Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Nem. Meg amúgy se kell elmondani a másiknak, ha nem akarod.
2/16 anonim válasza:
Én is kb akörül csókolóztam először, nem éreztem gáznak. Nem akartam korábban csókolózni senkivel, egy srác meg egy lány is (buliban, részeg volt) le akart smárolni, de velük én nem akartam. :D Az első kapcsolatomban csókolóztam először.
3/16 anonim válasza:
Az, menjen apàcànak az ilyen ez a 21.szàzad..
4/16 anonim válasza:
Hát én nem örültem volna neki, ha ilyen sokáig senki nem ér hozzám... 14 évesen csókolóztam először és 16 évesen vesztettem el (párkapcsolatban). Egyszer összejöttem egy 22 éves szűz fiúval, akinek kapcsolata sem volt soha, ami meg is látszott, nagyon nem tudta kezelni ezt az új helyzetet, úgyhogy 3 hét után kidobott, hogy neki ez természetellenes. Úgyhogy én nem is kezdenék többet olyannal, akinek nem volt legalább egy hosszabb kapcsolata.
5/16 anonim válasza:
Annál jobb, mintha kihasználtak volna már páran.
7/16 anonim válasza:
Nem gáz, párkapcsolat teljesen normális az emberek életében, ugyanúgy a későbbi ismerkedés. Nem vagyunk egyformák, nem szabad eröltetni olyan dolgokat, amire nem állsz készen, mert az valóban gáz.
8/16 anonim válasza:
Vannak 30-40 éves férfiak is akik itt tartanak a női nemmel.
9/16 anonim válasza:
Még nem gáz.
de ha amúgy az a lány akarna csókolózni, vágyna valakire, akivel komolyan gondolhatja, akkor érdemes lenne komolyabban beleásnia magát annak a lánynak a dolgokba, önismeretbe, emberi kapcsolatokba... igen, kell hogy önmagunk jobb verziója legyünk, és kell, hogy tudjunk bizalmat és intimitást megélni. Ismerkedni, megélni a pillanatot, jól érezni magunkat...
10/16 anonim válasza:
30,40 es nők is vannak, hogy férfi kanyarban nincs mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!