Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire sok a golddigger?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire sok a golddigger?

Figyelt kérdés

Tinderen nézem, egy eddig szimpinek tűnő csaj elkezdi mondani, hogy nem a pénz meg a vagyon számít, utána két mondattal később elkezdi ecsetelni, mennyire becsüli azokat a hapsikat, akik már a húszas! éveikre saját lakással és autóval, jó munkahellyel bírnak.

És mikor írják neki páran, hogy azért manapság ezt nagyon nehéz elérni, pláne itthoni fizetésből a covid és a rossz politikai helyzet közepén, akkor arra az a válasza, hogy ezért becsüli őket, mert ők ezt is véghezvitték.

Fogom a fejem, és a csaj ráadásul még csak nem is néz ki jól szerintem.

Röhelyes, hogy a tindert felhasználva így akar vagyonos hapsit fogni magának. De ezt sok egyéb helyen is látom, mintha a realitásérzékük megrekedt volna a NER elitnél kb.

2021. dec. 14. 14:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, szerintem nektek nem kell a golddigerektől félni. Más a célpontjuk.
2021. dec. 15. 09:04
 32/43 A kérdező kommentje:

Én sehol se írtam, hogy felsókategóriás nőre vágyok.

Isten őrizz.

2021. dec. 15. 09:10
 33/43 A kérdező kommentje:
Amúgy is látni ilyen ismerőseim révén, hogy szenvednek melettük azok is, hiába van pénz, az édeskevés a jó kapcsolathoz.
2021. dec. 15. 09:12
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

33

Pontosan! Ebben egyértek veled! A megfelelo egzisztencia csak rajtengedély! Elég sok minden kell hozzá

2021. dec. 15. 09:17
 35/43 anonim ***** válasza:
hozzá = mellé*jav.
2021. dec. 15. 09:18
 36/43 anonim ***** válasza:
94%

28 éves férfi vagyok, jövő tavasszal fogok elköltözni saját lakásomba, amit - ha nem szól közbe semmi - hitelmentesen tudunk megvenni. 14 éves korom óta keményen tanulok (német kéttannyelvű gimi, 18 éves korom óta felsőfokon beszélek angolul és németül, Corvinus alap- és mesterdiploma, külföldi egyetem, adótanácsadó képzés).

Sokszor látom, hogy nálam kevesebb erőt befektetők nagyobb làbon élnek, mint én? Igen. Bánkódom emiatt? Nem, mert ez az én életem, amit szeretnék olyan sziklaszilárd alapokra helyezni, amennyire csak lehet.

Kemény időszakokon vagyok túl, de ezek az időszakok megtanítottak küzdeni, és büszke vagyok arra, hogy amikor nehézség volt, akkor én beleálltam, nem elfutottam, különben most én is itt rinyálnék.

Sajnos a mai világban nincs egyenlőség férfi és nő között. Ki lehet ragadni a Tindert és társait, ahol valóban jobb hellyzetben vannak a lányok, ugyanakkor a karrier oldalon sokkal nehezebben tudnak érvényesülni. Multinàl dolgozom, ahol 10-ből 9 partner férfi, a nők pedig max középvezetői poziba jutnak el (odàig is úgy, hogy kicsinálják magukat), szóval ne szidjuk a nőket, mert ők is ott próbálnak érvényesülni, ahol a leginkább tehetik. Azt pedig nagy butaságnak tartom, hogy az életnek kiragadjuk egy aspektusát (pl online társkereső), és azt ráhúzzuk az egész földi létre, siránkozva, hogy a nőknek milyen könnyű. Egyébként jó, több lehrtőségük van szexpartnert (nem társat!) találni, de abba is gondoljatok bele, hogy ha mondjuk naponta egy lànyra ràír 50 pali, abbol 49 aberrált/perverz/hisztis/agresszív/lúzer stb, és nekik ebből a nagy merítékből kell egy viszonylag normális palit találniuk, azt is lehetőleg 25-27 èves korukig, ameddig még népszerűek a húspiacon. Szexuális zaklatásról és nemi erőszakra már ki sem térek. Szóval a nőknek sem egyszerű az élet.

2021. dec. 15. 19:10
 37/43 anonim ***** válasza:
83%
Ámen, köszönöm a hozzászólásod minden nő nevében.
2021. dec. 15. 19:31
 38/43 anonim ***** válasza:
21%

36: "ugyanakkor a karrier oldalon sokkal nehezebben tudnak érvényesülni. "

Ez szakma és karrier függő. Ha hegesztő akarsz lenni nőként, akkor több elutasítással fogsz találkozni, mint egy férfi. DE ha férfiként ruházati boltban szeretnél eladó lenni, pontosan ugyanennyire nehéz lesz a női konkurenciával szembeszállnod, mint munkavállaló!

2021. dec. 15. 20:15
 39/43 anonim ***** válasza:
90%

Mi a fenéért akarnék én férfi ruhaboltban eladó lenni? Én most az egszisztencia megteremtéséről beszélek. Arról, hogy a jól fizető pozíciókban javarészt férfiak ülnek annak ellenére, hogy jónéhány női kollégájuk hasonló, vagy jobb képességekkel rendelkeznek.

Többiek úgy látom értik a lényeget.

2021. dec. 15. 21:36
 40/43 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem igaz.

Pl bárki lehet IT-s, ha megvan a megfelelő tudása, affinitása.

A legtöbb mérnöki szakmára igaz hogy elég jól fizet, nők mégis alig vannak ilyen helyeken. Azzal ne gyertek hogy lenézik és kiutálják őket a férfias munkahelyekről, mert pl programozni most már a legtöbb cégnél otthonról is lehet, mégsem látom hogy tódulnának a nők a munkaerő piacra, pedig sok cég kifejezetten nőknek indít képzéseket.

Én azt tapasztalom hogy a nehéz és nagy felelősséggel járó munkakörökben a nők "általában" nem teljesítenek jól, nem bírják a nyomást, hamar feladják.

2021. dec. 15. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!