Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők kiírhatják "kalandoro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők kiírhatják "kalandorok kíméljenek", férfiként én is kiírhatom, hogy "egoboosterek/golddiggerek" kíméljenek?

Figyelt kérdés

Egobooster csaj - Aki csak azért van fent, hogy élvezze a férfiak nyalását, érdemi társkeresést nem folytat, ő csak ott el van.

De ezt lehet helyettesíteni a golddiggerrel is.

Golddigger - aki csak anyagi haszonszerzés céljából keres "társat", vagy ingyen vacsora miatt.

2021. jan. 2. 13:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs aranyad nincs mit ásni. Ha jóképű sem vagy, akkor egoboost is kizárva.
2021. jan. 2. 16:32
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Azt írsz, ki igazából, amit akarsz. A kérdésedből és stílusodból ítélve, a kutyát nem fogja érdekelni.
2021. jan. 2. 17:05
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Kiírni kiírhatsz bármit, a problémád igazából úgyis az, hogy ezeken kívül egy normális nő sem foglalkozik veled és még a matcheid sem írnak vissza.

A nők azért írják ki, hogy 500 ember helyett 50-re szűkítsék a lehetséges partnereket, akikből válogatnak, amíg végül csak egy marad.

Te férfiként akkor teheted meg a válogatás luxusát, ha 1-nél több nőnek vagy érdekes olyanok közül, akik neked is érdekesek.

És azzal nem vagy kisegítve, hogy tetszel egy 2 gyerekes 150 kilós lánynak meg egy egobooster istamodellnek, akivel sosem fogsz még élő randit sem összehozni esetleg még egy 200 kilométerre élőnek vagy a lelki szemetesládája, bár ő az egyetlen, akivel lehetne valami, ha falura költöznél hozzá.

Ha önmagában a pofád alapján ennyien húznak csak jobbra (már, akikkel beszélgetés is kialakul) akkor igazából téged nem az zavar, hogy van még ezen kívül 8 másik matched, amik nem válaszoló kamuregek.

2021. jan. 2. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Én megengedem.
2021. jan. 2. 18:18
 15/16 anonim ***** válasza:
44%

Miért ne írhatnád ki? Én azt szoktam írni az ilyen nőknek, hogy "Semennyire sem vagy érdekes, szóval lépek. Szia."

Utána meg anyáznak...micsoda nőiesség.

2021. jan. 2. 21:58
 16/16 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
43%

Egyszer láttam egy csajnál kiírva azt, hogy "az ágyban úgy küzdök a f@szért, mint Kossuth a hazáért!"

Na, ez frappáns duma, még ha kamu is volt a profil. Az összes többi szenny.

2021. jan. 2. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!