Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele lehet szeretni valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe, akivel nem érzek vonzalmat, de tökéletes pár lenne? N

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel még tiniként együtt voltunk, de azóta csak barátok vagyunk. Jelenleg mindketten 30-as éveink elején vagyunk már, tehát régóta csak baráti kapcsolat van köztünk, soha még egy félreérthető szitu se volt köztünk, pedig rendszeresen találkozunk (voltak 1-1 éves kihagyások, de nagyrészt megmaradtunk egymásnak). Én már tényleg csak egy jó barátként nézek rá. Azért maradtunk jóban, mert nagyon hasonlóan gondolkodunk és szinte a legjobban ismerjük egymást. Nekem sincs olyan, még a legjobb barátnőm se, aki enynire jól ismerné a gondolkodásom, az érzéseim stb mint ő. Külsőre sokkal jobban néz már ki (mondjuk nem az esetem), mint tiniként, nagyon jó állása is van, fiatal kora ellenére nagyon magas pozícióban van és sokmindent elért. Nála jobb embert nem hiszem hogy ismerek, biztosan kapcsolatban is szinte soha nem veszekednénk semmin, annyira mindenről ugyanúgy gondolkodunk. És tényleg nagyon jó lelke van. Ami azért fontos, mert nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, azt is vallom, hogy 90%uk megbízhatatlan. Eddigi életemben nem is találkoztam olyannal, aki normális lett volna és akivel hosszabb távon lehetett volna jövőnk. Senki olyannal, aki értett volna engem, akivel annyira hasonlóan járt volna az agyunk. Ha körbenézek ismerősök kapcsolataiban, azok is katasztrofálisak, a férfiak ott is igazi férgek. 50ből ha 1 pasi van, aki tényleg normális a kapcsolatban.

Szóval nagy dilemmában vagyok, mert az szinte biztos, hogy ez a srác majdnem minden szempontból tökéletes. Csak az a baj, hogy barátként tekintek rá. Tehát nincs bennem szexuális vonzalom felé. Fura is lenne, ha pl belegondolok hogy megcsókolom. (Pedig ugye valaha mi már voltunk együtt, de az annyira régi sztori, hogy nem is exekként tekintünk egymásra).

Valahogy szerintetek meg lehetne változtatni ezt ami bennem van? Hogy férfit lássak benne? Ne csak egy havert? Mert komolyan szerintem nála jobb embert sose fogok megismerni. És már most se vagyok olyan fiatal.

Én úgy érzem a pasin, hogy mintha lenne valami vágy benne, csak rólam tudja, hogy sose lehet semmi, ezért a barátságot nem akarja tönkretenni. Hisz ha rám nyomulna úgy, hogy én semmit se akarok, akkor onnantól minden megváltozna. Ezt tudja és érzi. Viszont egy ideje voltak fura megjegyzései, mintha tapogatózna. Több időt is töltünk együtt, mert mindketten szakítottunk a párunkkal pár hónapja. Mindegy, tegyük fel ő benne lenne velem kapcsolatban. Én mit tudnék kezdeni magammal? Hogy szexuális vágy, vonzalom legyen felé?

Nagyon sok nő sokkal rosszabb férfiakhoz megy feleségül és él vele együtt. Szexelnek. Hogy csinálják? Biztos nem 0-24 es színjáték az egész, az képtelenség.

Biztos van valami módja, hogy eljezdjek máshogy nézni rá. Nem barátként. Mit gondoltok?

2021. dec. 11. 19:00
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudod megváltoztatni, szerintem. Meg ha már az elején nem kívánod, mi lesz később? Elvárod hogy szex nélkül éljen? Csak mert jó ember neked.
2021. dec. 11. 19:02
 2/38 A kérdező kommentje:
#1: Természetesen úgy nem működne. Az agyam kéne átkattintani, hogy ne haver legyen hanem mint férfi, elkezdjek vonzalmat érezni iránta. Mert jelenleg kb olyan a szememben, mint egy herélt kutyus:D már bocsánat. De tudjátok milyen ha egy pasi barátzónában van.
2021. dec. 11. 19:06
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki egymást; adjál neki 2-3 hónapot, ha annyi idő alatt sem alakul ki benned érzelem felé, akkor felejtős.
2021. dec. 11. 19:06
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek olyan módjai vannak, ha vannak, amik a te irányításodon kívül esnek. Más szóval: Ő tudna változni úgy, hogy férfiként tekints rá.

De lehet, hogy egyszerűen nem az eseted férfiként, akkor meg fejre is állhat, akkor sem fog ez változni.

2021. dec. 11. 19:07
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Huh, előző voltam, most olvasom, mit írtál adalékinfóként. Herélt kutyus, atyaég. Valszeg durván nem az eseted. El kell engedned ezt, nem fog menni.
2021. dec. 11. 19:08
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha egyszer volt vonzalom köztetek, akkor nem kizárt, hogy lehetne újra. Ha komolyan meg akarnád próbálni, akkor ki kéne lépni a komfortzónából, és megismerni olyan oldalait, amit eddig még nem. Több idő kettesben, érdekes programok, nagy beszélgetések romantikusabb helyen, szituációban. Aztán vagy megjön a vonzalom, a szerelem, vagy nem.
 7/38 anonim ***** válasza:

Ha van kedved irj rám.

Nő vagyok, volt egy ugyan ilyen szitum.

Szerintem amúgy nem működne, engedd el.

8/38 anonim ***** válasza:
94%
Áhh képtelenség. Ha valaki iránt ennyire nulla az nem lesz más szerintem. Valószínű, hogy ez az eshetőség csak azért jutott eszedbe, mert most megijedtél az egyedülléttől.
2021. dec. 11. 19:21
 9/38 anonim ***** válasza:
96%

Nem mukodne.

Es ha mar fereg viselkedes: egy ilyen huzassal, hogy mar eleve nem tetszik a masik, mint ferfi, de azert megprobalod, mert NEKED jo lenne egy ilyen ertekes ember melled - hat tizszeresen alulmulnad barmely baratnod fereg pasijat. O beleeli magat, aztan darabokra torod a szivet-lelket. Ne csinald, kerlek!

2021. dec. 11. 19:26
 10/38 A kérdező kommentje:

#3: Nincs olyan, hogy kipróbálgatom:D az vele szemben se túl fair, na meg tönkreteszem a kapcsolatunkat

#4: Ugyanígy gondolom. Ha lehetne valami, az szerintem rajta múlik.

#8: Nem félek az egyedülléttől:D Nem amiatt jutott eszembe. Ez viccnek is rossz.

#9: Ha belemenne, akkor azt jelenti, hogy ő is akarja. Innentől kezdve nem tudom miről beszélsz. Nem mondtam hogy nem tetszik, mert nem néz ki rosszul. Nála sokkal előnytelenebb külsejű párjaim is voltak, mert a külső szinte alig számít. Nem ezen fog múlni hogy van e vonzalom vagy se.

2021. dec. 11. 20:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!