Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele lehet szeretni valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe, akivel nem érzek vonzalmat, de tökéletes pár lenne? N

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel még tiniként együtt voltunk, de azóta csak barátok vagyunk. Jelenleg mindketten 30-as éveink elején vagyunk már, tehát régóta csak baráti kapcsolat van köztünk, soha még egy félreérthető szitu se volt köztünk, pedig rendszeresen találkozunk (voltak 1-1 éves kihagyások, de nagyrészt megmaradtunk egymásnak). Én már tényleg csak egy jó barátként nézek rá. Azért maradtunk jóban, mert nagyon hasonlóan gondolkodunk és szinte a legjobban ismerjük egymást. Nekem sincs olyan, még a legjobb barátnőm se, aki enynire jól ismerné a gondolkodásom, az érzéseim stb mint ő. Külsőre sokkal jobban néz már ki (mondjuk nem az esetem), mint tiniként, nagyon jó állása is van, fiatal kora ellenére nagyon magas pozícióban van és sokmindent elért. Nála jobb embert nem hiszem hogy ismerek, biztosan kapcsolatban is szinte soha nem veszekednénk semmin, annyira mindenről ugyanúgy gondolkodunk. És tényleg nagyon jó lelke van. Ami azért fontos, mert nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, azt is vallom, hogy 90%uk megbízhatatlan. Eddigi életemben nem is találkoztam olyannal, aki normális lett volna és akivel hosszabb távon lehetett volna jövőnk. Senki olyannal, aki értett volna engem, akivel annyira hasonlóan járt volna az agyunk. Ha körbenézek ismerősök kapcsolataiban, azok is katasztrofálisak, a férfiak ott is igazi férgek. 50ből ha 1 pasi van, aki tényleg normális a kapcsolatban.

Szóval nagy dilemmában vagyok, mert az szinte biztos, hogy ez a srác majdnem minden szempontból tökéletes. Csak az a baj, hogy barátként tekintek rá. Tehát nincs bennem szexuális vonzalom felé. Fura is lenne, ha pl belegondolok hogy megcsókolom. (Pedig ugye valaha mi már voltunk együtt, de az annyira régi sztori, hogy nem is exekként tekintünk egymásra).

Valahogy szerintetek meg lehetne változtatni ezt ami bennem van? Hogy férfit lássak benne? Ne csak egy havert? Mert komolyan szerintem nála jobb embert sose fogok megismerni. És már most se vagyok olyan fiatal.

Én úgy érzem a pasin, hogy mintha lenne valami vágy benne, csak rólam tudja, hogy sose lehet semmi, ezért a barátságot nem akarja tönkretenni. Hisz ha rám nyomulna úgy, hogy én semmit se akarok, akkor onnantól minden megváltozna. Ezt tudja és érzi. Viszont egy ideje voltak fura megjegyzései, mintha tapogatózna. Több időt is töltünk együtt, mert mindketten szakítottunk a párunkkal pár hónapja. Mindegy, tegyük fel ő benne lenne velem kapcsolatban. Én mit tudnék kezdeni magammal? Hogy szexuális vágy, vonzalom legyen felé?

Nagyon sok nő sokkal rosszabb férfiakhoz megy feleségül és él vele együtt. Szexelnek. Hogy csinálják? Biztos nem 0-24 es színjáték az egész, az képtelenség.

Biztos van valami módja, hogy eljezdjek máshogy nézni rá. Nem barátként. Mit gondoltok?

2021. dec. 11. 19:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem tudod, hogy mirol beszelek, akkor mar elore sajnalom ezt a ferfit.

Persze nyilvan, ha belemenne akkor o is akarja. De vajon fair dolog neked belemenni ugy, hogy nincs vonzalom? En azt kertem, hogy te ne menj bele a leirtak alapjan, mert ennel aljasabb emberi viselkedes nincs, hogy TUDOD, neked nem vonzo a masik, megis kapcsolatba kezdesz vele.

2021. dec. 11. 20:20
 12/38 anonim ***** válasza:

A szexuális vágy nem feltétlen attól függ, hogy hogyan néz ki az illető, lehet neked valaki nem jön be, másnak viszont igen. Szóval akikről te beszélsz, hogy sokkal rosszabb pasikkal vannak együtt, azt lehet csak te látod így, ők viszont vonzódnak hozzájuk. Túlságosan is a külsőségekre mész rá.

A 9-esnek igaza van. Ő úgy értette, hogy te nem vonzódsz a pasihoz, de azért mert rendes, összejönnél vele és összetörnéd a szívét. Tudod hiába vagy párkapcsolatban a másikkal ha nem tudod megszeretni férfiként csak barátként. Akkor vagy hazudsz neki életed végéig és elhiteted, hogy ő álmaid férfija és szexuálisan is borzasztóan vonzódsz hozzá, vagy pedig elmondod neki, hogy nem vonz mint pasi, viszont mivel rendes ezért te vele akarsz élni.

2021. dec. 11. 20:26
 13/38 anonim ***** válasza:
82%

Lehet találna egy olyan nőt aki tényleg szereti mint férfit, már attól lázba jönne ha meglátja, de ehelyett te magadnak akarod, mert rendes és már elmúltál 30, de nem is vonzódsz hozzá, sőt csak barátként tekintesz rá.

