Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele lehet szeretni valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe, akivel nem érzek vonzalmat, de tökéletes pár lenne? N

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel még tiniként együtt voltunk, de azóta csak barátok vagyunk. Jelenleg mindketten 30-as éveink elején vagyunk már, tehát régóta csak baráti kapcsolat van köztünk, soha még egy félreérthető szitu se volt köztünk, pedig rendszeresen találkozunk (voltak 1-1 éves kihagyások, de nagyrészt megmaradtunk egymásnak). Én már tényleg csak egy jó barátként nézek rá. Azért maradtunk jóban, mert nagyon hasonlóan gondolkodunk és szinte a legjobban ismerjük egymást. Nekem sincs olyan, még a legjobb barátnőm se, aki enynire jól ismerné a gondolkodásom, az érzéseim stb mint ő. Külsőre sokkal jobban néz már ki (mondjuk nem az esetem), mint tiniként, nagyon jó állása is van, fiatal kora ellenére nagyon magas pozícióban van és sokmindent elért. Nála jobb embert nem hiszem hogy ismerek, biztosan kapcsolatban is szinte soha nem veszekednénk semmin, annyira mindenről ugyanúgy gondolkodunk. És tényleg nagyon jó lelke van. Ami azért fontos, mert nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, azt is vallom, hogy 90%uk megbízhatatlan. Eddigi életemben nem is találkoztam olyannal, aki normális lett volna és akivel hosszabb távon lehetett volna jövőnk. Senki olyannal, aki értett volna engem, akivel annyira hasonlóan járt volna az agyunk. Ha körbenézek ismerősök kapcsolataiban, azok is katasztrofálisak, a férfiak ott is igazi férgek. 50ből ha 1 pasi van, aki tényleg normális a kapcsolatban.

Szóval nagy dilemmában vagyok, mert az szinte biztos, hogy ez a srác majdnem minden szempontból tökéletes. Csak az a baj, hogy barátként tekintek rá. Tehát nincs bennem szexuális vonzalom felé. Fura is lenne, ha pl belegondolok hogy megcsókolom. (Pedig ugye valaha mi már voltunk együtt, de az annyira régi sztori, hogy nem is exekként tekintünk egymásra).

Valahogy szerintetek meg lehetne változtatni ezt ami bennem van? Hogy férfit lássak benne? Ne csak egy havert? Mert komolyan szerintem nála jobb embert sose fogok megismerni. És már most se vagyok olyan fiatal.

Én úgy érzem a pasin, hogy mintha lenne valami vágy benne, csak rólam tudja, hogy sose lehet semmi, ezért a barátságot nem akarja tönkretenni. Hisz ha rám nyomulna úgy, hogy én semmit se akarok, akkor onnantól minden megváltozna. Ezt tudja és érzi. Viszont egy ideje voltak fura megjegyzései, mintha tapogatózna. Több időt is töltünk együtt, mert mindketten szakítottunk a párunkkal pár hónapja. Mindegy, tegyük fel ő benne lenne velem kapcsolatban. Én mit tudnék kezdeni magammal? Hogy szexuális vágy, vonzalom legyen felé?

Nagyon sok nő sokkal rosszabb férfiakhoz megy feleségül és él vele együtt. Szexelnek. Hogy csinálják? Biztos nem 0-24 es színjáték az egész, az képtelenség.

Biztos van valami módja, hogy eljezdjek máshogy nézni rá. Nem barátként. Mit gondoltok?

2021. dec. 11. 19:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező te beteg vagy. Bocs de így van. Segítséget kérsz, írnak neked, erre te mint egy pszichopata nekiesel mindenkinek meg mindenkit lehordasz. Inkább te olvasd el mit írtál, mert lehet kihagy a memóriád. Azt írtad nem érzel iránta vonzalmat, de mi lenne ha kapcsolatban lennétek. Erre írtuk, hogy az, hogy te így átvered, mert nem nézel rá férfiként. Segítek, ha eddig nem vonzódtál hozzá, már nem is fogsz. A vonzalmat pedig nem lehet kierőszakolni. Na így már érthető?
2021. dec. 11. 21:59
 22/38 anonim ***** válasza:
93%
Ne foglalkozzatok vele, tipikus ri.anc semmi több!
2021. dec. 11. 22:01
 23/38 A kérdező kommentje:

#20: Nincs miről beszélnünk. Értem hogy te is hasonló szituban vagy, de nem keresek csacsogós lelkitársat, akivel kisírjuk egymásnak magunkat. Ha tudsz, akkor válazsolj ide. Nem értem miért kell ehhez mindenáron privátban csevegni...

#21: Nem mondtam olyat, hogy mi lenne ha kapcsolatban lennénk. Azt írtam, tegyük fel ő is benne lenne a kapcsolatban. (Mielőtt valaki azt írná, hogy minek agyalok ezen ha neki úgyse kellek, csak mint barát).

