Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők kiírhatják "kalandoro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők kiírhatják "kalandorok kíméljenek", férfiként én is kiírhatom, hogy "egoboosterek/golddiggerek" kíméljenek?

Figyelt kérdés

Egobooster csaj - Aki csak azért van fent, hogy élvezze a férfiak nyalását, érdemi társkeresést nem folytat, ő csak ott el van.

De ezt lehet helyettesíteni a golddiggerrel is.

Golddigger - aki csak anyagi haszonszerzés céljából keres "társat", vagy ingyen vacsora miatt.

2021. jan. 2. 13:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
2021. jan. 2. 13:58
 2/16 A kérdező kommentje:
És általában ezek a nők akik amúgy összefekszenek mindenkivel. Mint ha kicsit ezzel magát nyugtatná, hogy ő nem ribi.
2021. jan. 2. 14:00
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Írhatod.

Igazából mindegy mit írsz ki, a lányok akkor sem fognak rádírni.

2021. jan. 2. 14:01
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
3 ráirnak ha a szintje fölötti a csajnak.
2021. jan. 2. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
Én azt írtam ki, hogy olyan keresek aki kevesebb golyót kapott mint sztálingrád. De attól függetlenül ugyanúgy ribik is betaláltak, merthát aza 10-20 faszi aki megdugta őket az utóbbi két évben az nem is sok..
2021. jan. 2. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
persze, sot egyre inkabb indokolt
2021. jan. 2. 14:11
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Az igazság az, hogy a nők azt csinálhatnak, amit akarnak, így is - úgy is korlátlanul válogathatnak. Ha mi, férfiak egyetlen rossz szót mondunk vagy írunk ki, azonnal végünk. Kivéve persze, ha nagyon jó pasi vagy, akkor semmi sem számít.
2021. jan. 2. 14:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki írhatod de semmi nem fog változni.
2021. jan. 2. 15:04
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Persze, írdd ki. Hála Istennek csak egy maroknyi olyan férfi van ebben az országban, akin egyáltalán elgondolkozna egy aranyásó, hogy megkörnyékezi. Az meg még inkább szerencse, hogy ezeket a férfiakat nem netes társkeresőn hajtják fel. Szóval semmi félnivalód.

Az a nő aki elfogad egy vacsorameghívást pedig normális nő, nem golddigger. Azok vagyonos emberekre hajtanak. Inkább ezt írrd ki: egoboosterek kíméljenek, #fösvény és buta vagyok.

2021. jan. 2. 15:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan felesleges, mint hogy én kiírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek. Erre főleg fiatal srácok, nős pasik írnak rám, de ha normálisnak is tűnik elsőre, egy-két beszélgetés után kiderül, hogy azért ő inkább ilyen szex pajti kapcsolatot keres, mert másra nincs ideje.
2021. jan. 2. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!