Borzasztó önző vagy, hazudni akarsz egy jó barátodnak a saját érekedben.

2021. dec. 11. 20:29
 14/38 anonim ***** válasza:
Csak rájött a kérdező,hogy nagy volt az igénye mert neki is csak a külső fontos most meg rájött a kapuzárási pánik, jó pasikat már nem kap meg aztán ilyenkor jönnek képbe azok akiket idáig levegőnek nézett! Ennyi a story!
2021. dec. 11. 20:53
 15/38 A kérdező kommentje:

Ti a mi fszról beszéltek itt? Honnan szedtek ennyi hülyeséget?

Írjátok már le hol mondtam én olyat, hogy hitegetni akarom évekig vagy átverni lol. Nem tudom miféle beteg frusztráció ez bennetek, de semmi ilyenről nincsen szó. Nyilván nem fogok holnap kapcsolatba kezdeni vele, mert nem érzem azt a fajta vonzalmat. Hányszor írjam még le? Ez a kérdés lényege, hogy ez megváltozhat-e valahogyan.

Nem tudom ti miket képzelegtek össze vagy lehet magatokból indultok ki, de senkit nem fogok átverni, főleg nem olyat, aki fontos nekem. Ne legyetek már ilyen szerencsétlenek, olvassátok el újra akkor a kérdést vagy tanuljatok meg szöveget értelmezni.

2021. dec. 11. 20:57
 16/38 A kérdező kommentje:

Ja meg a kedvencem akik azzal jönnek, hogy engem a külsőségek érdekelnek:D holott pont azt írtam le, hogy objektíven nézve több nem túl vonzó partnerem is volt már, mert NEM EZEN MÚLIK a vonzalom. Ezek után hogy lettem én az akinek a külső számít?:D Meg mi az hogy én öreg vagyok és ezért érzem azt amit? Fszom emberek nem 50 vagyok, csak 31, ne temessetek már, köszönöm.

#14: Elhiheted, hogy pont a pasiknak fontos a külső, sőt szinte csak az fontos nekik, innentől kezdve én szinte bárkit akit akarok, megkaphatnék. Van jelenleg is több nagyon vonzó férfi, de nekem olyna nem kell, aki emberileg egy hulladék vagy teljesen más karakter mint én.

Mellesleg hol a logika abban, hogy nekem csak a külső fontos és fullos pasikat akarok, csak a külsőre top pasikkal jövök össze, de emellett nem kapok meg egyet se mert rám se néznek? Nem tűnik fel, hogy ez milyen ellentmondásos? Legalább ne hordanátok össze ennyi baromságot komolyan. Ilyen nehéz egy viszonylag egyszerű helyzetet felfogni? Ilyen nehéz magára a kérdésre reagálni? Azt hittem ebben a katagóriában nincs annyi buta mint egyes más témáknál, de ezek szerint tévedtem.

2021. dec. 11. 21:05
 17/38 anonim ***** válasza:
Persze a nőknek nem fontos a külső! 🤣🤣 Akkor miért nincs sikere a pasik többségének pl a társkeresőn ? Ne kamuzz tovább mert gáz! Ismerjük a nőket már épp eléggé, mindegyik egy hasonleső rohadék!
2021. dec. 11. 21:39
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam a 100 sorost. A feleségemnek se én voltam az esete. De jobb ember voltam az átlagnál, aki szóba állt vele, és komolyan gondoltam a kapcsolatot. Nagyjából hasonló a világnézetünk, van közös hobbink is, amit már rég nem űzünk együtt.

Egy nagy sz.r a házasságunk.

Ha jó akarsz a pajtinak, mentsd meg magadtól és keress olyat, aki felizgat, mint nőt.

2021. dec. 11. 21:45
 19/38 A kérdező kommentje:

#17: Azt hittem ennél hülyébb nem lehetsz, de úgy tűnik mindig van lejjebb. Nem kapcsolódik a kérdésemhez, de lásd kivel van dolgod, segítek neked.

Szerinted ha nem a külső a legfontosabb a nőknek, akkor mi? Na? Sok minden nem marad. Na jó elárulom: személyiség. Na most akkor nézzük meg a társkeresőket, ahol mellesleg igenis sikere van a pasiknak:D de ha nem is lenne, akkor nézzük meg mi alapján kell választani: csak nem a külső?:) Akkor próbáld összelogikázni, hogy ha a nőknek a személyiség fontosabb, de csak képeket látnak a pasikról, akkor miért nincs akkora sikere a férfiaknak:) A férfiaknak a legfontosabb a külső, ők könnyen tudnak válogatni a profilok közt. A társkeresők a férfiakra vannak szabva. A probléma az, hogy a nők nagyrésze máshogy működik. Itt a fogyatékossága ezeknek az oldalaknak. Személyes ismerkedés során a nők sokszor 'szintjükön alul' választanak, ha a külsőt nézzük.

2021. dec. 11. 21:47
 20/38 anonim ***** válasza:
40%

Kedves Kérdező!

Miért van az hogy aki itt oszt téged, és semmi építő jellegű válasza nincs regényeket írsz neki?

Én pedig aki hasonló szituba voltam, s talan nem keveset tudtunk volna egymásnak segíteni le se...? :)

2021. dec. 11. 21:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!