Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők kiírhatják "kalandorok kíméljenek", férfiként én is kiírhatom, hogy "egoboosterek/golddiggerek" kíméljenek?
Egobooster csaj - Aki csak azért van fent, hogy élvezze a férfiak nyalását, érdemi társkeresést nem folytat, ő csak ott el van.
De ezt lehet helyettesíteni a golddiggerrel is.
Golddigger - aki csak anyagi haszonszerzés céljából keres "társat", vagy ingyen vacsora miatt.
Kiírni kiírhatsz bármit, a problémád igazából úgyis az, hogy ezeken kívül egy normális nő sem foglalkozik veled és még a matcheid sem írnak vissza.
A nők azért írják ki, hogy 500 ember helyett 50-re szűkítsék a lehetséges partnereket, akikből válogatnak, amíg végül csak egy marad.
Te férfiként akkor teheted meg a válogatás luxusát, ha 1-nél több nőnek vagy érdekes olyanok közül, akik neked is érdekesek.
És azzal nem vagy kisegítve, hogy tetszel egy 2 gyerekes 150 kilós lánynak meg egy egobooster istamodellnek, akivel sosem fogsz még élő randit sem összehozni esetleg még egy 200 kilométerre élőnek vagy a lelki szemetesládája, bár ő az egyetlen, akivel lehetne valami, ha falura költöznél hozzá.
Ha önmagában a pofád alapján ennyien húznak csak jobbra (már, akikkel beszélgetés is kialakul) akkor igazából téged nem az zavar, hogy van még ezen kívül 8 másik matched, amik nem válaszoló kamuregek.
Miért ne írhatnád ki? Én azt szoktam írni az ilyen nőknek, hogy "Semennyire sem vagy érdekes, szóval lépek. Szia."
Utána meg anyáznak...micsoda nőiesség.
Egyszer láttam egy csajnál kiírva azt, hogy "az ágyban úgy küzdök a f@szért, mint Kossuth a hazáért!"
Na, ez frappáns duma, még ha kamu is volt a profil. Az összes többi szenny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!