Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek az ún. "golddigger prank" típusú videókról?

Figyelt kérdés
Tipikusan ilyen video, amikor egy szakadt srác leszólít egy nőt az utcán, az elhajtja erre beszáll egy ott parkoló luxusautóba mire a nő hirtelen hangnemet vált és fel akarja szedni a csávót.
2018. jún. 28. 15:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem hatnak meg. Aranyásók mindig is léteztek, nem az új kor hozta magával ezt a jelenséget. És igen, ha tetszik, ha nem, jó részük bizony megrendezett, mint ahogy más típusú prank videok egy része is.

Ami elkeserítő a jelenséggel kapcsolatban, hogy a forever alone aggszűzek tényleg úgy hordozzák körbe az internet sztyeppéjén az ilyen videokat, mint a véres kardot, és fennhangon hirdetik, hogy MINDEN(!) nő ilyen ku***. Aztán sírnak, hogy nekik nem jut ilyen, mert csórók... Szánalmas.

Amúgy sem értem, miért zavarnak bárkit is a golddigerek. Ha meg tudod fizetni, és igényed van rá, örülj magadnak. Ha amúgy sem nézed őket semmibe, és még pénzed sincs rá, akkor meg nincs probléma sem. Az egyetlen ok, amiért bárkit is zavarhat a létezésük, ha ilyen nőre vágynak, de nincs hozzá elég cash. Ez valóban kínos helyzet, de nem értem, min változtat, hogyha mindennek elhordják őket... attól majd nem fognak a pénzre hajtani, vagy mi? Szóval az ilyen típusú videokat én sem tudom másnak tekinteni, mint kétségbeesett próbálkozást az önigazolásra, vagy egy jó alkalmat a klasszikus megkeseredett kárörvendésre.

2018. jún. 29. 02:49
 22/25 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy elhiszem, hogy vannak ilyen típusú lányok, mert tény, hogy vannak. De sose láttam, még olyan golddiger prank videót, amit nem a malibui strand mellett fürdőruhában flangáló emberek közt vettek fel, hanem pl. egy iskolából kijövő tanárnőt szólítottak le, vagy amit a kisbolt előtt forgattak vagy a körzeti orvosnál.

Azt is gondolom, hogy igenis összevágottak vagy megrendezettek (van, ahol a nőnek mindig olyan színű a ruhája,mint a kocsi. :D )

És vannak nyilván igaziak is, de eszméletlen hülyeségek is vannak. Pl. amikor a nők beszállnak egy cabrióba, majd megcsinálják ugyanezt egy furgonnal, és a rendező pasinak komolyan őszintén nem esik le, hogy miért nem szállnak be nők egy furgonba.

Vagy például láttam olyat, ahol egy pasi az utcán egy idegen nőt elhívott a születésnapjára, majd a nő közölte, hogy férjnél van. Erre a férfi elkezdett vele kötekedni, hogy ő csak elhívta egy bulira, és aki erre azt hiszi, hogy udvarlás, az nagyképű. Erről a férfiról is azt gondolom, hogy 20 évig be volt zárva egy vasbeton pincébe.

2018. szept. 18. 00:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Amúgy mindig egy átlagos pasi szólít le benne egy topmodellt nőt, aztán csodálkozik. :D
2018. szept. 18. 00:56
 24/25 anonim ***** válasza:

"Amúgy Vajna Timi szerintetek szerelemből van az öreggel? Ő is megrendezett? Vagy az egész világon egyedül ő aranyásó szerintetek?"

És ezzel mi a baj? Andy Vajna tudatosan választotta őt, nincs átverve vagy bármi. Őt miért nem emlegetik soha ennek kapcsán?

2018. szept. 18. 00:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Azok a férfiak meg akik a golddiggerekről gondolkodnak, miközben nem gazdagok, olyanok, mint amikor Scchwarzeneggernek azt mondta egy nyeszlett riporter, hogy ő félne ennyit gyúrni, mert nem akar úgy kinézni, mint ő.
2018. szept. 18. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!