Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele lehet szeretni valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe, akivel nem érzek vonzalmat, de tökéletes pár lenne? N

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel még tiniként együtt voltunk, de azóta csak barátok vagyunk. Jelenleg mindketten 30-as éveink elején vagyunk már, tehát régóta csak baráti kapcsolat van köztünk, soha még egy félreérthető szitu se volt köztünk, pedig rendszeresen találkozunk (voltak 1-1 éves kihagyások, de nagyrészt megmaradtunk egymásnak). Én már tényleg csak egy jó barátként nézek rá. Azért maradtunk jóban, mert nagyon hasonlóan gondolkodunk és szinte a legjobban ismerjük egymást. Nekem sincs olyan, még a legjobb barátnőm se, aki enynire jól ismerné a gondolkodásom, az érzéseim stb mint ő. Külsőre sokkal jobban néz már ki (mondjuk nem az esetem), mint tiniként, nagyon jó állása is van, fiatal kora ellenére nagyon magas pozícióban van és sokmindent elért. Nála jobb embert nem hiszem hogy ismerek, biztosan kapcsolatban is szinte soha nem veszekednénk semmin, annyira mindenről ugyanúgy gondolkodunk. És tényleg nagyon jó lelke van. Ami azért fontos, mert nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, azt is vallom, hogy 90%uk megbízhatatlan. Eddigi életemben nem is találkoztam olyannal, aki normális lett volna és akivel hosszabb távon lehetett volna jövőnk. Senki olyannal, aki értett volna engem, akivel annyira hasonlóan járt volna az agyunk. Ha körbenézek ismerősök kapcsolataiban, azok is katasztrofálisak, a férfiak ott is igazi férgek. 50ből ha 1 pasi van, aki tényleg normális a kapcsolatban.

Szóval nagy dilemmában vagyok, mert az szinte biztos, hogy ez a srác majdnem minden szempontból tökéletes. Csak az a baj, hogy barátként tekintek rá. Tehát nincs bennem szexuális vonzalom felé. Fura is lenne, ha pl belegondolok hogy megcsókolom. (Pedig ugye valaha mi már voltunk együtt, de az annyira régi sztori, hogy nem is exekként tekintünk egymásra).

Valahogy szerintetek meg lehetne változtatni ezt ami bennem van? Hogy férfit lássak benne? Ne csak egy havert? Mert komolyan szerintem nála jobb embert sose fogok megismerni. És már most se vagyok olyan fiatal.

Én úgy érzem a pasin, hogy mintha lenne valami vágy benne, csak rólam tudja, hogy sose lehet semmi, ezért a barátságot nem akarja tönkretenni. Hisz ha rám nyomulna úgy, hogy én semmit se akarok, akkor onnantól minden megváltozna. Ezt tudja és érzi. Viszont egy ideje voltak fura megjegyzései, mintha tapogatózna. Több időt is töltünk együtt, mert mindketten szakítottunk a párunkkal pár hónapja. Mindegy, tegyük fel ő benne lenne velem kapcsolatban. Én mit tudnék kezdeni magammal? Hogy szexuális vágy, vonzalom legyen felé?

Nagyon sok nő sokkal rosszabb férfiakhoz megy feleségül és él vele együtt. Szexelnek. Hogy csinálják? Biztos nem 0-24 es színjáték az egész, az képtelenség.

Biztos van valami módja, hogy eljezdjek máshogy nézni rá. Nem barátként. Mit gondoltok?

2021. dec. 11. 19:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy elég elmebajosnak tűnsz, ahogy a társkeresőket látod az teljesen jogos.

A férfiak nem értik, hogy a nők mások, fontos a külső, de nem annyira, mint a férfiaknak.

Volt egy pasi, neten ismertem meg.. élőbe borzalmasan, tényleg egyaltalan nem tetszett. De valahogy annyira megtetszett a személyisége, azóta se láttam számomra szebbet nála, de ez az egész pár hét leforgasa alatt történt. Gyanítom te jó ideje ismered, már felfedezted volna benne, ha lenne számodra vonzó tulajdonsága.

Olyan barátom aki 5 eve szerelmes belém és mar mindent megprobalt, hogy viszonozzam a vonzalmat, ahh semmit nem mozgat meg bennem, hiaba tudom, hogy talan a legjobb ember lenne mellém.. nem is ráz tőle a hideg, rondának se tartom, de mégsem. Nem élnék kapcsolatba vele..