Azért reagáltam hevesen, mert ti a semmiből, alaptalanul támadtok nekem és vádoltok meg. Ami több mint szánalmas és undorító. Persze hogy reagálni fogok erre az ordas primitív hülyeségre, amit ti itt összehordtok. Azt hiszitek, hogy ezen az oldalon bárki odahányhat bármit bárkinek, de rólam csak ne állítson egyik primitív frusztrált nyomorék se valótlan dolgokat, akkor se ha ez csak egy gyk-s kérdés. Felesleges a gyanusítgatás meg vádaskodás. Aki nem tud szöveget értelmezni vagy normálisan válaszolni, az nyugodtan eltakarodhat innen.

2021. dec. 11. 22:14
 24/38 anonim ***** válasza:
56%

Akkor minek is írtál ide? :D

Nem csacsogni akartam, se nem lelkitarsat.. El akartam mesélni az én helyzetem hátha neked segít valamit.

Tudod lehet hogy névtelen az oldal de nem mindenki irkalja ki ide a privát dolgait.. Az előbb még neked is itt sírt a szád ez miatt.

De ezek után old meg magad 😁

2021. dec. 11. 22:19
 25/38 A kérdező kommentje:

#24: Ne aggódj, magam is meg tudom oldani, nagylány vagyok. A kérdésem csak kíváncsiság motiválta. Ha nem kapok itt normális választ, akkor is vannak saját gondolataim.

Ha akartad volna, írsz és elmeséled a sztorid. Vagy minimum nem úgy írsz ide nekem, hogy szia nő vagyok írj rám lol. Ha segíteni akartál volna, nem így viselkedsz. Erről ennyit. Nem szorulok rá a válaszodra, bármennyire is fáj.

2021. dec. 11. 22:23
 26/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem aztán nem fáj😁

Írtam amúgy... De semmi baj..

Ne haragudj hogy nem írtam le neked egyből, vagy nem úgy írtam ahogy ő nagyságának megfelelő lett volna.

Neked amúgy semmi se jó.. Ezt észrevetted? Mindenbe és mindenkibe belekotsz itt, és vitazol.

Sok sikert!

2021. dec. 11. 22:33
 27/38 anonim ***** válasza:
26 Mert egy idióta lotyó akinek semmi nem jó! Kár vele foglalkozni!
2021. dec. 11. 22:53
 28/38 A kérdező kommentje:
#26: Két értelmes mondatot nem tudsz leírni helyesen és 31 évesen még 'lányként' hivatkozol magadra. Kedves vagy, hogy felajánlottál egy beszélgetést, de ne kapj már idegrohamot hogy nem éltem vele. Valami sunyulás van nálad a háttérben, azt is kinézem belőled, hogy pasi vagy. Különben mi a szarért akadnál ki ennyire azon, hogy nem mesélhetted el a sztorid...
2021. dec. 11. 23:14
 29/38 anonim ***** válasza:

Alaptalanul megvádoltunk? Azért ne kezdj már meg itt mindenkit meghazudtolni, mert csak neked lehet igazad oké? Mindenki a kérdésre válaszolt, és kétlem, hogy mindenki direkt "félreértelmezte" azt. Ez esetben lehet te fogalmaztál bénán, vagy tényleg az van amit itt mindenki hisz.

"tegyük fel ő benne lenne velem kapcsolatban. Én mit tudnék kezdeni magammal? Hogy szexuális vágy, vonzalom legyen felé?" Ezt mégis hogy lehetne értelmezni? Tegyük fel kapcsolatban lennétek úgy, hogy nem vonzódsz hozzá. Ez esetben átvernéd, hazudnál neki, és hitegetnéd.

"Nagyon sok nő sokkal rosszabb férfiakhoz megy feleségül és él vele együtt. Szexelnek. Hogy csinálják? Biztos nem 0-24 es színjáték az egész, az képtelenség.", "50ből ha 1 pasi van, aki tényleg normális a kapcsolatban." Egy előítéletes, megkeseredett ember vagy. Azért mert te az alapján akarsz valakivel együtt lenni mert rendes, viszont nem vonzódsz hozzá, nem mindenki így gondolkodik. Ahogy azon is érdemes elgondolkodnod, ha szerinted a férfiak több mint 90 százaléka nem normális kapcsolatban, szintén lehet veled van a baj.

Azt pedig ne mond meg, hogy ide ki milyen választ írhat. Te egy kérdést írtál amire válaszoltunk. Nem bírod elviselni a kritikákat? Az már a te bajod. Frusztrált nyomorék? Szerintem ez inkább rád illik, de ha megnyugszik a lelked hiheted rólam ezt, ettől még nem én fekszem le egyedül és nem én vagyok az akit senki nem vár haza. De nyugodtan éld tovább a tökéletesen megtervezett életedet, egy boldogtalan, önelégült, frusztrált emberként.

2021. dec. 12. 14:16
 30/38 A kérdező kommentje:
Látom továbbra se megy a szövegértés. Nincs kapacitásom kijavítani és elmagyarázni a hibáid.
2021. dec. 12. 15:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!