Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az ún. "golddigger prank" típusú videókról?
Semmi. Nem elégít ki. Nincs kárörömöm sem.
A pranki videók 99% nekem semleges.
Ami érdekelt, tanulságos volt és érzelmeket váltott ki az...
egyik egy chatelős prank. Egy 30 körüli pasas 16 éves tinifiúnak adta ki magát. És a 13-16 éves tinilányokat cserkészte be. Kicsalta őket találkára, hogy a szülőket játszák ki. A lány pedig azzal szembesült hogy messze a szülői háztól, este az üres utcán egy furgon mellett egy felnőtt pasas várja. Persze a szülőket értesítették és az utolsó kicsalós chatet látták ők is. A furgonban rendszerint ott üllt egy dühös apa vagy síró csalódott anya.
a másik pedig egy "koldulós" prank volt. Egy csövesnek maszkírozott hapsit ültetek ki "ételért" koldulni. Meg egy fiatal csinos csajt "sminkre gyűjteni". Bár sokan néztek a fiatal lányon főleg hogy nincs anyagi gondja, nem hal éhen, meg semmi. Ő luxus kozmetikára gyűjti az összekoldult pénzt. És nap végén jóval többet kapart össze a lány mint a férfi. Az egyszere volt szomorú és vicces.
Az emberek többségének minden kamu, ami nem fér bele a világképébe. Jó példa erre a #6-os.
Egy részük tényleg megrendezett, de nem mind. Nyugodtan kilehet próbálni egy jobb kocsival. Itthoni viszonylatban sokszor elég egy bmw is.
Én sajnálatot szoktam érezni a készítő iránt. Szerintem az ilyen ember csalódott a világban és minden negatív érzését így próbálja levezetni. Ez szerintem szomorú. Mint múltkor itt is volt egy történet amiben a kérdező volt a hős amiért kiosztott egy fitneszes csajt aki amúgy szerinte is marha jól nézett ki és az volt a bűne hogy tisztában volt azzal hogy szép.
Ugyanerről szólnak ezek a videók is valaki jól megmutatja egy számára idegen nőnek hogy ki a király.
Én nőként nem tagadom hogy a jó nők gyakran mennek a pénzre csak tudnám ez miért fáj annyira egyeseknek. Nekik szépségük van (amiért általában meg is dolgoznak időt energiát és pénzt nem sajnálva) ezért cserébe elvárják hogy a másiknak pénze legyen.
Igazából a szebb mindenből többe kerül legyen az autó ház étel vagy ember.
Ha az adott nőnek nem gáz hogy kilóra megveszik másnak (azon túl hogy irigy) miért fáj ez?
Kérdezem ezt úgy hogy én nem vagyok hajlandó órákat cicomázni azért hogy drága kocsikban furikázzanak így ezek a videók a legkevésbé se sértenek egyszerűen csak nem értem a miértet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!