi meg a számító nőkből nem kérünk, ennyi!
2021. dec. 15. 08:34
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

29

Na ez akkor pont jó! Akkor nincs gond! Csak a valóeletben mégis azt látom, hogy azok a nők, akikre te vágysz, (mint a sikeres kommentelő hölgy) felsőpolcos kategória! - És azon megy a siras, hogy nektek ő kell, es minden nő goldigger! Holott csak annyit vár el amit maga is megteremtett x 0.7 !

2021. dec. 15. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!