Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg csak az a fontos hogy a nő vékony legyen?
Sok duci nő ismerősöm szenved tinderen társkeresőn , sokan megkeresik de általában mind ghostingol idő után csak szexet akar stb.
Viszont vékony nő ismerőseim simán talál párt magának párt mégha nem is olyan csinos szép csak egyszerűen vékony
180/140 vagyok.
Ja hogy neked is csak a vékony 65 kilós férfi kell?
És? El kéne fogadni megsajnálni szegény túlsúlyosakat?
Annyira probléma akkor fogyjon le. Sokan lusták.
Számomra nem csak az a fontos, de kizáró ok. Van akinek jól áll, ha "van rajta mit fogni", nem kell hajszál vékony legyen, de engem a túlsúly taszít. Én a másik véglet voltam sokáig, 60kg voltam vasággyal együtt, de elkezdtem edzeni és kemény munkával, 70+ vagyok. Ahelyett, hogy sajnálatatjuk magunkat (ugyanúgy a férfiak is) és megesszük a fél hűtőt vacsorára, el kell kezdeni sportolni és tenni azért hogy ne legyünk kövérek vagy soványak. Persze, van akinek valamilyen betegsége van, de ez az esetek kevés része. És hagyjuk az elfogadást, én elfogadom őket, de akkor ők is fogadják el, hogy bizonyos dolgokban hátrányban szenvednek. Biztos sokan lepontoznak, de már kicsit kezd sok lenni, hogy úgy teszünk, mintha az esetek többségében nem rajtunk múlna a dolog. És ezt úgy mondom, hogy ezen az úton én is végig mentem.
27f
Őszintén. Láttam már brutál kövér csajt és volt mellettük mindig valaki.
168/90 vagyok és van párom. Az tény, hogy tovább diétázok, mert még kell fogyni, de szeret így is. Nem lehetetlen, de amíg magaddal nem vagy megelégedve, az kívül is látszani fog.
Nem.
Pl. volt itt is valami kommentelő, aki a lehető legdagadtabb bálnát kereste, mert ez a fétise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!