Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az ún. "golddigger prank" típusú videókról?
Én sok ilyet néztem, és pont tegnap elevenítettem fel. Hát, azért sok köztük a megrendezett, ezt nem hiszitek el? Akkor naivak vagytok. Van köztük igazi, de rengeteg a megrendezett. Nem fognak a járókelőkkel szenvedni, inkább biztosra mennek, és fizetnek "színésznőket", hogy gyorsabban kész legyen a jó videó alapanyag.
Egyszer volt egy ilyen gold digger videó, amiben egy lány átment a teszten. Én ott előre tudtam, hogy a csaj át fog menni, mert egy pillantásra sem méltatta a jó autót. Csak a srácot nézte. És amikor a pali átsétált a szar kocsihoz, nem koptatta le hülye indokkal, mint a gold diggerek, hanem meglepődött ugyan, hogy akkor miért a mazarettinek támaszkodott, de egy szó nélkül beszállt mellé a kis szar kocsiba is. Mert bejött neki a csávó. :D Annyira tudtam, hogy az a lány át fog menni a teszten, és igazam lett. Kár, hogy utána megmondta neki a srác, hogy ez csak egy teszt volt, és lekoptatta a lányt. :( Olyan cuki volt, ahogy zavarba jött, neki bejött a pali gazdagon, szegényen.
#8 Gondolkozz.. Ha nem lenne kamu, akkor senki sem merne ilyen szivatásokat csinálni, mert engedély nélkül feltölteni valakiről egy videót a netre illegális, és szarrá lehet perelni az illetőt. Egyébként 100%ig benne lennék abban, hogy valaki tényleg kipróbálja ezeket a való életben, de persze a videók készítői is tudják, hogy nincs mindenkinek egy porsche/audi/bmw a garázsban, ezért senki sem fogja tesztelgetni, hogy tényleg működik-e a dolog a való életben.
Egyébként az egyedüli gold diggerek a videókban a készítők. Ha rákeresel youtubeon az ilyen videókra már az első oldal tele van 1-2 hónapos videókkal, amiket 10+millióan néztek meg. Ezek az emberek direkt rájátszanak a csajozásban szerencsétlen emberek gyűlöletfantáziájára, hogy fizessék a saját szaros kis kocsijaikat, ti pedig hősökként kezelitek őket. De persze, ezek a videók a nőkről állítanak ki szegénységi bizonyítványt, nem pedig rólatok, meg azokról, akik a ti nyomorotokon élősködnek...
Nevetségesnek tartom, hogy a férfiak abban éreznek kielégülést, hogy "na most jól megmutattam ennek a p.csának", de egyébként azért lefeküdnének velük, meg udvarolnak nekik.
Egyébként én nem veszem magamra, normális lány vagyok, mindig fizetem a részem, ha randizok és az ilyen közeledést élből elutasítanám. Sértődjön meg az rá, aki saját magát látja.
23/N
A sikertelen pasik kiélik ezekben a frusztrációjukat. De 99%-uk egyértelműen kamu.
Vannak agyatlan pitsák, szó se róla, de azért a valóságban akinek gyök kettőnél kicsit magasabb az IQ-ja, az nem száll be vadidegenek kocsijába, tökmindegy hogy néz ki a csávó meg a kocsi.
És akkor arról már szó se essen, hogy érdekes módon ezekben szinte mindig egy dögös nőci az "áldozat".
Én sose voltam eltartott, nem is akarok az lenni, de azt gondolom hogy a nőknek igenis kell nézni hogy a férfi mennyit keres, mert ha a nő gyereket szül, otthon marad (ideális esetben 3 évig 1 gyerek mellett) akkor a férfinak kell eltartani a családot, és nem mind1 hogy mennyiből kell főzni, ruhákat és egyéb dolgokat venni. De ugye ehhez nem kell milliomosnak lennie.
De sajnos sok nő nem emiatt nézi a férfiak fizetését hanem a kényelmes életet keresi, meg azt hogy hogyan tudna mindent megkapni nulla munkával (bizonyos +18as dolgok kivétel). A videók ezeket a nőket alacsonyítják le és teljesen valós alapon rendezik meg. Igenis ismerek olyan nőket akik nem állnak szóba ha gyalog mész, de ha luxus autó, akkor egyből játszák az eszüket.
#12: Gondolkozom. A videók egy részében kivan takarva a szereplők arca, úgy pedig feltölthetőek engedély nélkül. Plusz van az a pénz, amiért vállalják az arcukat ehhez néhányan. Vad csajok szintű műsorhoz képest itt semmit sem kell megmutatni sem. Ha azt vállalták, akkor ezt is vállalják jó páran egy kis pénzért.
Amúgy nem olyan bonyolult kipróbálni, mert rajos bmw-s ismerőse majdnem mindenkinek van. Aki nagyobb kategóriában akar játszani, az keressen valami arab cserediákot. A városomban pl. van és van egy Porsche-ja. Egy egyetemi buliban sztorizgattunk és mesélte, hogy imádják a kocsiját és elég megállni vele valahol, hogy feltudjon szedni lányokat.
És hagyjuk már az olyan szövegeket, hogy őket hősökként kezelik és milyen gáz, hogy emberek ilyen videókat csinálnak. Komolyan emberek, nektek mi van a fejetekben? Ezek a videók általában nem arról szólnak, hogy minden nő aranyásó lenne, de úgy kezelitek ezek készítőit, mintha valami szentégtörést csináltak volna. Olyanok vagytok, mintha szektások lennétek. Olyan szintű dühvel és undorral írtok, ami még az aranyásóknál is gázabb. Itt gyűlölködtök, amivel igazából pont azt igazoljátok, hogy mennyi gáz ember van.
Számoljátok már össze, hogy a hozzászólásokból hány szól arról, hogy mennyire gázok a nők és számoljátok össze, hány szól arról, hogy szidjátok itt a férfiak egy részét. HAHÓ! Aranyásokról van szó, de tombol bennetek a férfigyűlölet.
Amúgy Vajna Timi szerintetek szerelemből van az öreggel? Ő is megrendezett? Vagy az egész világon egyedül ő aranyásó szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!