Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony lányok felszínesebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony lányok felszínesebbek mint a testesebb nők? Tökéletesnek gondoljàk magukat mert vékony az adottságuk?

Figyelt kérdés

Még az amerikai jóképű színészeket se tartják féfinek? Csak ilyen keleti modell srácokat kocka hassal?

Ti is ismertek ilyen gonosz nárcisztikus személyiségzavaros nőket? Akikben semmi szeretnivaló sincs ? De mégis adnátok neki egy esélyt (vagy többet is) de tőle elutasítást kapjátok? Mert pl nem vagy jó pasi meg vékony. Ő meg gyárilag vékony. Azaz nem edzés vagy helyes étkezés következménye! Csak ezt örökölte. Sajnáltatjàk magukat hogy rossz az életük, nincs társuk, nincs munkahelyük , nincs semmi hobbijuk és még az iskolában is bántották….

#felszínesség #panaszkodás #lehúzás #nárcizmus #Negatív személyiség #Szinkron csetelés
ma 08:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%

Neked mi bajod?

Menj dolgozni 😆

ma 08:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Ott vagyok. És te ? 🤣
ma 08:16
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem testalkat függő ki felszines.Se 50 se 75 kilóval nem voltam az.Ismerek vékony és dagadt nőt is,aki rosszindulatú,szarkavaró,undoritó személyiségű.Én nem.sajnáltatom magam,pedig bántottak eleget.Társat nehéz talalno,dugni akkor dugok,amikor akarok,de kevés férfi jó az ágyban.
ma 08:28
 4/25 anonim ***** válasza:
93%

Nem gondolnám, hogy ez a testi adottságoktól függ.

Szerintem sok vékony csaj is lehet elégedetlen a testével, mondjuk ha kisebb a melle, laposabb a feneke stb.

ma 08:44
 5/25 A kérdező kommentje:

3

Ez is egy vélemény. Elhiszem neked hogy a testesebb nők közötti is lehet felszínes.

ma 08:45
 6/25 A kérdező kommentje:

4

Elképzelhető! Amúgy a kicsi mell az számomra előny! És sok más férfinek is az tetszik. Csak a köztudatban más terjedt el.

ma 08:50
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Hacsak nincs anyagcsere betegsége valakinek, akkor nem lesz "gyárilag vékony". Nem kell helyesen enni, vagy sokat sportolni, hogy valaki vékony legyen, elég "csak" keveset enni. Nyilván nem egészséges, de ez egy másik kérdés.

Az igazi kérdésed valójában az, hogy egy szép, vékony nő miért nem elégszik meg egy elhízott, nem előnyös arcú férfival, aki ráadásul rossz természetűnek, sőt, egyenesen nárcisztikusnak tartja őt, akiben semmi szeretnivaló nincs. Hm. Rejtély. Mégis ki ne akarna ilyen párt? (A felszínes kijelentés ezek után nem kicsit képmutató.)

ma 08:58
 8/25 A kérdező kommentje:

7

Hát szerintem ez a legrosszabb forgatókönyv. De az is lehet hogy a férfi sokkal többre érdemes. Azért mert ki tudja (valamiért betegség) nem trendi mint az iskolás fiúk 65 kilóval. Még lehet normális személy. És még le is fogyhat. A bolond csaj meg sose lesz kedvesebb.

ma 09:04
 9/25 anonim ***** válasza:
78%

A testalak alapján következtetéseket levonni valaki személyiségéről és életéről hihetetlen ostoba és felszínes dolog.

Mindig is vékony voltam, de sose tartottam magam tökéletesnek, pláne nem a külsőm miatt. Ellenben mások többször tettek megjegyzéseket, amik igencsak rosszul estek a kamaszkori énemnek. Satnya vagyok, lapos vagyok, fiús alkatom van. Mára ezek már nem jelentenek semmit, mert most már magabiztos és elégedett vagyok a testemmel, bár tökéletesnek nem mondanám. Nincs is olyan, legfeljebb ideális valaki ízléséhez.

Az viszont nekem mindig is alapvető volt, hogy csak olyan férfival kezdenék kapcsolatba, akivel kölcsönösen vonzónak tartjuk egymást. Nem ez a legfontosabb, de ez is fontos. Engem például nagyon taszít a kövérség, nem tudnék szexuális vágyat érezni egy túlsúlyos férfi iránt, ellenben azon se problémáztam soha, ha én nem tetszettem valakinek. A párommal megvan a kölcsönös vonzalom (külsőleg leginkább Edward Bluemel-hez tudnám hasonlítani) és ez az egyik alapja a szexuális életünknek, ami nélkül a kapcsolatunk se működne.

25/N

ma 09:22
 10/25 anonim ***** válasza:
Ugyanez mint 9es. Én is gyárilag vagyok vékony, és én is megkaptam hogy elől deszka hátul léc. Sokat sminkelek, mert alapól nem szép a fejem. Egyáltalán nem vagyok magamtól elszállva, és sokkal szebbnek tartom azokat akik nálam több kgval rendelkeznek. De ismerek olyat nőt aki 70kg körül vagy fölött van, és rosszindulatú, buta, keserű, csak a méreg látszik rajta. Ő mivel kellemesebb természet, csak mert testesebb mint én? Ne általánosíta.
ma 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!