Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy a férfiaknak jóval könnyebb dolguk van ha párt szeretnének?
Ugyanis ők a kezdeményező felek, egyszerűen csak odamennek a nőkhöz és előbb utóbb összejön valaki nekik. Ha a nő kezdeményez, akkor azzal a férfit kiheréli ,a vadász ösztönt nyomja el ezzel egy férfinél.
Így a nőknek nagyon nehéz dolguk van, ha társat akarnánk.
"A férfiak meg csak abból, aki szóba áll velük. Ez sok esetben nem olyan nő amilyet szeretne, hanem olyan amilyen jut."
Férfiak meg minőségileg szarabbak. Nőknek sem jut olyan, amilyet szeretnének.
Rosszul látod.
A férfiaknak alacsonyabb az igénye, ezért a nők könnyebben ismerkednek.
Abszolút nem vagyok egy Adonisz semmilyen téren, sőt, a magasságomat illetően még átlag alatti is vagyok a 171 centimmel. Ennek ellenére mindhárom komoly kapcsolatom úgy kezdődött, hogy a nő kezdeményezett.
Ha nem kirívón qrvásan kezdeményez a nő, az szerintem teljesen rendben van, nem az ördögtől való az, ha a nő kimutatja, hogy tetszik neki egy férfi.
Rosszul látod, és nem látod át, nem érzed át, hogy valójában milyen a kezdeményező oldalon állni, és gyakorlatilag egyből kiszolgáltatni magadat a másiknak. És a lehetőségnek, hogy visszautasítanak.
Ha úgy menne, hogy odamegyek és tuti kedves a csaj, akkor az más, de nem így van.
Ez a kérdés kiírás olyan, mintha azt feltételezném, hogy "a csajoknak könnyebb a férj keresés ugye, mert ők csak lemennek a bárba, és kezdeményez náluk sok jó csávó és már meg is van"
Csak azt nem veszem figyelembe, hogy a csávók csak szexre mennek, közben azt mondják, hogy kapcsolat, de van még más csaj akit fűznek, vagy akármi lehet. Plusz ha már van pasid akkor is folyton odajönnek stb.
Mindkét oldal nehéz a magamódján.
Szerintem amúgy pasiknak könnyebb, de csak azért gondolom így, mert pasi vagyok és sokat agyaltam azon, hogy hogyan és mint kell csinálni és miért. Továbbá mit érezhetnek a nők, amikor odamegy hozzájuk valaki, és ezért nem kell a szívemre venni, ha elutasít, hiszen megvan rá a joga. Engem is idegesítene, ha folyton balfék fickók jönnének oda és még ők lennének felháborodva, ha nem sz*pom le őket egyből.
férfiként az nagyon nehéz, hogy helyén kell kezelni az elutasítást. Ami akkor is fáj, ha kedvesen kapja az ember. ha néha-néha bunkón kapja meg, akkor meg pláne.
Az a legrosszabb, amikor úgy megyek oda beszélgetni egy lányhoz, hogy esetleg egy-két srác is ott van a társaságában, és kedvesen normálisan közlöm, hogy különösen szépnek találtam és ide akartam jönni elmondani. És a csaj reakciójából akarnám levenni, hogy van-e értelme még ott maradnom beszélgetni. De a két fickó, aki ott van még az asztalnál elkezd hangosan rimánkodni, hogy "na jólvan kistesó arra van az ajtó. köszönjük szépen lehet elhúzni. szakadj le ez nem volt jó szöveg. inkább elmenni kéne nem itt pofázni" stb.
A csajt meg nem hagyják megszólalni se, pedig hozzá beszéltem. stb.
Szóval nehéz ám a pasiknak is na.
Kérdező! Tudod az van, hogy akkor jó minden, ha eleve olyan nő vagy pasi megy oda a másik neműhöz, aki jól néz ki. Ennyi a lényeg, így tényleg baromira egyszerű dolga van a pasiknak. Jól nézek ki, persze hogy igent mondanak a nők.
Na most kicsit szakadjunk el ettől, térjünk rá az olyanokra, akit sorozatban utasítanak el. Hűűű de könnyű dolga van neki! Tééényleg! Aztaaaa!
Akkor nézzük a jó nőket! Te láttál már jó nőt odamnni valakihez? Én még nem, de nincsenek is erre szorulva. Ha egy valóban jó nő megy oda a pasihoz, az azt jelenti, hogy az már korszakos főnyeremény külsőre és tartalomra. A proli kategóriát hagyjuk, a strici cigók meg a telep bikái nem képeznek minőséget, eddig sem, ezután sem. Azok a nők sem akik ezekre buknak, de ha ők jól elvannak egymás köreiben, áldás rájuk.
Hát ezt nagyon rosszul látod...
Egy férfi kezdeményezhet annyit amennyit akar, de ha senki viszonozza ezeket pozitívan akkor teljesen mindegy. Én odamehetnék 100 ezer nőhöz is (nyilván reálisan a töredékére is alig lenne lehetőség), kb. semmit nem érne. Nagy részük kapcsolatban van, nem velem egykorú, esetleg egyéb problémák, vagy ha minden stimmelne, akkor is biztosan elutasít.
Hogy mi változott 10 év alatt és mit sikerült "elérni", azt egy mém nagyon jól összefoglalta. Sajnos nem találom, szóval kénytelenek lesztek a szavaimmal és a fantáziátokkal beérni. Tehát találkozik férfi és nő odakint az utcán, a férfi vidám, pozitív, köszön, próbál small talkolni, a nő végig feszeng, szorong, a cipőjét nézegeti és tőmondatos válaszokat ad. Aztán hazaér, és ilyen démon üzemmódba kapcsol, és veri a billentyűket és látszik a monitoron hogy fröcsög az interneten a feminista fórumon beírva, hogy ő aznap szexuális zaklatás áldozata lett, megtámadta egy férfi, majdnem megerőszakolta, meg hogy mit képzel az ilyen patriarchális,soviniszta, elnyomó, erőszakos disznó. És hogy hatalmas szerencse hogy épségben megúszta. Pazar, nem igaz?
Azért szerencsére egy mémet mégis találtam nektek, fogadjátok sok szeretettel:
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!