De ezt az egészet a legjobban te érzed, minden helyzet más. Én talán akkor érném be egy ilyen helyzettel, ha gyereket akarnék. Tudom, ez ronda dolog, de az jó, ha olyantól születik akit ismerek, jo embernek tartok stb..

2021. dec. 13. 15:09
 32/38 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy engem tartasz elmebajosnak, mert elgondolkodtam azon, hogy változhat-e a barátság szerelemmé, de magadat teljesen normálisnak tartod annak ellenére, hogy kitojnál egy kölköt egy haverodnak, csak mert régóta ismered.
2021. dec. 13. 15:12
 33/38 anonim ***** válasza:

Tarskereson én is ismerkedtem egy pasival.

Egy nagyon nagyon jó ember. Tényleg én is úgy voltam vele hogy nála jobb embert nem találnék.

Őszinte, egy hullámhosszon vagyunk mindenben. Bármikor, bármibe számíthatok rá.

Vártam hónapokig hogy hátha beleszeretek, erzek valamit iránta, de sajnos semmi nem jött. Vagyis volt mikor úgy éreztem, hogy na most talán beindult bennem is valami. De ez hamar el is múlt.

Ő már fülig szerelmes volt belém ekkora.

Azt se bírtam elviselni ha hozzám ér, nem vonzodtam hozzá.

Elmondtam neki hogy sajnálom, de részemről ez baratsagnal több nem lehet. Ő belement mert nem akart elveszteni. Ideig óráig működött, de sokszor veszekedtunk ez miatt.

2021. dec. 13. 15:20
 34/38 anonim ***** válasza:
93%

32

igen, vegletekig kiforgatod az ember szavait, ez se teljesen ép dolog.

De gondolom nem értetted, nem volt egyértelmű, hogy a további hozzászólásaidra céloztam ezzel.

Igen, ez a te kérdésed, szerinted a pasik 90%-a megbízhatatlan. HA a TE helyedben lennék, és gyereket akarnék MAXIMUM akkor mennék bele a rendes haverral, hogy hátha elkezdek érezni valamit.

Akkora ész vagy, mégsem sikerült semmit értelmezned azon kívül, hogy azt irtam elmebajos vagy.

2021. dec. 13. 15:33
 35/38 anonim ***** válasza:
91%
De elnézést, ha nem lehet fejtegetni a témát amit felhoztál, nem lehet sajat példákkal élni (ez is a te előbbi válaszodból derült ki (sajnos magyarázni kell mindent), akkor miert nem írtad oda, hogy csak igen/nem válaszokat vársz?
2021. dec. 13. 15:35
 36/38 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges a kérdezővel vitatkozni. Vagy ennyire buta, vagy ennyire szeret veszekedni. Nem hiszem el, hogy valaki direkt csak azért sem érti meg amit mások írnak neki. Folyamat a saját igazát hajtogatja, mintha csak neki lehetne igaza bármiben.
2021. dec. 13. 19:45
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez, a normális rendes férfiak csak akkor jók, ha kölyköt akar a nő és kell egy cseléd aki eltartja... Mert akihez "vonzódik" (alias rosszfiúk), azok nem megbízhatók ilyen téren, de azért velük akarnak dugni. Persze szerencsére akadnak kivételek, és mégnagyobb szerencsére én már megtaláltam egy ideje.
2021. dec. 14. 22:43
 38/38 anonim ***** válasza:

Na szép, az ilyen nőktől kíméljem meg magam mint a 31-es "valami"!

HA gyereket akar mert mondjuk már kezd kifutni az időből összejön és lefekxik veled, de nem vonzódik hozzád, csak kell egy apa a gyereknek aki megbízható és nem lép le :D

Meg a kisb*düs f*szomat azt! L*f*sz a seggébe az ilyen "nőknek", csak sajnálni tudom azokat a szerencsétlen férfiakat akiket ilyen nőnek nem nevezehető aljadékok fűznek be.

De az sem jobb, hogy hitegetitek a szerencsétlent és beszélgettek vele, "hátha"... mégis belészerettek, aztán ha mégsem és ő már szerelmes vagy érez valamit akkor otthagyjátok, hadd szenvedjen :)

Ezek után csodálkoznak az ilyen felfogású "nők" hogy átverik őket a férfiak akikkel sexelnek is, mert ennyit érnek.

Mintha valami boltba lennének ahol a termékek adatlapjait böngészve kijön hogy melyik a legjobb kenyérpirító, de sajnos a dizájn nem mutatna jól a konyhában és vacilálnak hogy megvegyék-e otthonra....

2021. dec. 14. 23:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!