Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a férfiaknak jóval könnyebb dolguk van ha párt szeretnének?

Figyelt kérdés

Ugyanis ők a kezdeményező felek, egyszerűen csak odamennek a nőkhöz és előbb utóbb összejön valaki nekik. Ha a nő kezdeményez, akkor azzal a férfit kiheréli ,a vadász ösztönt nyomja el ezzel egy férfinél.

Így a nőknek nagyon nehéz dolguk van, ha társat akarnánk.

ma 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Rosszul látod.
ma 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát pl ha magamat nézem igen, ugyanis eddig én a legtöbb lánnyal csak szexkapcsolatot akartam de a legtöbbjük többet akart. Tehát nekem párt lett volna könnyebb találni, nekik meg szexkapcsolatot
ma 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Ez is igaz, mi csak azokból választhatunk, akik kezdeményeznek nálunk. Ha ez senki (mert pl. manapság élőben már nem nagyon csinálnak ilyet) vagy csak kritikán aluli alakok, akkor így jártunk... Persze nyomulhatunk mi is, ezzel "beárazzuk" magunkat, és ennek megfelelően is kezelnek.

De olyan értelemben is, hogy szerintem sokkal jobb a felhozatal nőkből, mint férfiakból.

ma 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Sokkal több a kapcsolatra alkalmas/érdemes nő, mint férfi. Már csak emiatt is könnyebb dolguk van.
ma 14:53
 5/8 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
0%
Miért lenne bármivel is könnyebb a férfiaknak? Csak mert az eddig felmerült elméletek nem is valósak, és még ha azok is lennének, akkor se bizonyítanák a kérdésben szereplő hipotézist. :D
ma 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Igen, tényleg a férfiaknak könnyebb valamilyen módon.

Én simán csak barátságot kezdeményeztem a most már páromnál annak idején. Eleinte egyre többet és jóízűt beszélgettünk telefonon is, és később személyesen is.

Elkezdett vonzódni hozzám. Megsimogatta a hajamat gyengéden és arcomat is cirógatta. Ez két évvel ezelőtt volt. Én beengedtem a személyes terembe, pedig nagyon keményen elhatároztam, hogy ez nem így lesz...

Mára ott tartunk, hogy talán mégsem vagyok elég, mert "hódíthatnékja" van újra. Az elvárások az egekben. Sokat változott a világ az utóbbi időben.

ma 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő neműnek nehéz csak más miatt. Egyiknek se könnyebb.
ma 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

"egyszerűen csak odamennek a nőkhöz és előbb utóbb összejön valaki nekik"

Ja, meg közben visszautasítja 20-50-100 nő, milyen jó is az, milyen jót tesz egy férfi önbecsülésének (szerinted).

"mi csak azokból választhatunk, akik kezdeményeznek nálunk"

A férfiak meg csak abból, aki szóba áll velük. Ez sok esetben nem olyan nő amilyet szeretne, hanem olyan amilyen jut.

ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!